הופ הופ יאללה להתעורר

יחסים...

כשמגיע הרגע ביחסים בו הנימוס מתמוסס והמסכות צונחות והאמת מתחילה להתגלות מה המשמעות? ואם מגיע, האם זה לטובה? זו נקודת זמן חשובה הפנים האמיתיות מתגלות לפעמים, המראה לא משהוא ומחליטים להיפרד לפעמים, האהבה מתחילה לפרוח המלאך

אלמרה

New member
את כתמיד עשר - אש אש!!

ומי כמוך בדיפלומאטיה וחן... דוקא הייתי מת לדעת מה גרם לך לשתוק... אבל זה בטח סודי... בכל מקרה כל עוד את לא מעשנת וגם שותקת (רק) לפעמים - את מושלמת!!!

אש אש

New member
גדול גדול../images/Emo24.gif

לאמא של איתי.
אדבר איתכם מאוחר יותר חייבת ל....
מהבית.

תתחיל במצוה ותמחוק את ההודעה שלך

כי היא כולה רוויה בתכנים פוליטיים אין בה שום רמז לגברים בעידן המודרני אתה מוכן להבהיר את הכותרת הפואטית ? תודה

שרונהה

New member
נו באמת.. האם של איתי

ראי לאן השירשור הדרדר בגלל השאלות שלך...... אם תקראי שוב את תחילתו של השירשור, תראי שבעצם אלמרה הסביר בדיוק איפה הוא היה ועם מי. לא מבינה מה הבעיה שלך. הוא כתב שהוא יצא לתערוכה עם חברים מפורום שכן... מה רצית? שהוא יפרט את שמות האנשים איתם היה? מה בדיוק היה שם סוד שלא הבנת? מה לא היה אתי בהודעה שלו? כשאת נמצאת בחברת אנשים, לא בוירטואליה, בחיים..... לא יוצא לך לדבר עם כמה מהם על משהו שלא כולם מבינים בו? מה ההיתממות הזו? ככה זה בחיים!!! והחיים האמיתיים הם בדיוק כמו הוירטואליים........ תראי לאן הגעת בשירשור הזה!!! ואם זה לא כמו בחיים האמיתיים, אז אני לא יודעת מה זה חיים אמיתיים!!! אגב, ראיתי כאן לפני יותר מחודש, בשירשורים שיחות בינך לבין אלמרה שאני לא הבנתי אותם...... נו אז מה? הייתי צריכה לפתוח שירשור בשביל זה? תתאוששי אמא של איתי ובואי נסגור את השירשור הזה כי הוא לא מוביל למקומות נעימים. מתנצלת אם דברי נשמעים לך לא כל כך נעימים, אבל אני אומרת אותם ברוח טובה ומכל הלב ומכבדת אותך מאוד מאוד. מאחלת לך שבת נעימה

שרונה - נו באמת

אני עונה לך אחת לאחת: את כותבת: ראי לאן הגיע השירשור בגלל השאלות שלך.... הרשי לתי לתקן: הודות לשאלה שלי. והבהרה: השאלה שלי היתה, האם ניתן לגרור את החיים האמיתיים אל תוך הפורום האינטרנטי. את מי שאלתי שרונה, ברוח הכי טובה שאפשר, את פורפורית. את רוב הדיאלוג ניהלתי עם המלאך התלוש, כשאני מתכוונת לגמרי לשאלה ששאלתי. האם ניתן לגרור את החיים האמיתיים אל תוך הפורום האינטרנטי, בהנחה שחלק מחברי הפורום נפגשו בחיים האמיתיים וחלקם לא. מאחר ושאלתי שאלה מאד מדוייקת, אני לגמרי מתפלאה שאת מייחסת לי רצון לדעת פרטים כמו" איפה אלמרה היה, ועם מי את לא מבינה מה הבעיה שלי ? משום שאין לי בעיה. אני מנסה אולי לנסח את הסוגיות שמעסיקות אותי, בדרך שאיננה מובנת לך ואני מוכנה למענך לשנות את הניסוח. החיים האמיתיים אינם בדיוק כמו החיים הוירטואליים, למרות הקביעה הנחרצת שלך, ורק לשם דוגמה, בחיים האמיתיים קיים רק בן אדם אחד. בפורום אחד יכול להופיע אדם אחד בכמה דמויות. ואם הוא מוכשר מספיק, הוא יסגל לכל דמות אופי משל עצמה, ואפילו חדת עין כמוך לא תבחין. אם ראית שיחות ביני לבין אלמרה שלא הבנת אותן, אשמח אם תפני אותי אליהן לא זכורות לי שיחות שקיימתי עם אלמרה לפני יותר מחודש, אבל אולי אני סקלרוטית. אם רצית להבין את השיחות, יכולת פשוט לשאול. אם הן העלו בך איזו מחשבה מעבר לשיחה, כמו המשפט שאלמרה עורר בי בתחילת השירשור, מדוע לא העלית, כולנו החמצנו. ועכשין בקשר לנוסח. כשאת אומרת תתאוששי - למה בדיוק את מתכוונת. אני מוכנה מיד להתאושש רק שאני לא יורדת לסוף דעתך. בן אדם מתאושש ממשבר, מחוויה קשה. נראה לך שפקדו אותי אחד מאלה מה זה בואי הנסגור את השירשור - זה תלוי בך או בי ? או האם כשכתבת את מה שכתבת התכוונת שאני אקרא, אפנים וזהו ? ומה אם יש לי תשובה. ומה אם תשובתך עשויה להעלות תגובות של אחרים השירשור מוביל למקומות לא נעימים בין השאר בגלל סגנון הכתיבה שלך, וגם בגלל התגובה של אלמרה לפורפורית. אני נמענת משיפוטים. סגנון כתיבה כמו זה שלך, וגם זה שהופיע בתגובתו של אלמרה לפורפורית מחייב בדיקה מבחינתכם. התנצלותך לא מתקבלת, ואני לא מאמינה לרגע שאמרת את הדברים ברוח טובה. כי נושבת מהם רוח רעה. קשה לי להניח שאת מכבדת אותי, אחרי הדרך בה בחרת להציג את דבריך, ואני מקבלת את ברכתך לשבת נעימה ומשיבה לך ברכה בחזרה.

