הופעהההה!!

אגנסקעXD

New member
../images/Emo194.gif יש................!

כשקראתי את זה התחלתי לבכות מרב אושר ! בכיתי כמו משוגעת...! יש יש יש יש יש! אקוקרצ'ה אקוקרצ'ה ! ח...!

MAY STAR

New member
אקוקרצ'ה!

אומיייייייגגד!!!!! חיחיחחיחיחיחיחיחיחיחיחי אני מתה פפפפפההה!!! אוקקרצ'ה!!!!! חחחח

אגנסקעXD

New member
ח..

חברה שלי מאשקלון כשהיא ניצחה בעיתרבות אז היא שרה אקוקרצ'ה! ואני נידבקתי מזה...!

Rukia nik

New member
זה ממש לא אתר רשמי!

אי אפשר לדעת בוודאות!

Shir Kaulitz

New member
יאאאאאאאאאאאאאאייי אני כ"כ מתה ../images/Emo70.gif

שייייייייווואו הלוואי שזה נכווןןן !!! אני כ"כ הולכת להיות שם שוווווווווובב !!

SpongBobit

New member
אם הם אכן יהיו בירשולים.

אני רציני אשן להם מחווץ למלון !!!! ואחכה מחוץ להופעה ממש בבוקר, אחרי ההחתמות שיהיו ;]

PerfectSP

New member
אני מצטערת,אבל זה ממש קישקוש../images/Emo2.gif ../images/Emo190.gif

קודם כל היה רשום שההופעה תהיה ב-2009. הם לא קובעים טור לעוד שנה. קובעים יחסית קרוב יותר,הם לא יכולים לדעת אם זה רווחי להם ללכת לשם בעוד שנה וחצי. שנית, לא,לא עושים שתי הופעות בת"א. באמת,עם כל הכבוד, זה נראה לי הקשקוש הכי גדול שראיתי.. חחחח,ובכלל הסתכלתי על כל התאריכים וזה נראה לי מופרך לאללה... איזה טור זה בדיוק? איך אתם יודעים שהם לא יוציאו כבר דיסק חדש ב-2009,והם יעשו לזה טור חדש. איך הם יודעים? מי מתכנן הופעות לעוד שנה וחצי? ולפי רשימת ההופעות, הם יהיו בהפסדים כלכליים ענקיים. 5 הופעות לפחות בבריטניה?
שיהיה.

noambill

New member
יש מצב..

אני ממש לא יודעת מה להגיד.. הרגע בתדודה שלי אמרה לי (ד"א היא מכירה את אביב וליטף) אחרי שדיברתי איתה על זה שזה ממש לא הגיוני, היא אמרה לי שאביב וליטף אמרו לה את זה ושיהיה ממש מגניב.. אני ממש מצטערת אם פוצצתי למישי את הבועה שלה... כי גם שלי התפוצצה..

linoroosh

New member
../images/Emo163.gif באמת לא נשמע הגיוני....

אווווווווווווווווווווווווווף!! כקראתי את זה צרחתי! הייתי ממש מאושרת!..... מעצבן!!!!
אולי זה נכון, מי יודע.... אבל לתכנן עכשיו לעוד שנה וחצי? WTF? טונה זמן...

rocket

New member
אתן מודעות לזה

שזה ב 2009 , נכון ? כלומר עוד שנה וחצי, לא עוד חצי שנה

3has3

New member
זה מה שאני מנסה להסביר לחצי עולם ../images/Emo11.gif

חברה שלי התחילה להפיץ את זה שהם באים השנה

N i t z a n 42

New member
זה הכי לא הגיוני שיש!

זה פשוט לא נכון! טום בעצמו אמר באיזה ראיון שבאוקטובר הם יתחילו סיבוב הופעות חדש והם עדיין לא קבעו אבל הם יודעים הרבה ארצות שהם רוצים להגיע אליהם!(ואנחנו בטח אחת מהםD: ..אני מקווה:] ) אז זה פשוט לא נכון! וזה גם בכלל לא הגיוני מבחנת סדר ארצות והכל! אז די כבר להאמין לכל שטות כזו! גם אני יכולה להמציא עכשיו סיבוב הופעות ולפרסם בבלוג.. בקיצר- אין מצב שזה נכון!!!

למעלה