הופ....

יקיר85

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גדולללללל זה באמת אחד המצחיקים

ממני ביקשו פעם "ג'ף דניאלס"

היה לי גם "אבסולוט וודקה" למזוג צ'ייסר\שאט אבל לפנק! היתה ליבקשה פעם להכין קאיפירניה, אבל בבקשה בלי שום דבר לימוני בפנים (????). ביקשו ממני פעם "פילינג סאוור". שאלתי אותן אם הן גם רוצות מסאג' וטיפול באצות. זה היה משעשע. אני צריכה לנסות להזכר... היו לי כל כך הרבה לקוחות עילגים (נו, לא יפה לקרוא להם טיפשים, הם יבינו, אז השתמשתי במילה גבוהה)....

eranmc

New member
חחחחחחחחח איזה אידיוווווט

לפחות היה שואל מה ההבדל

ישבה אצלי "ברמנית" וואחשית...

זה לא ממש מצחיק, זה קצת עצוב שהיא קוראת לעצמה ברמנית ושואלת אחרי 2 דקות, במה יש יותר אלכוהול, באבסינת' או באפטרשוק. נתקלתי כבר ב: (במשכית) "תביא לי את הוויסקי הכי יקר שלך" **נמזג לאפרויג**, **ערס יורק הכל על הרצפה ומזמין גריי גוס רדבול** השיא היה, לא בבר, ולא עם ערס. עבדתי במסעדת שגב תקופה קצרה... רוב הלקוחות שם כלכך פלצנים... לא יאומן. אחד הלקוחות ביקש אנטריקוט. "באיזו מידת עשייה תרצה את הנתח שלך אדוני?" "מדיום וור" מדיום וול? "מדיום וור" מדיום רר אדוני? "מדיום וור! מה אתה לא מבין! מדיום וור!" (ואז גם קלטתי לראשונה שהוא לא יודע על הוא מדבר בוודאות) זה היה מצחיק... הייתי בהתלמדות, ואז התחלתי להסביר לו על דרגות עשייה של בשר. והוא היה דיי פוץ זה היה מצחיק. אותו לקוח גם ביקש להזמין בקבוק יין מרלו, "אבל שיהיה מורגש, לא יין עדין, אלא יין חזק ואגרסיבי". אניבטח לא מבין ביין, אבל מסתבר שאני לא היחיד.

מה שקרה לך עם המידת עשייה מזכיר

מאוד את מה שקרה לי פעם עם ה"אבסולוט וודקה". זוג נכנס ומתיישב. זוג מבוגר כזה. הוא נראה כאילו הוא התחיל לשתות כבר והיא עם פרצוף תשעה באב. אני שואלת אותם מה הם רוצים לשתות והאישה לוחשת משהו לא ברור. אני אומרת לה שלא הבנתי והיא שוב ממלמלת משהו בלחש . כשהיא קולטת שאני לא מבינה אותה כשהיא ממלמלת בלחש עם הראש מופנה הצידה היא צורחת עלי: "כוס יין אדום!". ואז מגיע תור הגבר להזמין. הוא מבקש ממני "אבסולוט וודקה". אז אני אומרת להם "סבבה.כוס יין אדום בשבילך ואבסולוט בשבילך" והוא צורח עלי שזה לא אבסולוט, זה אבסולוט וודקה. הבנתי שהוא כנראה מתכוון לאבסולוט רדבול אז שאלתי אותו והוא מתעקש על אבסולוט וודקה. הקיצר הבאתי לו כוס יין ומנה אבסולוט. ואז הוא צרח עלי שוב על מה לא ברור בזה שהוא רוצה אבסולוט רדבול. אנשים מפגרים.

temptation411

New member
אם כבר ברמניות ואחשיות..

יום חופש אחד במקרה אני קופץ לעבודה לקחת משכורת..ויושב קצת עם הבעלבית נכנס זוג מתישב על הבר הברמנית לוקחת הזמנה.. 2 כוסות יין אדום שמה 2 מפיות.. 2 כוסות יין מפולשות מוזגת יין לשוט ולכוס ושוב פעם הזוג אומר לה.."יש מצב שתשימי עוד קצת בכוס?" והיא אומרת..לא מצטערת זו מנת הבית.

מה שמזכיר לי

אני והחברה הכי טובה שלי עבדנו ביחד באיזה דאנס בר בתור מלצריות לפני שנים.. בכל מקרה, היתה שם ברמנית סתומה כמו שלא ראינו בחיים שלנו. ערב אחד חברה שלי מדפיסה לה בהזמנה לונג איילנד אייס טי. חברה שלי מגיעה לקחת את זה מהבר ומקבלת כוס של משהו שנראה כמו לימונדה. היא קוראת לברמנית ושואלת אותה מה זה לעזאזל והברמנית אומרת לה שזה לונג איילנד אייס טי. בכל מקרה, חברה שלי מסבירה לה שלונג איילנד אייס טי אמור להיות כהה בגלל שיש בו קולה והברמנית מתווכחת איתה ואומרת לה שהיא טועה. בסופו של דבר הברמנית המטומטמת קוראת לאחראית משמרת, שלה בכלל אין מושג מהחיים שלה ולא קשורה לברמנים בשום צורה ואומרת לה שנכון שככה נראה לונג איילנד אייס טי... האחמ"שית לא רצתה להראות מטומטמת אז היא הסכימה איתה שככה זה אמור להראות. חברה שלי ניסתה להסביר לאחראית משמרת שככה לא נראה לונג איילנד ושאם היא מוציאה את זה המשקה חוזר תוך דקה. חברה שלי טעתה. המשקה חזר אחרי 30 שניות בדיוק. סיבת ההחזרה: זה לא לונג איילנד. לונד איילנד אמור להיות כהה. היא באה ואמרה את זה לאחראית ולברמנית. אני בדיוק הייתי בהפסקת סיגריה על הבר ולא הפסקתי לצחוק. אגב, הברמנית הזו עדיין עובדת שם אם אני לא טועה (ככה זה כששוכבים עם הבעלים...).

temptation411

New member
תאמיני לי..