תרבות דיון

במקום לענות עניינית לטיעונים הנשמעים, אנשים לוקחים את זה אישית. הועלתה סוגיה, נשאלו שאלות ובחיים אין רק תשובה אחת נכונה. כל אחד והזוית שלו. רק בשל העובדה שהתשובה הראשונה לא הספיקה וסיפקה תשובה מוחלטת אין שום סיבה לקחת את הדברים לכיוונים אחרים. אפשר ומותר להגיד "אני לא מסכים" בלי שיקרה כלום. ועכשיו, ראיתי כאן שתי דעות: האחת דוגלת שאין בעיה בעירוב חיי האינטרנט, והשניה לא. כשמתבצע דיון, צריך לקחת את אחת הדעות ולנמק. זהו.

מתי אנשים לוקחים דברים אישית ?

או ליתר דיוק מתי יודעים שאנשים לוקחים דברים אישית ? על פי סגנון כתיבתם יקירי. ברגע שם חוצים את גבולות הדיאלוג בו יש לא רק מסכים או לא מסכים, יש מקום גם למרחיב (ומבחינתי זהו ההיבט היותר מעניין) ומתחילים להסתגנן בהוראות הפעלה אישיות כמו : התאוששי וככה באינטרנט הכל עניין של סגנון כתיבה כי פשוט אין דרך אחרת

../images/Emo45.gif

את צודקת 100%
ועוד השאלה שלך היתה במקום ובניגוד לדעת אחרים השרשור הזה עשה רק טוב לאלמרה וטוב שאלמרה הסביר כי התגובה הזו חייבה הסבר.

שרונהה

New member
היי אישה אורחת../images/Emo140.gifבואי ואסביר לך

זה מה זה פשוט....... ההסבר לתגובה הזו הוא פשוט תיקון טעות כתיב. פורפורית כתבה "אלמרא" בהודעה קודמת להודעה הזו וכשראתה שטעתה, פשוט תיקנה וכתבה "אלמרה"..... זה מה זה פשוט...

אלמרה

New member
../images/Emo140.gifברוכה הבאה אישה אורחת....

אין לי כבר מעקב האם התארחת כאן או רק קוראת בשקט... בכל מקרה תודה לך על הבעת הדעה אילו רק הייתי מבחין ב"טוב" שנעשה פה... ולי במיוחד? הלוואי.

s h o o s h a

New member
ניסיון להרגיע את ה../images/Emo121.gifות

הדיון סטה לגמרי, ירד לשוליים, התהפך והתרסק לחלוטין. או כמו שבענף הרכב נוהגים לכנות זאת - Total Lost. לטעמי, כדאי להפסיק כאן ולא להיסחף לאמירות שאומרן/ כותבן עלול מאד להצטער מאוחר יותר אבל כבר יהיה מאוחר מידי ואין ערובה כי התנצלות תוכל לתקן את העיוות. שבת שלום, שבת של שלווה ורוגע לכולנו שושה

למעלה