T The legendary DuDe New member 17/4/07 #43 אוקיי, בסדר, אני סולח לך../images/Emo140.gif שולם? בבקשה?
T The Cat Woman New member 17/4/07 #50 יששששש!!! הבה נשמע queen you know- במקום העניין המטופש עם הזרת...
C Cry For The Moon New member 17/4/07 #25 WTF!? פריקים? XDDDDDDDDD מה זה הדבר הזה? P: הסולנית שלהם גאון!
ס סער טובי New member 17/4/07 #8 המ, רק כדי להיות פוליטיקלי קורקט דימו הם בלאק מלודי - אווירתי שכזה. בשביל בלאק אמיתי זה דברים כמו gorgoroth mayhem burzum marduk dissection וכו'
המ, רק כדי להיות פוליטיקלי קורקט דימו הם בלאק מלודי - אווירתי שכזה. בשביל בלאק אמיתי זה דברים כמו gorgoroth mayhem burzum marduk dissection וכו'
C Cry For The Moon New member 17/4/07 #5 נמנמנמ........ Norther-פינים! P: דת' מלודיק Luca Turilli's Dreamquest הם די אחלה DECADENCE-לילילי סולנית עם גרואלים זה קטלני וכמובן Arch Enemy שכבר המליצו
נמנמנמ........ Norther-פינים! P: דת' מלודיק Luca Turilli's Dreamquest הם די אחלה DECADENCE-לילילי סולנית עם גרואלים זה קטלני וכמובן Arch Enemy שכבר המליצו
S Super Alonit New member 17/4/07 #66 כשניסיתי להוריד את Decadence זה נתן לי רשימה מאוד ארוכה של סרטי פורנו:X את בטוחה שככה מאייתים את זה?
C Cry For The Moon New member 18/4/07 #120 האמת נראה לי שהם לא מוכרים כל כך גאמני לא מצאתי הרבה שירים שלהם אם את רוצה יש לי 2 שירים את השאר שמעתי במיי ספייס שלהם. אני יכולה לשלוח לך 2 . את במסנג'ר שלי גם ככה P:
האמת נראה לי שהם לא מוכרים כל כך גאמני לא מצאתי הרבה שירים שלהם אם את רוצה יש לי 2 שירים את השאר שמעתי במיי ספייס שלהם. אני יכולה לשלוח לך 2 . את במסנג'ר שלי גם ככה P:
ש ש נ י1 New member 17/4/07 #6 כמובן../images/Emo13.gif Angra - אחלה להקה! Arwen - אוליי את כבר מכירה אותם, ואם לא אז כדאי. Symphony X איזה אלבומים של סונטה שמעת?
כמובן../images/Emo13.gif Angra - אחלה להקה! Arwen - אוליי את כבר מכירה אותם, ואם לא אז כדאי. Symphony X איזה אלבומים של סונטה שמעת?
S Super Alonit New member 17/4/07 #51 אין לי מושג, מחקתי אותם מהמחשב../images/Emo9.gif תמליצי לי על ההכי טוב שלהם לפי דעתך
ש ש נ י1 New member 17/4/07 #73 אבל זה תלוי מה לא אהבת אני הכי אוהבת את Winterhhear's Guild אבל רוב האנשים לא מסכימים איתי בעניין תשמעי את סיילנס ואקליפטיקה, רוב האנשים אוהבים אותם.
אבל זה תלוי מה לא אהבת אני הכי אוהבת את Winterhhear's Guild אבל רוב האנשים לא מסכימים איתי בעניין תשמעי את סיילנס ואקליפטיקה, רוב האנשים אוהבים אותם.