הופ....

obbb

New member
אין לך מושג

עד כמה אני בדעה שלך! הסתובבתי בחו"ל ושכחתי איך קוראים לי ומה זה עברית... מהיום אני סטפן (שטפן, במבטא גרמני) משאפהאוזן, שוויץ. אווידאזיין!

תפתח קבוצת תמיכה...

ביחד עם הגרמני השני...
אחחח.. איך אני מתגעגעת לטיול שלי בפראג... בלי עברית, בלי המנטליות הישראלית ועם הופעה של דפש מוד... גרררר....

Symbolic

New member
אני עכשיו חזרתי

מטיול באירופה של חודשיים וקצת.. 10 מדינות, 20 ערים.. הכל ברכבות.. איפה אני ואיפה ברלין.. אחח ברלין.. המדהימה מכולן...

The German

New member
../images/Emo67.gif../images/Emo67.gif../images/Emo67.gifקטע נוסף

לקוחה מעצבנת (כל המשפטים שוחזרו בערך אין אחריות על הנאמר!
): המלצרית באה אלי ואומרת: הבחורה שם רוצה להחזיר את הקוסמו (רק ליישר קו, כוס מרטיני, משקה ורדרד צלול עם סליל לימון 1.5 וודקה, 1 טריפל, 0.5 לימון סחוטרי, 1 קרנברי) אני: מה הבעיה? שאלת אותה? חמוץ מידי ? חזק מיד? מלצרית:אני אשאל עוברת דקה והלקוחה מגיעה (בחורה מלוקקת שלקחו מקלולס, עם טעם בבגדים של זברה במשבר זהות זלמן שושי) בטון מאפנן ומתנשא: תשמע ככה לא מכינים קוסמו אני: אוקי... איך מכינים לקוחה: צריך להיות קרח גרוס אני: באמת?! לקוחה: תשמע אני ברמנית ואני יודעת איך זה יוצא, אולי אתה לא מכיר ואתה ברמן חדש ( כן רק 8 שנים...) אבל זה יותא עם קרח גרוס ככה מכינים קוסמופוליטן וגם אין מספיק לימונדה אני: ????!!!!, אוקי איך אתה רוצה, בכוס מרטיני עם קרח גרוס ולימונדה? לקוחה: כן! אני: סבבה...על האש

חחחחחחחחחחחחחחחחח

ענק. מעניין אותי לדעת איפה היא ברמנית בדיוק ומה מידת החזיה שלה, כי אין מצב שהעסיקו אותה על סמך שום דבר אחר.

כס מרטיני עם קרח??

רק בדריי מרטיני נכנס קרח לכוס מרטיני וגם שם זה יוצא לפני שמסננים את המשקה [איזה ברמן בבר נשכח בצפון עבד עליה ועשה לה ''קוסמו'']

The German

New member
זה מה שמלמדים בקורס

אבל בעיקרון הכל אפשרי, יש קוקטילי מרטיני עם קרח גרוס (לא בארץ אבל יש) אך במקרה הנוכחי ברור שמדובר בבורות של הלקוחה שכן קסומופוליטן קלאסי אינו מכיל קרח. הקרח היחידי ימצא בכוס אם נרצה לקררה ואז נוציאו לפני המזיגה - כמו במרטיני יבש.

maxfain

New member
ערק רד בול? מממ..

