הוא לא, זה כותב לי שהוא יחזור מחר
J J E W New member 3/8/05 #40 אצלי זה דף לבן! אצלי זה פשוט דף לבן לא רשום שהוא יחזור ולא שום דבר...מה נסגר ? דרך אגב מה עם כל התורות...הם ייצברו או לא?
אצלי זה דף לבן! אצלי זה פשוט דף לבן לא רשום שהוא יחזור ולא שום דבר...מה נסגר ? דרך אגב מה עם כל התורות...הם ייצברו או לא?
2 2bis New member 3/8/05 #53 לי הוא רושם: אנחנו מעבירים את האתר לשרת טוב יותר... האתר יהיה זמין מחר כנראה בשעות הצהרים. תודה על הסבלנות..
לי הוא רושם: אנחנו מעבירים את האתר לשרת טוב יותר... האתר יהיה זמין מחר כנראה בשעות הצהרים. תודה על הסבלנות..
מ מישהו או לא New member 3/8/05 #61 הבעיה היא בזמן הזה אנחנו לא יכולים להתגונן אם מתקיפים אותנו ,כי אצל חלק מהשחקנים המשחק כן עולה
M meetAmeet New member 3/8/05 #62 יש מצב אתם לקוחות ברק? גם לי לא אחרי הריסט. יש מצב כולנו פה לקוחות ברק?
5 590V ISRAEL New member 3/8/05 #64 נכנסתי ללא שום בעיה תנסו להיכנס עוד מה פעמים . מקסימום תנסו קצת יותר מאוחר . המשחק עובד ללא שום בעיות.
נכנסתי ללא שום בעיה תנסו להיכנס עוד מה פעמים . מקסימום תנסו קצת יותר מאוחר . המשחק עובד ללא שום בעיות.
M meetAmeet New member 3/8/05 #66 לי ממש לא עובד. דף לבן למי שנכנס ישר לדף של האקאונט, ודף עם הודעה שהאתר יחזור מחר למי שנכנס לדף הראשי.
לי ממש לא עובד. דף לבן למי שנכנס ישר לדף של האקאונט, ודף עם הודעה שהאתר יחזור מחר למי שנכנס לדף הראשי.
L lordgarr New member 3/8/05 #74 איך, מה עשיתם זה כנראה לפי מספר המשתמשים, מי שפתח משתמש ראשון ישחק ראשון ומי שאחרון יתחיל לשחק אחרון... אוף אני 3012
איך, מה עשיתם זה כנראה לפי מספר המשתמשים, מי שפתח משתמש ראשון ישחק ראשון ומי שאחרון יתחיל לשחק אחרון... אוף אני 3012