הופ....

The German

New member
חברים הגיע הזמן על סיפורי ערסים במשמרת

אני אתחיל עוד מעט אבל אתם עכשיו בתור בוגר גהה תל אביב (כיום אלג'יר יש הרררררבה סיפורים)

לא לצחוק.. יש כאלה

פגשתי פעם מישהו חצי...הממ... איך להגיד את זה בלי להשמע גיזענית... "אפרו-ישראלי" (?) וחצי רוסי. לא רואים אותו בחושך, אבל דובר רוסית שוטפת... זה היה משעשע.

וואו... אני חושבת שעל ערסים במשמרת

אני לא רק יכולה לכתוב ספר, אני יכולה לכתוב סדרת ספרים 24 כרכים.. האינציקלופדיה השלמה... בעעע...

temptation411

New member
אני אתחיל..

איפה שאני עובד יש תמונה גדולה מאוד של איזה פסיכולוג אחד מפורסם לא נכנס לזה.. יום אחד אני עומד ליד הבעלבית שמדבר עם איזה ערס פתאום הוא שואל אותו "תגיד לי..הזקן הזה על הקיר..מי זה..סבא שלך?"

The German

New member
המשפטים הקבועים:

1.תן לי אבסולוט עם וודקה 2.תן לי שוט של צ'ייסר 3.(בזמן מזיגת צ'ייסר) תפנק! תפנק! 4.סיטואציה: הערס לוקח את הוודקה רד בול, מרחרח קלות ומצהיר "זו פינלנדיה מזוייפת תביא לי חדש" 5.תן לי שוט פיגלינג סאוור 6.ערס: תן לי וופר (???!!!),ברמן: מה? ערס: וופר, וופר כזה קטן! ברמן: אה... צ'ייסר 7. תן לי מהנמר וניל עם רד בול (מיוקוב וניל עם רד בול) 8. ערס: וודקה רד בול בלי קרח ושיהיה חזק ברמן: יש מנה מדודה, אתה רוצה מנה כפולה? ערס: מזה מנה כפולה? שיהיה חזק ברמן: אין, אי אפשר יש מנה מדודה, אם הייתי יכול הייתי אבל הכל מצולם ערס (מייבב): אבל זה בלי קרח ברמן: זה לא משנה אתה משלם על הוודקה מנה לא על הרד בול, תשים הרררבה קרח יהיה חזק, כי היחס בין הוודקה לרד בול יקטן ערס:
???? ברמן: לא משנה.... קח קח 9. ערס: שרדונה אדום חצי יבש ברמן: (משתנק) נגמר יש שרדונה לבן 10. ערס: תן לי אבסינת\אפטר שוק\ג'וני\שיבאס\בד אפל\ברנייגר\ג'ק רד בול 11. בזמן מזיגת סטולי קריסטל רד בול ערס: מהזה הוודקה הזאת ,מעפנה תוצרת הארץ תביא אבסולוט ברמן: אין אבסולוט, יש סטולי קריסטל וודקה מעולה יותר טובה ערס: זה מעפנה זאת תביא פינלנדיה 12. בזמן מזיגת סטולי קריסטל 2 ערס: זאת הוודקה הכי טובה שיש, יותר מאבסולוט ברמן: כן וודקה לא רעה בכלל ערס: כן אני מכיר את היבואן, הוא השיג לי במחיר פצצה בקבוק ברמן: באמת? ערס: כן ב 150 שקל, איפה תמצא מחיר כזה ברמן: (נחנק) וואלה, באמת מחיר מיוחד (לידיע כללי מחיר מחירון, לפני הנחות, לא כולל מע"מ לסטולי קריסטל ליטר הוא 92 ש"ח) טוב אני רעב, אני אמשיך אח"כ

הספרנית

New member
חחח ותגיד... כבר היה לך ערס שביקש

צ'ייסר עם קרח?
זה יגיע... שלא יהיו לך טעויות

shysas

New member
יציאות של אנשים ''פשוטים''

1.ערס: תביא לי ''ייגרמאסטר'' עם רדבול אני : אין לנו רדבול יש אקסאל, ערס : לא שותה אקסאל רק רדבול ערס : טוב תביא שיבס רד בול אני : שוב אדוני אין לנו רדבול רק אקסאל ערס : טוב אז מה יש עם רדבול???? 2. תביא שוט של טקילה עם ספרייט (אני מתבונן בו עם גבה מורמת) : הא... בן כמה אתה? ערס: 24. אני : ואתה רוצה טקילה להקפצה?, אתה בטוח שאתה בן 24? ערס: נו ברמן כפרה עוד שבועיים יש לי 18 תהיה אח כפרה עלייך, תן לשתות. 3. ערס : יש ''גרגוס''? אני : כן, תרצה שאט? ערס : כן תביא אני מת על הוויסקי הזה. וזה ממשיך וממשיך וממשיך....

אילתית19

New member
חחחחח

דווקא פיגלינג סאוור אפשר בשוט...הינו פעם מחלקים כאלה בכניסה למועדון...מכינים ומחלקים לשטים...

eranmc

New member
שרדונה אדום ../images/Emo6.gif

אני מה זה שמח שעשיתי קורס ברמנים, נמאס לי להיות דבע בפאבים.

or83

New member
נשבע לכם ששמעתי את זה

ערס: איזה גלנפידיך יש לכם? ברמן: יש 12, 15 ו-18 ערס: וואלה, תביא לי ב-12 שקל.

למעלה