לא נתקלת בגזענות?
תחשבי על זה שאם בפורום רגאיי בוואלה קמו מספיק אנשים שהוציאו כאלו דברים חשוכים מהפה שלהם, אז כמה מסתובבים ברחובות.. סתם דוגמא (בלי קשר ישיר לדיון) למשל אני וכל החברים היינו ברוקעצמאות, שכבנו שם על הדשא ביחד.. פתאום כמה מהחברות שלי מתחילות לדבר על 2 בנות שמתחרמנות שם, בקטע שזה לא בסדר. 'הן סתם בנות, איך הן יודעות מה הן רוצות'. הן לא אמרו את זה על זוג של סטרייטים.. הן אמרו את זה על זוג של לסביות\דו\לא יודעת מה הן היו לא מכירה. אם בן ובת ביחד אז אי אפשר להגיד עליהם שהם עדיין לא יודעים מה הם רוצים? בטח שאפשר! אבל הן לא בחרו לבקר את האלפי זוגות אחרים שהיו שם, הן בחרו לבקר דווקא אותן. והדיבורים שלהם לא נגמרו פה.. אבל לא משנה. בכל מקרה לדעתי כל אלו שקמו שם במחשבה שהם יודעים מה האלוהים שלהם רוצה ומה צריך לקחת מהרגאיי, במחשבה שיש להם זכות להרוג [!!] אנשים בגלל הדעות שלהם, זה גרוע. ואני לא מבינה למה הם מרגישים כל כך ראסטות, אם אני לא טועה הם לא נולדו בג'אמייקה הם נולדו בישראל אז מה זה התלונות האלו על זה שבישראל לוקחים רק מה שרוצים. ברור שלוקחים רק מה שרוצים!! ומי שרוצה לחפש סיבות לשנוא שימצא. עצוב.