הנה שוס אדיר ../images/Emo6.gif
אמנם אני לא ברמן אך ראיתי מספיק קטעים כאלה מהצד כדי להחליף צבעים כמו זיקית מרוב צחוק
. מוסר השכל בסיפור סוף גנב לתליה. לא אכתוב את שם המקום אך הוא מקום ידוע למדי. קטע מהסרטים שקרה במשתנה שרק מראה כמה לא רואים ממטר ויעשו הכול כדי להשיג כוס שתיה
. מישהו הולך עם כוס ביד נכנס לאיזור המשתנות מניח את הכוס על המשתנה הכוס ריקה, אני עומד בצד מתרוקן מציץ ולא מאמין המוקיון מסתכל לצדדים ומשתין לתוך הכוס את כל הוודקה רד בול שהוא שתה במהלך השעה האחרונה. עכשיו יש כוס חדשה מלאה באותו הצבע כמו של וודקה רדבול היישר מהבר
ואפילו הקרח עדיין נשאר
. ערס מגיח למשתנה ומסתכל מסביב שאף אחד לא רואה... שואל אח ש'ליייי תגיד של מי הכוס.... בעל הכוס אומר לו מישהו שכח אל תיקח... הוא לא יודה שלפני שניה השתין בכוס. הערס פוזל לכוס כאילו ראה מטמון זהב... בעל הכוס קולט אותו אומר לו עזוב ת'כוס מה קורה לך בנאדם ?. הערס מגיב יאללה ניקח ת'כוס אולי ניתן לאיזו בחורה לשתות. בעל הכוס |מכחיל, משתנק, לא יודע אם לצחוק או לבכות או איפה לקבור את עצמו. ערס : קולט שבעל הכוס לא רואה ומפלח את הכוס המלאה בפיפי רדבול
.. אני קולט שהכוס נעלמה אומר לבעל הכוס איש הערס דפק לך ת'כוס... שנינו מתגלגלים מצחוק לא מאמינים למראה עינינו. בעל הכוס : לאן הלך הערס והולך אחריו קולט אותו מניח את הכוס חצי ריקה על הבר
.. בעל הכוס : מתגלגל קשות מצחוק למראה הערס ששותה להנאתו את הכוס שהרגע פילח בלי לשים בכלל לב שהוא שותה פיפי
. ועל זה נאמר סוף גנב לתליה
...... וכל זה קרה באחד המגה ברים היותר מוכרים של תל אביב אחרי שראיתי את זה אני יודע שהכול אפשרי