הופ....

אבסינת רד בול

אני ראיתי במסיבה ברמן מוזג לאיזה ליצן אבסינת רד בול אחרי 3 דק' אותו ליצן היה מרוח על הדשא
....

The German

New member
זה יחסית רגוע...

אני שתיתי הנסי XO עם רד בול ואח"כ עוד כוס XO עם סודה (למה? כי היה ממש בזול, אירוע שכזה.....)

or83

New member
בקטעים האלה אני מנצח לדעתי

הכנתי כבר כל דבר הזוי שרק עולה בראש. השבוע התישבו שני גברים, אחד שותה בלאק לייבל עם ספרייט והשני גולד לייבל עם ספרייט (פאקינג 18 דולר שוט!) בערב השנה החדשה גבר ביקש רמי מרטן XO, דאבל, ושם בפנים איזה עשרה דובדבנים כולל קצת מהמיץ. רמי מרטן עם קרנברי רץ חזק. מקאלן 25 עם הרבה קרח, טויסט לימון וספלאש סודה. הנסי VS עם קולה ושמבורד בלי קרח. בלו לייבל בכל צורה הזויה שאתם רק רוצים. בקיצור, באמת לא חסרות יציאות הזויות של לקוחות

The German

New member
דובדבנים??!!! איזה כוסית!

וואי זה ממש מצחיק, אני חושב שהיה מתפלק לי איזה גיחוך. דובדבנים....איזה יצור

temptation411

New member
ניראה לי אני מנצח אותך בעיניים עצומות..

אחד המוזרים.. בא לקוח..מזמין 1 קמפרי קרח בצד 1 פחית רדבול 1 סודה 1 היניקן בקבוק וקוביות לימון אופן ההכנה.. בקמפרי שם 2 קוביות קרח מנענע את הסודה..נותן שפריץ לכוס מנענע את ההיניקן..שפריץ לכוס הרבה לימון וסוגר ברדבול.. תן לי יגרזית כל יום..ולא אחד כזה

nunimon

New member
../images/Emo6.gif

נו מה...? איפה הקלישאה הכי נפוצה... ? שכחתם אותה? ערס: ברמן, הלו, היי... (עם שריקה וסימוני ידיים של קוף) אני: מחייך חיוך שרמנטי עם קריצה. כבר מגיע. ערס: מתרווח על הכסא , אפילו לא פותח את התפריט. אני מגיע. ערס: תמליץ לאישה שלי את היין הכי יקר וטעים - מה שאתה שותה עם חברה שלך. בשבילי אני סומך עליך - תביא לי Vיסקי טוב. משהו חזק. עם מלא מלא קרח, שיחליק בגרון. מה אתה ממליץ , אחי|בדגש|? אני: יש יין מצוין לאישה שלך ספרדי משובח שאני מאד אוהב. בשבילך בWיסקי יש הרבה סוגים - אתה אוהב מאלט או סינגל? ערס : (חיוור) לאישה שלי תביא לטעום. אני עזוב אותי אני, תביא לי וו(V)לנטיינס - אבל שים מלא מלא קרח. אני: מביא לאישה יין אדום - ההיא עונה לי והורגת אותי - אני מכירה את היין הזה שתיתי אותו פעם - לא אהבתי את השילוב של השרדונה עם הקברנה. קצת חמוץ לי. אני יותר בקטע של יין כבד, יש לך ריזלינג, של סגל? או בעברית למתקשים - אין לי מושג מה אני אוהבת , תביא את הזה ב18.90 שקונים בסופרמרקט. אני: עכשיו לך תסביר לה שזה בכלל לבן.....

