הופכת את השאלה של ענתש לסקר>

ornaok

New member
תשמעו, לקח לי הרבה זמן לחשוב על זה

להזכר וללהסתכל על עצמי באמת באמת כדי להגיע למסקנה שאני מין שענטז מוזר בהחלט של ג'ו ומג. הייתי טום בוי, הייתי טום בוי, כתבתי שירים, חלמתי חלומות גדולים, והיום אני אישה של בית וילדים, בישולים ופינוקים וטוב לי עם זה לגמרי.

מאז

New member
אין, אין על מיסטר דארסי

(מאז, שלא הצליחה לצלוח את נשים קטנות עד הסוף. אבל את גאווה ודעה קדומה... אח, וסדרת הטלויזיה..)

בלינקה

New member
מיסטר דארסי, בדמותו של קולין פירת'

מאז שראיתי את בריג'יט ג'ונס-עובדות החיים (סרט דבילי אבל מצחיק) אני מאוהבת. ומחפשת את גאווה ודעה קדומה של הביביסי בנרות.

בלינקה

New member
מחר?

אני אבקש מההורים שלי להקליט. שש שעות רצופות. |בלינקה מאושרת עד השמיים|

ענתש

New member
יש להוריד באינטרנט ויש לי צרוב

את כל המיני סידרה על דיסקים אם את רוצה. את צריכה לבוא, אין לך ברירה... גם גאווה ודיעה קדומה וגם המשכוכית מחכים לך.

lulyK

New member
אם כבר מיסטר דארסי,

יש פה מישהי שלא מזדהה עם ליזי? (שתקום זאת שמזדהה עם לידיה, בבקשה
)

boringvered

New member
בודאי!

אחחח, יכולה לראות כל יום את גאווה ודעה קדומה... מנסה גם לקרוא את זה... אבל מאז גל קריאה היא ממני והלאה...

מעיןבר

New member
הכי לא איימי

אבל קצת מכל אחת אחרת. מאוד מאוד אוהבת את בת' שתמיד מנסה לעזור, אבל למעשה מזדהה עם הביישנות והמופנמות שלה - בתור ילדה הייתי פרח קיר אמיתית שהמורים לא הכירו. היום זה כבר הרבה יותר טוב אבל עדיין, הילדה הביישנית ההיא נמצאת עמוק בלב (ויעיד זיוי שאני שולחת ואתו לכל מיני משימות פשוט בגלל הביישנות). מאוד מזדהה עם ההליכה בתלם של מג - אני הטיפוס הכי לא מרדן שיש. מאוד אוהבת את הפמיניזם של ג'ו, טום-בוי לא הייתי מעולם, גם פה גדול אין לי ועל מרדנות כבר כתבתי, עדיין, שואפת כמוה להגשים את עצמי ולעשות מה שאני טובה בו (ומשלמת על כך מחיר כלכלי כבד). מזדהה עם הרצון לכתוב - כתבתי המון כילדה. היום כבר לא - מאוד רוצה לחזור לזה. למה לא איימי - כי מעולם לא הייתי יפהפיית הכיתה, לא הייתי מקובלת, אינני יודעת להחזיק מכחול... מעריצה את ליזי, מתה על השנינות - הייתי רוצה להיות קצת יותר כמוה. לגבי גברים - אוהבת את הבשלות והישירות של פרופסור באר, דווקא לורי קל הדעת והיפיוף לא מדבר אלי. אין ספק שאין על קולין פירת' AKA דארסי, הגאוותן שחוזר בו מחטא היוהרה.

למעלה