תיקון טעות
טוב מהבירור שלי קודם כל יצא שהשופט קדמי (ולא הש' חשין , עמו הסליחה) הוא זה שרואה בזוג כידועים בציבור רק ככאלה היכולים לקיים יחסי אישות למרות הבאת ילדים,מתייחס למוסן התנכ"י (לגביי כאלה שלוקחים גלולות עקירם וכיו"ב מניחה שהמערכת המשפטית מתייחסת אותו הדבר, יש את הרצון אין את היכולת .. חפעמים מה שחשוב זה יותר הכוונה המשפטית מאשר התוצאה) קדמי אינו רואה בבני זוג בני אותו מין ככאלה היכולים לענות על מושג היב"צ ואילו הש דורנר כן רואה בבני זוג מאותו המין כיב"צ לכל דבר גישות שונות וכל שניתן לעשות הוא לערער ... גולדה? האישה היחידה שעשתה המון אבל אולי לא עשתה הרבה , לא יודעת לבסס את דבריי על מידע מדוייק אבל אולי דווקא בגלל זה את יוכלה להין כמה מעורפלת היא הייתה כמה לא ידעו או ליתר דיוק כמה הדור שלי היום לא יודע עליה הרבה (וזה לא מחוסר עניין או מזכרון לקוי ) גולדה היא האישה הראשונה שעשתה בארץ הזו משהו - היא ניהלה מלחמה שלמה , אבל מישהו זוכר לה את זה ? זוכרים לה את המטבחון, זוכרים לה שההחלטות שלה הובילו אותנו למפלה מסויממת אבל לא רק היא אשמה , בטוחני שעשתה דברים נפלאים וחבל שלא יודעים לשמר את זכרונה כראוי , אפילו ששמו אותה על שטר אז הוא היה שטר "זול" יחסית .. שמחה לקפוץ לביקור מדי פעם ... ולגביי הראש ממשלה הומו , תשיגו קודם כל חבר כנסת (ואני מתכוונת למשהו קצת יותר משמעותי מאותו אדון נכבד ששכחתי את שמו אולם פניו עומדים ממול עיני (אולי ארנון משהו ?) שזכה להיות חודש וקצת בכנסת ולקחת חלק בהצבעה ורבע ... יום טוס שבת שלום