המשפטים הקבועים:
1.תן לי אבסולוט עם וודקה 2.תן לי שוט של צ'ייסר 3.(בזמן מזיגת צ'ייסר) תפנק! תפנק! 4.סיטואציה: הערס לוקח את הוודקה רד בול, מרחרח קלות ומצהיר "זו פינלנדיה מזוייפת תביא לי חדש" 5.תן לי שוט פיגלינג סאוור 6.ערס: תן לי וופר (???!!!),ברמן: מה? ערס: וופר, וופר כזה קטן! ברמן: אה... צ'ייסר 7. תן לי מהנמר וניל עם רד בול (מיוקוב וניל עם רד בול) 8. ערס: וודקה רד בול בלי קרח ושיהיה חזק ברמן: יש מנה מדודה, אתה רוצה מנה כפולה? ערס: מזה מנה כפולה? שיהיה חזק ברמן: אין, אי אפשר יש מנה מדודה, אם הייתי יכול הייתי אבל הכל מצולם ערס (מייבב): אבל זה בלי קרח ברמן: זה לא משנה אתה משלם על הוודקה מנה לא על הרד בול, תשים הרררבה קרח יהיה חזק, כי היחס בין הוודקה לרד בול יקטן ערס:
???? ברמן: לא משנה.... קח קח 9. ערס: שרדונה אדום חצי יבש ברמן: (משתנק) נגמר יש שרדונה לבן 10. ערס: תן לי אבסינת\אפטר שוק\ג'וני\שיבאס\בד אפל\ברנייגר\ג'ק רד בול 11. בזמן מזיגת סטולי קריסטל רד בול ערס: מהזה הוודקה הזאת ,מעפנה תוצרת הארץ תביא אבסולוט ברמן: אין אבסולוט, יש סטולי קריסטל וודקה מעולה יותר טובה ערס: זה מעפנה זאת תביא פינלנדיה 12. בזמן מזיגת סטולי קריסטל 2 ערס: זאת הוודקה הכי טובה שיש, יותר מאבסולוט ברמן: כן וודקה לא רעה בכלל ערס: כן אני מכיר את היבואן, הוא השיג לי במחיר פצצה בקבוק ברמן: באמת? ערס: כן ב 150 שקל, איפה תמצא מחיר כזה ברמן: (נחנק) וואלה, באמת מחיר מיוחד (לידיע כללי מחיר מחירון, לפני הנחות, לא כולל מע"מ לסטולי קריסטל ליטר הוא 92 ש"ח) טוב אני רעב, אני אמשיך אח"כ