הופעת היהודים ב -ברלה

LightbuIb sun

New member
איך הצלחתן?

תני לי להבין משהו. אני ראיתי את שלושתכן בבוםבמלה... וההופעה הייתה בערב של היום האחרון של הבוםבמלה. איך אתן, שאתן גרות באריאל, הצלחתן להגיע להופעה הזו בברל'ה, ואני- שאני גר 15 דק' מהברל'ה, לא הצלחתי להספיק לחזור מהבוםבמלה ולהגיע להופעה? רק הגעתי הבייתה ב-00:00
יש לכן יכולות אתן.....

LightbuIb sun

New member
אבא שלה

אשכרה לקח אתכן מניצנים ועד ללהבות חביבה, ואז חזרה לאריאל?

ואפילו יותר מזה ../images/Emo3.gif.

יצאנו איתו מניצנים בסביבות 18:00, ב-19:30 בערך היינו אצל עמרי בבית-יצחק, התקלחנו ויצאנו להופעה. [עזוב את זה שהוא חזר לאריאל, אחרי זה הוא גם בא שוב להופעה כדי להחזיר את ספיר. אבא מלך זה פשוט לא מונח בשביל לתאר אותו... אנחנו הלכנו לישון אצל עמרי]

LightbuIb sun

New member
וואו

באמת חתיכת השקעה.. כבוד
אגב, את לא חושבת שאני סתם מוזר שעוקב אחריכן, נכון? אני ראיתי אותכן בלילה הראשונה <או השני? לא זוכר...הייתי שם מיום רביעי> ואמרתי לכן שלום. אני בטוח שאמרתן לעצמכן בראש "אממ...אוקי אנחנו מכירות אותו ממשהו שקשור ליהודים...אבל אין לנו ממש מושג מי הוא"

חחח לא, דווקא לא.

זכרתי אותך, בעיקר מהפעם ההיא שבאת עם אלמוג ועוד מישהו לראש העין ואספנו אותה לאריאל
. היה נחמד לראותך :)

LightbuIb sun

New member
גם אותכן:)

וכן, זה היה שאחרי ההופעה של בלאקפילד בזאפה, אני ונעמן החלטנו לעשות טיול עם אלמוג לשטחי פלסטין, ונסענו ברנו קליו הקטנה הזאת בין צומת לצומת, ואלמוג התחילה להטעות אותנו בכיוונים... "תפנה פה שמאלה. נו! פה! שמאלה!... "אה, נראה לי שהיית צריך להמשיך שם ישר. כן..היית צריך להמשיך ישר. חאלס להקשיב לי!" בסופו של דבר עצרנו בתחנת דלק ליידכם ליד כפר קאסם או משהו, לא? והייתן אתן ותומר או משהו. היה לילה מוזר הלילה ההוא....

אחלה הופעה..

נהנתי מאוד אחלה פלייליסט קצר מידי אבל משובח.. ואחרי ההופעה באמת שהיה מצחיק.. מישהו"דניאל נו מתי יוצא הדיסק?" דניאל" אנחנו גונזים אותו"
רן לאונרדו לתום:"תום תעשו הופעת פרידה בתאטרון.. תום:" מי נפרד? למה להפרד?"
חשתי מומלצים
טלצ' פשוט תודה על המבט שלך

יאללה תמונות ../images/Emo9.gif

איך התגעגעתי לזה
ותסלחו לי קצת על התמונות, הייתי בצד ימין של הבמה, על רמקול, וניסיתי כמה שיותר לצלם נורמלי

למעלה