הופעה מדהימה, היה כיף אדיר!

הופעה מדהימה, היה כיף אדיר!

איזה אנרגיות, איזה הנאה - היה חלומי! כבר בכניסה היה אפשר לראות שלמופע הזה בא קהל שאוהב ומעריך את כותב השירים ולא רק המבצע. זה המשיך באמפי בפנים, שם היתה תחושה של משפחתיות ובעלי חוש ריח טוב גם יכלו להריח מדי פעם "זר קוצים ריחני"
למרות שלחלק מהביצועים לא ממש התחברתי (דיקלה, לדוגמה) רוב הביצועים היו מרעננים ומרגשים. הדואט של ממ"ב ויהודה עדר ל"שדות גולדברג" עשה חסד עם השיר, וכך גם הדואט של הבנים ל"מודה אני". שולי רנד היה נהדר, ואבוד בנאי ריגש כשביצע את השיר שכתב (בין היתר, לדבריו) לזכר מאיר. וכמובן, האיחוד המדהים של תמוז שהקפיץ את כל הקהל על הרגליים והעיף את האנרגיות לשמיים. הסוף היה קצת הזוי, עם ההדרן החזק אך מעוכב. בסך הכל היה מעולה, וההרגשה בסוף הערב היתה שמאיר אולי כבר לא איתנו אבל המוזיקה שלו תישאר איתנו להרבה הרבה שנים!

../images/Emo45.gif אני שמעתי את תמוז ברדיו

אמא הכריחה לחזור הביתה, מישהו צריך לנהוג ולא להרדם, אבל אכן היתה הופעה מדהימה. רק אני או שמשינה ושלומי שבן לא היו?

Dont Panic

New member
מישהו הקליט?

אם כן אני אודה לא מאוד. לא יכולתי להיות ליד רדיו בשביל לשמוע באותו רגע.

Dont Panic

New member
*לא = לו... אוי ואבוי איזו טעות איומה.

Don't hold that against me.

Dont Panic

New member
תוכל בבקשה להעלות את זה לאנשהו

כדי שכולנו נוכל להנות? תודה מראש =)

העלתי אבל לא חושב

שאפשר לשים קישור בתפוז להורדה,נראה לי שיותר כדאי לשלוח מסר מי שרוצה את ההקלטה

עידו123456

New member
הי, אשמח לקישור להורדה

שלום לכולם, הייתה הופעה מעולה, אחת מהטובות שהייתי בה :) ההקלטה שלי לא עבדה כמו שצריך, אז אני אשמח לקישור... תודה :)

שלח לי בבקשה

ואני חושב שאם תשלח קישור למי שמנהל את בלוג הבוטלגים הוא ישמח לקשר אצלו וגם לתת קרדיט. זה קטע אחד או שזה מחולק לשירים?

הופעה מעולה../images/Emo168.gif

ההופעה הכי טובה מכל ה10 (הייתי בכולן), אין טעם לציין אומנים מסויימים כי כמעט כולם היו מעולים. האנרגיות היו מדהימות. אושר גדול

למעלה