הורדה של האתר !!!

barkany

New member
ערן!!!

אני לא מצליח להכנס למשחק!!! נכנסתי לפורום דרך ההסטוריה שלי באינטרנט, למה זה לא עולה לי?!? יש לי דף לבן!!

אני לא מצליח אני רואה מסך ריק

בלי שום אופציה למחוק או משהו כזה ניסתי לעלות צילום מסך אבל לא הצלחתי זה יותר מדי גדול

dipdip

New member
ערן מה יהיה?

הם ממשיכים להתקיף אותי ואפילו אין לי מושג מה קורה...

dipdip

New member
זה ממש לא פיר! ערן כנס.

ראיתי במחשב בעבודה שתוקפים אותי - החלטתי לשמור תורים ולהגיב ולהתחזק מהבית -הגעתי הביתה ומה אני רואה? שמהמחשב שלי אי אפשר להיכנס. אז בנתיים ששלוש מדינות תוקפות אותי וקורעות לי את הצורה כל מה שלי יש לעשות זה לחכות שגם אצלי יהיה אפשר לראות - זה לא פייר: אם למדינות אחרות יש את היכולת להתקיף אותי אז חייב שגם לי תהייה את היכולת להחזיר!!! לתצומת ליבך!!!

medinaGindis

New member
שלח לי מספר מדינה שלך

אני אשלח מעליך לווין ואעזור אם צריך.

lordgarr

New member
לא פעול

אם זה פועל רק למדינות מסויימות אז ליתר ביטחון אני אכתוב פה את הפרטים שלי כדי שאולי אתה תוכל לסדר את זה שם מדינה - Bustan-HaGalil מספר המדינה - 3012 שם משתמש - LordGarr תודה. אני מקווה שתצליח לסדר את זה לא רק בשבילי אלא גם בשביל כל חברי מפקד צבאות

gindis

New member
תשובה למי שלא עובד לו!

חברה כמו שרשמתי יש להמתין בסבלנות, יש כאלה שכבר רואים את השרת וזה לא תלוי בי, כי בהעברת נתונים בין השרתים בעולם. את מי שתקפו הוא יוכל להחזיר מחר! בברכה, ערן

dipdip

New member
מה אתה אומר!

זאת אומרת אם בכלל תהיה לי מדינה מחר! זה מאוד לא בסדר!!! חבר שלי נכנס עכשיו כדי לראות מה המצב שלי ותקפו אותי כמעט 20 פעם!!! זה נראה לך הגיוני שאין לי יכולת להגיב? להתחזק לפחות? משהו?

למעלה