ערק רד בול? מממ..
פרנו עם רד בול!! לא פחות ולא יותר! ומה? הבחור, כמובן שהוא ברמן, במקום מאוד נחשב, אמר שזה הדבר הבא! אז בואו נקשיב לו חברים יקרים, כי הוא בסך הכל ברמן מאוד מבין, במקום מאוד נחשב, בפעם הבאה שלקוח יבקש המלצה אז - פרנו רד בול! טוב עם כבר ביציאות ערסים.. : "תן לי גריי גוס" - "בכיף, איך אתה רוצה?" "עם האגס הזה" - "אוקיי.." ------------------------------------ "תן לי שוט קוניאק הכי יקר" - "איזה?, היקרים ביותר הם הנסי XO, רמי מרטין XO ומרטל קורדון בלו" " תן לי שוט של הנסי XO, ועוד 3 קטנים פה, לחברים שלי" -"סבבה, זה 350 ביחד" "מה 350?? בדיוטי בקבוק עולה 350!!" -" אבל אנחנו לא בדיוטי... כאן, זה המחיר" ----------------------------------------- " תן לי פרנוד" - "פרנו? אין בעיה, אתה רוצה מים בצד?" "פרנוד! לא פרנו! אני צרפתי, וככה אומרים!" - "אין בעיה גבר.." ------------------------------------------- " תן לי שמפנייה קווה" - "אין לנו שמפניה, ואין לנו קווה, אבל סתם ככה בשביל הפנאן - שמפניה זה לא קווה.. יש לנו יין מבעבע (למברוסקו), אם בא לך" " אני כל החיים שלי שותה קווה, וזה שמפניה - רק מספרד!" - "לא ממש, יש כמה הבדלים.." " טוב טוב, אני כל החיים שלי שותה את זה ותמיד אמרו לי שאני צודקת ומבינה" - "או קיי.. את רוצה למברוסקו, במקום?" "כן!" ---------------------------------------------------- " תן לי שיבאס" - "קרח?" " 3" - "בבקשה, זה 45 אחי" " מזה? זה לא שיבאס!" - "אבל הרגע מזגתי לך מהבקבוק, מולך.." " אין מצב, אמרו לי ששיבאס זה בן זונה טעים!" - "שתית את זה פעם?" " לא.." - "אהה.. או קיי.." ------------------------------------------------ קיצר.. יש עוד הרבה.. אבל, אני חייב לעוף.. נמשיך כולנו בהזדמנות.