אפשר לכתוב ספר על ברמניות מפגרות.. אבל לא נכנס לזה..

nunimon

New member
גם אצלי ישבה מישהי על הבר :

ביקשה: פיגלניג בבקשה... לרגע רציתי לענות אבל הבלונד סינוור אותי אז רק שאלתי אם נקי או סאוור. אז היא אומרת : נו אתה יודע, זה וודקה תאנים. עכשיו לך בכלל תענה לה שוב. אז שותקים, ועובדים לפי הספר. עם קרח או בלי? היא עונה בחיוך מתנשא : נו מה? הכל אני צריכה להגיד לך? ברור שעם קרח. הלב אמר לי להכין סאוור, אבל לקוח זה לקוח. אז מזגתי פיגלינג עם קרח ללאו בול. הפרצוף שלה העביר את חומרת המצב..... מה זה ? היא אומרת.. זה לא פיגלינג ! מה שמת לי פה? איכס..... עוד לפני שהיא הבינה מה קורה, לגמתי בשלוק את הפיג המקורר שלה, והכנתי לה פיג סאוור. אתם יכולים להבין מה היה ההמשך..... (זה היה הפיגלניג הכי טעים ששתיתי, ושתיתי הרבה בהרבה מקומות....אפשר עוד אחד...?
) מה הייתם עושים במצב כזה? אתם יודעים שהלקוח לא מבין בשיט. הייתם נותנים לו מה שהוא מבקש? או מה שהוא מתכוון?

מתיישבים לי פעם גבר מבוגר ו-3 פרחות מזדקנות..

אני לא אשכח את זה בחיים. הוא מזמין ממני אבסולוט נקי ומדגיש עשר פעמים - נקי - משמע בלי כלום בתוכו או לצידו, והבנות מזמינות אחת קורונה, אחת פרנו ואחת קווארבו גולד. אני מביאה להם את המשקאות ואז מתחיל הקרקס. הוא מתעצבן על למה ב"אבסולוט הנקי!!!" שלו אין קרח! אני מביאה לו קרח. ההיא עם הקורונה מתעצבנת כי יש לה רק פלח לימון אחד בבירה (???!!!) אני מביאה לה צלוחית מפוצצת לימונים שתדחוף לבקבוק קילו לימונים רק שתשתוק. ההיא עם הקווארבו לא מבינה למה זה לא מוגז ולמה הצבע של זה לא שקוף. היא מתחילה להתעצבן שאי אפשר להקפיץ את הטקילה שהיא בחרה ודורשת ממני להביא לה ספרייט ללא תשלום נוסף על זה שכשהיא ביקשה שאט של קווארבו גולד בהחלטיות גמורה של אחת אחת ששותה את זה כל יום, לא הבנתי שהיא מתכוונת לטקילה בהקפצה. ובסוף, ההיא עם הפרנו.... שהתחילה לצעוק עלי שזה לא פרנו. למה זה לא פרנו? כי זה חזק לה מדי ושאני אכין לה אחד חדש חלש יותר. אני מסבירה לה שבשביל זה הבאתי לה בצד מים, כדי לדלל את זה והיא צועקת עלי שזה לא פרנו ושבכל מקום היא מקבלת את זה לא כל כך חזק ושוב דורשת שאני אכין לה אחד חלש יותר. הסברתי לה שאני לא יודעת איך או מה היא מקבלת במקומות האחרים שהיא יוצאת אליהם אבל ממני היא קיבלה בדיוק מה שהיא ביקשה ושוב היא דרשה שאני אכין לה אחד חדש חלש יותר... הסברתי לה שזה לא קוקטייל שאני יכולה לעשות חזק יותר או חלש יותר אלא משקה שנמזג ישירות מבקבוק ועדיין היא ממשיכה להתעקש שאני לא יודעת על מה אני מדברת ושאני אכין לה אחד חלש יותר.... (אחחח, הימים התמימים ההם, כשעוד ניסיתי להכניס קצת שכל בלקוחות... עד שהבנתי שאין להם אחד). בקיצור, בסוף חטפתי עצבים והבאתי את הבקבוק כדי להוכיח לה אז היא סתמה את הפה. כאילו זה לא מספיק, אחר כך הם החליטו שהם רעבים. הבאתי להם תפריט אוכל ואז קיבלתי צעקות על זה שאין לנו חומוס לניגוב ואיזה מין מקום אנחנו שאין לנו חומוס! ואז הם התעצבנו והחליטו שהם משלמים ונוטשים את המקום לטובת אבולעפיה.

למעלה