הופעה מדהימה, היה כיף אדיר!

הכי התחברתי ל..

שולי רנד. פשוט עשה חסד עם השיר שאף פעם אף אחד לא עושה...והתוספות שלו...מי יכול רגע להזכיר לי היה עם בכל זאת מרגישים בהבדל בין ירושלים של זהב ליר...של ברזל והיה בין חורז כושל למאיר אריאל ומה היה בינהם? אחרי זה האחים שלי הפליאו באופן מושלם.

novemberain

New member
הפליא בהחלט השולי ../images/Emo45.gif

כשהוא עלה לבמה (צפיתי ברדיו, השנה), חייכתי חיוך עצום (לא ידעתי שהוא מגיע), כשהוא התחיל לשיר, וואו. לא תארתי לעצמי שמישהו ייקח על עצמו את המסה משולשת הרגלים וכשזה שולי רנד. וואלה ברוך השם תודה לאל.

doresh shalom

New member
שולי רנד אכן היה אדיר ../images/Emo41.gif

היה בין המצבעים הטובים, ובין היחידים שידעו לשחק עם השיר בצורה טבעית. גם ההתאמה בין הזמר לשיר הייתה טובה מאוד במקרה הזה, ובאופן כללי, יש לו קול וסנגון מאיר אריאלי (ראו "המשורר ו"סגולה" של רנד).

שולי רנד הוא המוזיקה שלי בחודשיים האחרונים.

חורש על הדיסק שלו כמו ילד בן 16 השיר שקוראים לו "בן מלך" אחד החזקים...

hativa1

New member
תגידי שירז...

שולי רנד למד את הטקסט לשיר בעל פה? כי בניגוד לאחרים, שהיה ברור שהם קוראים מהמוניטור, הסתכלתי טוב ולא ראיתי אותו מסתכל אפילו לא פעם אחת.

hativa1

New member
זהו, זה ניכר

ודעי כי זה עושה הבדל גדול מאוד. נורא מעצבן לראות את כל האמנים, גם המקצועיים ביותר שבהם, מסתכלים כל הזמן למטה ולא עלינו. למה הם לא לומדים את השיר בעל פה? זה לא *כל כך* קשה... ועוד שאלה- איך זה שיש שירים שאף פעם, אף פעם לא מושרים? "שרל'ה", רוב ככל שירי "ברנארד ולואיז", ועוד ועוד? לי אישית לא היה איכפת אם לא היו שרים את ארול פעם אחת, אבל שרים את "המרגל שהתרגל".

מוגג

New member
חרזן

בין ירושלים של זהב לירושלים של ברזל ובין חרזן צולע למאיר אריאל.

משמרותי

New member
אספר לך

אחרי שתמוז ירדו מהבמה,הקהל סירב להיפרד וסירב ללכת!מחיאות כפיים,שריקות,צעקות עוד הפעם,שעה ארוכה ארו עמד הקהל הכביר הזה וממש אילץ את הלהקה לחזור ולתת שני הדרנים.קוטנר ממש נאלץ "לגרש" את הקהל הביתה!

למעלה