פרנו עם רד בול!! לא פחות ולא יותר! ומה? הבחור, כמובן שהוא ברמן, במקום מאוד נחשב, אמר שזה הדבר הבא! אז בואו נקשיב לו חברים יקרים, כי הוא בסך הכל ברמן מאוד מבין, במקום מאוד נחשב, בפעם הבאה שלקוח יבקש המלצה אז - פרנו רד בול! טוב עם כבר ביציאות ערסים.. : "תן לי גריי גוס" - "בכיף, איך אתה רוצה?" "עם האגס הזה" - "אוקיי.." ------------------------------------ "תן לי שוט קוניאק הכי יקר" - "איזה?, היקרים ביותר הם הנסי XO, רמי מרטין XO ומרטל קורדון בלו" " תן לי שוט של הנסי XO, ועוד 3 קטנים פה, לחברים שלי" -"סבבה, זה 350 ביחד" "מה 350?? בדיוטי בקבוק עולה 350!!" -" אבל אנחנו לא בדיוטי... כאן, זה המחיר" ----------------------------------------- " תן לי פרנוד" - "פרנו? אין בעיה, אתה רוצה מים בצד?" "פרנוד! לא פרנו! אני צרפתי, וככה אומרים!" - "אין בעיה גבר.." ------------------------------------------- " תן לי שמפנייה קווה" - "אין לנו שמפניה, ואין לנו קווה, אבל סתם ככה בשביל הפנאן - שמפניה זה לא קווה.. יש לנו יין מבעבע (למברוסקו), אם בא לך" " אני כל החיים שלי שותה קווה, וזה שמפניה - רק מספרד!" - "לא ממש, יש כמה הבדלים.." " טוב טוב, אני כל החיים שלי שותה את זה ותמיד אמרו לי שאני צודקת ומבינה" - "או קיי.. את רוצה למברוסקו, במקום?" "כן!" ---------------------------------------------------- " תן לי שיבאס" - "קרח?" " 3" - "בבקשה, זה 45 אחי" " מזה? זה לא שיבאס!" - "אבל הרגע מזגתי לך מהבקבוק, מולך.." " אין מצב, אמרו לי ששיבאס זה בן זונה טעים!" - "שתית את זה פעם?" " לא.." - "אהה.. או קיי.." ------------------------------------------------ קיצר.. יש עוד הרבה.. אבל, אני חייב לעוף.. נמשיך כולנו בהזדמנות.

speadball

New member
סיפור של חבר

בעקבות החוויות הצחיקות בפוסט, העברנו חוויות משלנו... ברמן: מה בשבילכם ? בחור: סאוור לבחורה ואיקס עיגול בשבילי! ברמן: מה???? בחור: סאוור רגיל וריקס עיגול.. ברמן: מה???? בחור: תמזוג לה סאוור ולי הבקבוק בקצה המדף. ברמן: מה? וכך זה נמשך. עוד ועוד הבחורה רצתה סמירנוף סאוור (כשהי בכלל רצתה סמירנוף אייס) והבחור רצה רמי XO... לילה טוב נ.ב נמר וניל הפך להיות השם הרשמי למיוקוב!

The German

New member
כן אין כמו עיוותים

לקוחה רצת וויסקי טוב שנקרא: כל הלילה (למעשה כאול איילה) לקוחות ערסים שמזמינים גינס ומחזירים כי..... אין גזים (כן פעם ראשונה) יש גם מוהלים את הבירה במים

obbb

New member
וידוי משפיל

גם אני, לפני כחצי שנה - שנה, שהזמנתי גינס לראשונה (כדי לטעום על מה המהומה) שאלתי את המלצרית אם בטעות לא מזגו לי מהסוף של החבית או משהו, היא אמרה לי שממש לא, ככה זה הטעם של הבירה - בלי גזים ותפל. אמרתי סבבה, הפנמתי, וזו הייתה הפעם הלפני אחרונה שהזמנתי גינס, פעם נוספת כדי להיות בטוח שהיא באמת לא טעימה לי... אבל על טעם ועל ריח... אבל תבינו אותי, אני הלקוח האחרון שיהיה טמבל בקטעים האלה! ציפיתי למשהו מר וקשה לשתייה והיה לזה טעם של מים שחורים...

obbb

New member
וואלה?@#$ לא ידעתי שככה מבטאים...

קטע מוזר :) (לפני שתרימי גבה, ציניות, ציניות...) בכל מקרה, דווקא לגבי גינס אני לא חושב שאצליח אי פעם להתחבר לבירה הזאת, אבל אני חס וחלילה לא מזלזל. כל אחד והטעם שלו... לא חסרים המון אנשים שלא הבינו מה אני מוצא בבירות שאני אוהב (מק'שוף, דובל, ויינשטפן, ספקלד הן וכו' וכו' וכו') העיקר לשמור על ראש פתוח.

למעלה