הופ....

במיוחד לשבוייה בנדודי שינה... ולכולנו

גם אותי מטריפה כל ההתייחסות והגישה של ערסים אבל כשחברה שלך מסכימה שיזמינו אותה לוודקה רד בול רק שתוכל לשתות ואחר"כ לומר אההה.... (דמיינו קול מתחנחן כזה וצפצפני..) לא נראה לי , מגיע לה שאת החצי הנותר ידחפו לה (כולל הקוביות קרח והסטירר) לאיזור קצת אחר.

חחח ../images/Emo6.gif

צ'ייסר אבסינת והיא תראה את הקדוש ברוך הוא.... הערסים האלה מצחיקים ברמות

GardenOfEden

New member
קרעתם אותי מצחוק ../images/Emo6.gif

היי, אני לא ברמנית, אני סתם בחורה בת 27 משועממת בעבודה שהחליטה להכנס לפורומים באינטרנט.. ותאמינו לי פשוט קרעתם אותי מצחוק. אני כבר שעה מתגלגלת מצחוק פה בעבודה ... לא להאמין על הסיפורים שכתבתם פה. אבל זה ממש ככה, אנשים אוהבים להראות שהם יודעים על מה הם מדברים אפילו שהם לא ואחרי כל מה שקראתי בשירשור הזה, ולאור העובדה שאני בכלל לא מבינה באלכוהול - אני אמשיך לבקש את החצי קרלסברג שאני אוהבת, בלי להסתמך. ואגב יש לי חלום להיות ברמנית...

The German

New member
אם כבר קרלסברג

מכירים את רשת החניות קרל ברג? (אילו של הרוסים) נכון זה נראה כמו קרלסברג בלי ה "ס".

The German

New member
המקום: אולם ליד אשקלון, השנה: 2002

עבדתי אז בשרותי בר עם חבר בחתונה של משפחת עבריינים מוכרת מאשקלון. הבאנו את הבאר, הרכבנו אותו, דיספלי, שייקים אתם יודעים. בחתונה היו 500 מוזמנים, מתוכם הערכה גסה בערך 200 שתו...(היו המון ילדים ומבוגרים) הקיצר מגיע אלי אחד "ממנהלי האירוע", חבר של החתן ומביא לי 8 ארגזי אבסולוט ו 29 ארגזי רד בול! והוא עוד אומר "אם חסר יש עוד למטה. הקיצר אני וחביר מוצאים את עצמנו מברמנים אבסולוט רד בול ללא הפסקה כאשר מאחורינו יש "קיר" של ארגזי רד בול במקום דספלי
. הקהל שם היו חבורה של פסיכים שותים כמו חמורים, בכמיות אדירות, הסבר: 8 ארגזים כפול 12 בקבוקים כפול 12 מנות בבקבוק שווה 1152 כוסות ל 200 איש!!!! למרות שזה לא היה בדיוק ככה... כי בשלב מסויים אחד הבבונים לקח אגרטל ענק שפך את המים והצמחים וביקש בו וודקה רד בול אנשים, אגרטל בגודל חבית בירה הוגגרדן 20 ליטר!!!! עוד עם שאריות צמחים
זה היה ערב מטורף, כאלה שתיינים נותנים תחרות לשיכורים הרומנים ברחוב

Tunaturman

New member
אווו גם לי יש אחד חמוד!

קודם כל כבוד על היוזמה! :) אהבתי את הסיפור על השרדונה האדום היבש :) יש לי גם סיפור חמוד: ערס: (מצביע על הבקרדי בתפריט) "זה בריזר אננס?" אני: "לא, זה רום" ערס: (מתעצבן)"נו, אבל זה אננס???" נחשו מה הוא שתה בסוף!... :) (רמז- מתחיל באבסולוט ונגמר ב-רדבול :) עוד אחד קטן ערס: "תני ג'וני ווקר!" אני: "אדום?" ערס: "לא בלאק לייבל!!!!" זהו מה שאני זוכרת, עברתי לפאב בלי ערסים בזמן האחרון :)

וואי וואי מה הזכרת לי עם הלייבלים!

יום אחד מתיישב ערס על הבר ומחליט שהוא רוצה להזמין אותי לדרינק (כאילו לא פירקתי במשמרות שם ויסקי כאילו אין מחר...). בקיצור, הוא שואל אותי מה אני שותה ואני עונה לו כמובן "ג'ק דניאלס". הערס בתגובה: "וואלה? יש לי בבית בקבוק ג'ק בלק לייבל אם בא לך". אני בתגובה: "בלק לייבל זה לא ג'ק, זה ג'וני ווקר. לג'ק דניאלס אין דבר כזה בלק לייבל". הערס בתגובה: "לא נכון, לכל הקוניאקים יש צבעים". אני בתגובה: "בוא נתחיל בזה שג'ק דניאלס וג'וני ווקר הם סוגים של ויסקי ונמשיך בזה שתיתן לי דוגמא לאיזה עוד סוג של ויסקי\קוניאק יש לייבלים של צבעים" הערס בתגובה: "אין בעיה! טובורג רד וטובורג גרין!" בשלב הזה נטשתי את השיחה והלכתי להוריד צ'ייסר לפני שאני מתה!

nunimon

New member
ערס רוסי הולך? ../images/Emo8.gif

יש פה מישהו שלא מכיר רוסי גדול שמן שמבקש בנימוס: הלו ברמן, תביא לי בבקשה 100 CC (סיסי) וודקה חזקה.....
פעם ראשונה ששמעתי את זה זה הרג אותי....

Symbolic

New member
חחחחחחחחחחחחחחח חופשי!!!!!!!!!!

יואו כמה הצחקת אותי עכשיו אלוהים... שהם מבקשים בגרמים... פחחח

קנטרו

New member
זה לא כזה מוזר גם אבא שלי אומר ככה ....

מצד שני יש מצב שהוא אותו רוסי גדול ושמן ....

nunimon

New member
../images/Emo6.gif

הרבה אומרים ככה, לא שזה רע, חלילה. פשוט פעם ראשונה זה היה נורא מצחיק....

אם בערסים רוסים מדובר

פעם משהו ביקר ממני 100 גרם בירה. חשבתי רבות איך לתת לו את זה!

nunimon

New member
ככל שאני נזכר יותר, אני רק נבהל....

זוג יושב על הבר. ההוא חנון חמוד, וההיא וואחשית שחבל על הזמן. הוא מזמין בשבילו סאוטרן ספרייט, ולגברת קיר רויאל. סחבק מבסוט על ההזמנה, מכין ומפנק מכל הלב. אחרי פחות משניה, הבחורציק לא יודע איפה לקבור את עצמו ומחפש אותי. אני מגיע בריצה ושואל, הכל בסדר? הוא עונה בצורה הבאה : אתה יודע, אני יושב ושותה הרבה בברים, יש לי חבר שיש לו בר, ועבדתי כמה פעמים בבר. כל אחד יודע שקיר רויאל זה יין לבן עם קצת קרם דה קסיס. אז למה הכנת לי קיר שמפיין ? עם שמפניה וקרם דה קסיס? אני לא ביקשתי קיר שמפיין , אני ביקשתי קיר רויאל..... טוב מה...?

למעלה