הנה שוס אדיר ../images/Emo6.gif

אמנם אני לא ברמן אך ראיתי מספיק קטעים כאלה מהצד כדי להחליף צבעים כמו זיקית מרוב צחוק
. מוסר השכל בסיפור סוף גנב לתליה. לא אכתוב את שם המקום אך הוא מקום ידוע למדי. קטע מהסרטים שקרה במשתנה שרק מראה כמה לא רואים ממטר ויעשו הכול כדי להשיג כוס שתיה
. מישהו הולך עם כוס ביד נכנס לאיזור המשתנות מניח את הכוס על המשתנה הכוס ריקה, אני עומד בצד מתרוקן מציץ ולא מאמין המוקיון מסתכל לצדדים ומשתין לתוך הכוס את כל הוודקה רד בול שהוא שתה במהלך השעה האחרונה. עכשיו יש כוס חדשה מלאה באותו הצבע כמו של וודקה רדבול היישר מהבר
ואפילו הקרח עדיין נשאר
. ערס מגיח למשתנה ומסתכל מסביב שאף אחד לא רואה... שואל אח ש'ליייי תגיד של מי הכוס.... בעל הכוס אומר לו מישהו שכח אל תיקח... הוא לא יודה שלפני שניה השתין בכוס. הערס פוזל לכוס כאילו ראה מטמון זהב... בעל הכוס קולט אותו אומר לו עזוב ת'כוס מה קורה לך בנאדם ?. הערס מגיב יאללה ניקח ת'כוס אולי ניתן לאיזו בחורה לשתות. בעל הכוס |מכחיל, משתנק, לא יודע אם לצחוק או לבכות או איפה לקבור את עצמו. ערס : קולט שבעל הכוס לא רואה ומפלח את הכוס המלאה בפיפי רדבול
.. אני קולט שהכוס נעלמה אומר לבעל הכוס איש הערס דפק לך ת'כוס... שנינו מתגלגלים מצחוק לא מאמינים למראה עינינו. בעל הכוס : לאן הלך הערס והולך אחריו קולט אותו מניח את הכוס חצי ריקה על הבר
.. בעל הכוס : מתגלגל קשות מצחוק למראה הערס ששותה להנאתו את הכוס שהרגע פילח בלי לשים בכלל לב שהוא שותה פיפי
. ועל זה נאמר סוף גנב לתליה
...... וכל זה קרה באחד המגה ברים היותר מוכרים של תל אביב אחרי שראיתי את זה אני יודע שהכול אפשרי

תומר ס

New member
איך משיגים טיפים בחינם...

אני עובד בדנס בר של חיילים 18, 19 ככה. לקראת סוף הערב בא אליי, בוא נגיד "מקומי", ואומר: מקומי: תפנק אותי במשהו, יש לי יומולדת. אני: תשמע גבר אני לא ממש יכול הבעלים מאחריי. מקומי: אני יביא לך טיפ רק תביא איזה משהו. אני: אתה יודע מה, סבבה... - לוקח כוס, שם כמה קרח שאני יכול רק דואג לקחת קצת מים מהתחתית, לוקח בקבוק ריק של וודקה עם פורר, מחזיק באותה יד של הכוס כאילו מוזג ובישד השניה מביא תפוזים תוך כדי שאני רואה אותו עם חיוך מטורף מוזק קצת תפוזים טמפו משהו ונותן לו. מקומי: (לוקח שלוק, עושה פרצוף) וואלה אחי תודה אני: אוסף 15 שקל טיפ מסתובב ורואה את הבעלים מחייך...

Wine Guy

New member
רדבול רדבול - אבל מפנק

עבדתי בחתונה, מה שאומר אלכוהול בחינם, מה שאומר הרבה אנשים ששותים יותר ממה שהם אמורים לשתות. אחד החבר'ה שכבר הלך בסוג של זיגזג המשיך לבוא ולבקש רדבול וודקה - בשלב הזה הוא התחיל לקבל קוקטיילים מפנקים של רדבול עם רדבול...מה שלא הפריע לו להמשיך להתנהג כאילו שהוא שותה המון אלכוהול..

Symbolic

New member
2 ערסים על הבר

זוג. שני מכוערים. הוא אומר לי "בוא אליי שנייה לאוזן" ולוחש לי במילים האלה, וזה ציטוט : "לי תן משו חמוץ, חריף, דופק ת'ראש, אבל שקל לשתות, ובשבילה לא אכפת לי, כל עוד זה לא עובר את ה-20 שקל וישכר לה את הצורה". ועוד אומרים שערסים לא יודעים להתייחס לבחורות.

הזכרת לי קטע ענק על התייחסות של ערסים

לבחורות. חברה שלי גררה אותי איזה יום למקום הכי מגעיל בת"א. בכל מקרה אני יושבת על הבר בהתעלמות מופגנת מהקהל שם, מנסה לתכנן דרך מילוט כשאיזה ערס ניגש אלי, מנסה להתחיל איתי ומציע להזמין אותי לוודקה רדבול. אני בתגובה הודעתי לו שאני אעדיף להתייבש מאשר לשתות וודקה רדבול. בכל מקרה הוא הבין את הרמז ועזב אותי. אחרי 5 דקות הוא ניסה להתחיל עם חברה שלי והזמין אותה לוודקה רדבול. הם עומדים, מדברים, הבחורה כבר שתתה חצי כוס ופתאום הוא מנסה לשים עליה ידיים. בכל אופן, הבחורה הבהירה לו שזה לא יקרה. הערס בתגובה לקח לה את הכוס מהיד(ואני מזכירה שהיא כבר שתתה חצי), ניגש אל הבחורה שעמדה מצידי השני ו"הזמין אותה למשקה"... או במילים אחרות, פשוט נתן לה את הכוס החצי ריקה של חברה שלי וניסה לשים עליה ידיים. לא יכולנו להפסיק לצחוק מרוב שזה היה הזוי.

למעלה