הופכת את השאלה של ענתש לסקר>

../images/Emo5.gif ואם אני אגיד שלא רציתי להיות

אחת מהם? בתור ילדה לא הבנתי איך אפשר להיות ילדות בתקופה כל כך מבאסת בלי חשמל, בלי טלויזיה, בלי מכוניות ובלי טלפון לשמוע מה שלום אבא או לפחות לדעת איפו הוא.. לא רציתי להיות אף אחת מהן - הן די שעממו אותי (לא לסכול אותי בבקשה...)

ו שתי

New member
שנאתי את הספר

ואמא שלי עשתה נסיונות בלתי פוסקים לגרום לי לחבב אותו, וחזרה והביאה אותו הביתה עשרות פעמים. לא הזדהתי עם אף אחת מהדמויות. וגם היום לא (מה זה אומר עלי?)

lulyK

New member
גם אני לא אהבתי את הספר הזה.

אז מה? קוראים רק מה שאוהבים?

עמית@

New member
כנ"ל, אני קוראת הכל והן אכן חבורה

מתחסדת למדי, אזמה? קראתי גם את ציפורים מתות בסתר, וזו זוועה אמיתית

מי שכתבה את ה ../images/Emo63.gifים האלו

ששכחתי את שמה - פשוט חולת רוח וחולה בנפש - אלוהים שישמור עם דימיון כזה מעוות ויכולת לכתוב את הספרים האלו. מעבר לזה - שזה נופל על בנות בגיל ההתבגרות - זו פשוט קרקע פוריה לספר הזה. ושלא תטעו לרגע - קראתי את כל הסדרה.

אנידס

New member
אכן צודקת, קראתי את הספר אבל לא

אהבתי אותו. אמר פעם מישהו חכם שבחייים צריכים לקרוא רק עשרה ספרים טובים. אבל כדי להגיע לאותם עשרה יש לקרוא תחילה אלפים גרועים
. אגב לא הזדהיתי עם אף אחת מהדמויות.

בימבילי

New member
מזדהה רק עם בליל של ארבעתן

יחד. אבל תמיד רציתי להתחתן עם לורי. זה נחשב לי?

yaelia

New member
הכי נחשב

ביחד עם גילברט בלייט (הבחור מ'האסופית' ומ'אן מאבונלי'), הם הגברים הכי נחשקים אצל ילדות. לא?

T noki

New member
מאז ומתמיד - ג'ו../images/Emo45.gif

בילדותי זה היה אחד הספרים האהובים עלי - קראתי אותו המון פעמים. לא מזמן יצא לי לראות את הסרט עם וינונה ריידר - אכזבה. איימי תמיד די עצבנה אותי - היתה לדעתי מפונקת לא קטנה. מג סתמית, ודי ויקטוריאנית כזו... מתאימה לתקופה. ובת - אמנם ריחמתי עליה כי היא מתה... אבל לא השאירה עלי רושם. גו' אחלה בחורה - גם התחתנה עם פרופסור, גם הקימה פנימיה, גם היו לה שאיפות פמיניסטיות הרבה לפני שקמה התנועה הזו, ולא נכנעה למוסכמות. זה עשה עלי הכי הרבה רושם כשהיא גזרה את השיער שלה.

למעלה