הולך מאתנו - החוליגן הגזען כעור הנפש

mike00

New member
קודם כל תשתה מים קרים ותספור עד 10....

עכשיו כשאתה רגוע בוא אני אענה לך..... בין ערביי ישראל ישנו רוב מוסלמי מובהק.......מה יקרה אם יהיה למוסלמים רוב כזה על כל הארץ?? בוא אני אגיד לך מה יהיה..... -------->>>זה מה שיהיה

mike00

New member
לא עבר הלינק../images/Emo46.gif

זה מה שיהיה זה מה שיהיה זה מה שיהיה

ואתה חושב שזה יישאר כך עוד 200-300 שנה?

אני לעומתך משוכנע שהעולם הערבי נמצא היום קרוב לשפל המדרגה, ומשם הוא רק יעלה.

mike00

New member
אני לא חי עוד 200-300 שנה....

אני אתן לדורות הבאים להחליט מה טוב להם.....אני לא אחליט בשבילם....

אבל אתה כן מחליט....

במקום להשאיר את המצב כפי שהוא ולנסות ליישר את ההדורים עם האוכלוסייה הערבית עד כמה שאפשר, אתה בוחר להוציא אותה, או את חלקה, מהמשחק, ולהתעלם מהבעיות שלהם. נכון שהלאומנות הפלסטינית בתוך ישראל היא בעייה, אפילו גדולה. אבל איזה תמריץ אתה נותן לערבים שכן מעוניינים להיות חלק מהמדינה? הרי ברור לך שמעטים מאד מהם ירגישו צורך להשתלב במדינה שבמוקדם או במאוחר, ובהזדמנות הראשונה, תבעט בהם...

הלוווווווווו

את מי להוציאא אני ערבייי ואני לא יוצא מפה עד יום מותי כאן נולדתי והנה שיר שמחזק אותי ( אחלה תאמר ישלנו בלוד)

לא הבנת, יא אחוי../images/Emo70.gif

תקרא שוב את הפוסט שלי.. אמרתי שאם הערבים ימשיכו להרגיש שהמדינה תחפש כל הזדמנות כדי לבעוט ולהוציא אותם, שאף אחד לא יתפלא אח"כ לראות ביניהם לאומנים פלסטינים. כי כשלא נותנים לך אפשרות להיות שותף מלא, מה בעצם האלטרנטיבה?

mike00

New member
איך זה קשור לטענה שלי עופר?

אני רוצה להיות "אחלה בחלה וסבבי בבי" עם כולם בלי יוצא מן הכלל..... מה שאני לא רוצה זה להיות נתין בחליפות מוסלמית.... אתה ניסית לומר שבעוד 200-300 שנה העניין המוסלמי *אולי* לא יהיה מאיים כמו היום,אז אני עדיין צריך לעבוד על היכולות חיזוי שלי,ואם אני לא יכול לצפות מראש מה באמת יהיה בעוד 200-300 שנה אני אתכנן את ה-20-30 השנים הבאות,את השאר אני אשאיר לדורות הבאים לחשוב עליו... אני מעוניין שכולם במדינה הזאת ובכל העולם יהיו מרוצים,אבל אלה המרוצים במדינה הזאת יהיו מרוצים תחת שילטון יהודי שייתן שוויון זכויות,שוויון הזדמנויות,חופש ביטוי ויצירה ודת וכו....

מה קשור..

הם עדיין 20 אחוז בגלל עליות על של מיליונים - סורי אבל אין מיליונים.. השנה עלו למשל 10 אלף איש סה"כ שנה הבאה זה ירד ושנה הבאה עוד יותר ירד..ישראל דיי מיצתה את כוח העליה שלה כמו שגדעון אמר לפני כמה ימים.. אז כן לפני כל התחזיות אם הסטטוס קוו ישאר תוך מספר שנים הערבים מגיעים למצב מאיים מאוד על המדינה בקשר לפסוק השני 1. ישראל חייבת לשמור על אופיה היהודי ומזה נובע הצורך ברוב יהודי 2. ואולי יותר חשוב - הם לא איזה מיעוט תמים שאכפת לו מהמדינה כמו שכל אזרח אמור להיות אכפת לו מהמדינה..הם מיעוט (כרגע) שרובו אנטי ישראלי..על אחת כמה וכמה תושבי המשולש ששם הקיצוניות "משגשגת" ולגבי הפסקה השלישית.. האתיופים, האשכנזים, מזרחיים (ומה קשר יהודים - ערבים, אין כזה דבר) לא מהווים איום על המדינה והם אזרחים בה והם נאמנים במידה שאזרח אמור להיות (כמובן מלבד פרטים יוצאי דופן) ועזוב שכבר אחד מהם רוב.. לא יודע אם זה מזרחיים או אשכנזים

fifanowftw

New member
גיחוך

בשנות ה-90 עלו מליון רוסים. מליון! ובמשך כל השנים עלו. עופר, בוא אני אלמד אותך היום כמה דברים החמדים. שיעור ראשון: ריבוי טבעי נתחיל! אחוז הריבוי הטבעי של ערביי ישראל הוא בערך 3.5%. זה אומר-הכפלת האוסלוסייה בתוך כ-20 שנה! הריבוי הטבעי של היהודים הוא כ-1.2%. ראה: בשנת 1955 מספרם של המוסלמים היה 116.1 אלף, והם היוו 8.8% מהאוכלוסיה. בשנת 2000 - 970.0 אלף. הם מהווים כיום 16.73% מהאוכלוסיה. אז עופר...או שאתה באמת תמים, או שאתה לא רוצה לראות את המציאות.

סייד קשוע נתן פעם תשובה כנה מאד

הוא אמר שברור שלא הולכת לקום שם דמוקרטיה מפוארת או מעצמת הייטק.. כלומר - הפלסטינים אזרחי ישראל שמתנגדים, פשוט לא מאמינים באותה מדינה פלסטינית שתקום.

shm490

New member
את טועה ,הוא לא בעד להעביר אוכלוסיה

הוא בעד להעביר שטח תמורת שטח כשהתושבים נשארים בשטח שלהם ,כלומר תושבי אריאל ישארו באריאל ויהיו שיכים לישראל ואילו תושבי אום אל פחם ישארו בישובם רק יהיו שיכים לפלסטין (כשתקום) . היות וההנהגה הערבית בישראל רואה עצמה כפלסטינית והיא נבחרת ע"י הציבור הערבי סביר שגם הציבור חושב כמוה .אז מה יותר מנכון שציבור זה יהיה שייך למדינה הםלסטינית ?

למעלה