שרונה - נו באמת
אני עונה לך אחת לאחת: את כותבת: ראי לאן הגיע השירשור בגלל השאלות שלך.... הרשי לתי לתקן: הודות לשאלה שלי. והבהרה: השאלה שלי היתה, האם ניתן לגרור את החיים האמיתיים אל תוך הפורום האינטרנטי. את מי שאלתי שרונה, ברוח הכי טובה שאפשר, את פורפורית. את רוב הדיאלוג ניהלתי עם המלאך התלוש, כשאני מתכוונת לגמרי לשאלה ששאלתי. האם ניתן לגרור את החיים האמיתיים אל תוך הפורום האינטרנטי, בהנחה שחלק מחברי הפורום נפגשו בחיים האמיתיים וחלקם לא. מאחר ושאלתי שאלה מאד מדוייקת, אני לגמרי מתפלאה שאת מייחסת לי רצון לדעת פרטים כמו" איפה אלמרה היה, ועם מי את לא מבינה מה הבעיה שלי ? משום שאין לי בעיה. אני מנסה אולי לנסח את הסוגיות שמעסיקות אותי, בדרך שאיננה מובנת לך ואני מוכנה למענך לשנות את הניסוח. החיים האמיתיים אינם בדיוק כמו החיים הוירטואליים, למרות הקביעה הנחרצת שלך, ורק לשם דוגמה, בחיים האמיתיים קיים רק בן אדם אחד. בפורום אחד יכול להופיע אדם אחד בכמה דמויות. ואם הוא מוכשר מספיק, הוא יסגל לכל דמות אופי משל עצמה, ואפילו חדת עין כמוך לא תבחין. אם ראית שיחות ביני לבין אלמרה שלא הבנת אותן, אשמח אם תפני אותי אליהן לא זכורות לי שיחות שקיימתי עם אלמרה לפני יותר מחודש, אבל אולי אני סקלרוטית. אם רצית להבין את השיחות, יכולת פשוט לשאול. אם הן העלו בך איזו מחשבה מעבר לשיחה, כמו המשפט שאלמרה עורר בי בתחילת השירשור, מדוע לא העלית, כולנו החמצנו. ועכשין בקשר לנוסח. כשאת אומרת תתאוששי - למה בדיוק את מתכוונת. אני מוכנה מיד להתאושש רק שאני לא יורדת לסוף דעתך. בן אדם מתאושש ממשבר, מחוויה קשה. נראה לך שפקדו אותי אחד מאלה מה זה בואי הנסגור את השירשור - זה תלוי בך או בי ? או האם כשכתבת את מה שכתבת התכוונת שאני אקרא, אפנים וזהו ? ומה אם יש לי תשובה. ומה אם תשובתך עשויה להעלות תגובות של אחרים השירשור מוביל למקומות לא נעימים בין השאר בגלל סגנון הכתיבה שלך, וגם בגלל התגובה של אלמרה לפורפורית. אני נמענת משיפוטים. סגנון כתיבה כמו זה שלך, וגם זה שהופיע בתגובתו של אלמרה לפורפורית מחייב בדיקה מבחינתכם. התנצלותך לא מתקבלת, ואני לא מאמינה לרגע שאמרת את הדברים ברוח טובה. כי נושבת מהם רוח רעה. קשה לי להניח שאת מכבדת אותי, אחרי הדרך בה בחרת להציג את דבריך, ואני מקבלת את ברכתך לשבת נעימה ומשיבה לך ברכה בחזרה.