הופעות של קולד פליי

steelwater

New member
לא נכון!

הפורום לא מת. כל יום שאני נכנסת יש המון הודעות ועד היום זוה הפעם השנייה שנכנסתי ויש טונות הודעות! הבעיה שלרוב אנחנו מדבירם סתם ולא על הלהקה... אנחנו גם צריכים למצוא נושאים חדשים לדבר עליהם בקשר ללהקה:) לא רק איזה שיר יפה ועוד איזה שיר יפה ועוד איזה שיר יפה...

מים זה קורה כי את לא מתחברת הרבה

כמונו....... אני מבינה שיש לך חיים (בניגוד אליי בתקופה האחרונה
) אבל זה באמת קורה כי את לא מתחברת כמונו לפורום אם תיהי בפורומים אחרים ותיראי מה הולך שם תוכלי להבין למה אנחנו פורום מת:( ולגבי החלק השני של ההודעה,יאללה מים חפשי נושאים!

steelwater

New member
על מה את מדברת?

אני פה כל יום! אני לפני גיוס ואין לי מה לעושת אז אני בבית אז יש לי זמן להיות הרבה במחשב... כל יום אני נכנסת לפורום הזה ולפורמים אחרים בתפוז ובאתרים אחרים וזה הכי פעיל! ותפסיקו לקרוא לי מים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קוראים לי י-ע-ל

חח זה בצחוק

סליחה לא ידעתי שזה מעצבן אותך.. אממ...לא יודעת,כנראה אנחנו נמצאים כאן ממש הרבה... וזה באמת הכי פעיל??????מוזר! טוב כנראה הפורומים שלי ממממש מופעלים!

Roy1232

New member
טוב מים. ../images/Emo6.gif

כן את פעילה כאן הרבה יותר מהשאר... רק חבל שאת מתגייסת בקרוב ואז לא תוכלי להיות פעילה.

sf59

New member
כן, צריך להוסיף עוד נושאים...

ולמי שמבין יותר באינטרנט, יש אפשרות להביא לינקים לקטעי וידאו מעניינים מתוכניות טלוויזיה ועוד.

aviGODFATHER

New member
אני נעלמתי ../images/Emo35.gif תראי כמה הודעות שלי

יש בשרשורים האחרונים...

חחח סבבה,למרות שאתה עדיין לא פה

לאחרונה נ.ב:לא באלכם למות על זה שיש בצפר מחר!?!?!?

Roy1232

New member
הגיע הזמן להתייחסות, אבי.

זהו - הגעתי ואני לא נוטש יותר לשום ארוחת חג
. אכן, האנטינג הוא קאבר סולו של כריס עם פסנתר בלבד. איך עבר עליכם החג?

תרא מי הגיע....היי רועי...

תחבר למסן היה לי מצחיק בטירוףףףףףףףף בחג!נהניתי!!!!!

sf59

New member
ההצעה שלי-לא שעה אחת אלא כמה...

כמו חלון משעה 19:00 עד 20:00 אולי בחצי שעה ראשונה משעה 18:00 עד 19:00 בפורום-לא בצ'אט. אפשר להפוך את הפורום לאתר ואז אולי הוא יהיה יותר פעיל. למי שקורא אנגלית יש הרבה מידע בפורום של האתר הרשמי ושל coldplaying.com, בטח חלק מהאנשים נמצאים שם.

sf59

New member
אפשר לקחת רעיונות מאתרים טובים

ולארגן את זה, כמו באתר coldplaying.com שם יש חלוקה לפי חדשות,מילים לשירים,סקרים, אודיו/וידאו וכו'

sf59

New member
אני מבינה יותר, אבל נעזרת במילון../images/Emo13.gif

אני מתאמצת, כי אין אתר שמכיל כ"כ הרבה מידע ולינקים בעברית.

למעלה