!!!
L leraax New member 2/11/07 #66 בדיוק שחף!! ובדיוק בגלל העובדה שלי ולאן יש בלוג שנכנסים אליו הרבה, אנחנו לא מפרסמים שום דבר מבלי לבדוק אותו קודם כל!! ונכון לעכשיו- זה עדיין לא נכון כי אין על כך הודעה רשמית!! 333>
בדיוק שחף!! ובדיוק בגלל העובדה שלי ולאן יש בלוג שנכנסים אליו הרבה, אנחנו לא מפרסמים שום דבר מבלי לבדוק אותו קודם כל!! ונכון לעכשיו- זה עדיין לא נכון כי אין על כך הודעה רשמית!! 333>
א אוררי קאוליץ New member 1/11/07 #60 יש 3 הופעות ביוני ! לא 1 ! תאריכים: 18.6 ת"א 20.6 ת"א 22.6 ירשלים וזה לא שמועה ! זה ממש ממש אמיתי ! אני ניראלי הולכת עם חברות שלי לשני ..
יש 3 הופעות ביוני ! לא 1 ! תאריכים: 18.6 ת"א 20.6 ת"א 22.6 ירשלים וזה לא שמועה ! זה ממש ממש אמיתי ! אני ניראלי הולכת עם חברות שלי לשני ..
E ElinorLahav New member 3/11/07 #68 אאאור י'כאפה ! ../images/Emo6.gif חחחח מה את מאמינה לאביב וליטף ! חחחח ואת עוד מתכככנננת חחחחח מצחיקה שכמותך זה לא אמיתי שוגר ^^
אאאור י'כאפה ! ../images/Emo6.gif חחחח מה את מאמינה לאביב וליטף ! חחחח ואת עוד מתכככנננת חחחחח מצחיקה שכמותך זה לא אמיתי שוגר ^^
א אפרת306970847 New member 1/11/07 #64 ../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifזה לא אמיתי למה נראה לכם שט"ה כבר קבעו הופעות ל-2010? זה עוד מלא זמן,ומה אם עד אז בכלל לא תהיה ישראל? תירגעו אנשים,הם יחזרו,הם אמרו. חוץ מזה,למה אתם מאמינים לאביב וליטף?
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifזה לא אמיתי למה נראה לכם שט"ה כבר קבעו הופעות ל-2010? זה עוד מלא זמן,ומה אם עד אז בכלל לא תהיה ישראל? תירגעו אנשים,הם יחזרו,הם אמרו. חוץ מזה,למה אתם מאמינים לאביב וליטף?