תשובה ל"סנטה"!
אז ככה... בתור אחד שהיה לפני חודש בהופעה שלהם במונטריאל (קנדה), אני יכול לומר לך שאת/ה הולך/ת להינות ובגדול! (מצטער פשוט לא הבנתי מההודעה אם זה בן או בת לכן אני אקח סיכון ויכתוב את זה מעכשיו בלשון זכר... חחחח) תראה, כדי לדעת את תאריכי ההופעות שלהם בחודשים אוקטובר, נובמבר, דצמבר וכך גם יוני, יולי 2006 (סיבוב הופעות באוסטרליה) תצטרך להכנס לאתר הרשמי שלהם: WWW.COLDPLAY.COM ולהכנס לTOUR ואז GENERAL... כל המידע נמצא שם!!! עכשיו ככה, אני לא יודע איך זה בכל הופעה אבל בהופעה שאני הייתי שהייתה ממש לא מזמן, איפה שאני ישבתי (באיזור ה-100 מטר מכריס וחבריו, באולם של 22,000 איש) עלה לי הכרטיס 71$ דולר קנדי שזה בערך 56$ אמריקאי! ובאמת שזה היה אחלה מקום יחסית... היה אפשר לראות ולשמוע הכל מצויין! חבר שלי שהיה איתי שם ישב במפלס השלישי למעלה שזה מאודדדדד רחוק מהכל והוא שילם בערך 56$ קנדים (תעשה את החישוב) ולא יכל לראות כלום כמעט... אז מה שאני מציע זה שאם אתה כבר מגיע להופעה של קולדפליי, מה שמעטים יכולים לעשות כי הם לא מופיעים בארץ ולא תמיד הטיימינג עם ההופעה שלהם מסתדר, אז תשקיע עוד כמה גרושים בכסא יותר טוב כי זאת חוויה שאתה לא תשכח בחיים שלך!!! אז מה שנשאר לי לאחל לך זה שפשוט תהנה מהרגע.... כי לא כל יום אתה נמצא בהופעה חיה של קולדפליי!!!!! מקווה שעזרתי... אור.