אני אנסה גם וגם
S Super Alonit New member 17/4/07 #79 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאני אנסה גם וגם../images/Emo3.gif
ש ש נ י1 New member 18/4/07 #86 ואם לא אהבת אז תנסי את רקונינג נייט ואם גם אותו לא אהבת אז תנסי את החדש שלהם ואם גם אותו לא אהבת אז אני כבר אטפל בך
ואם לא אהבת אז תנסי את רקונינג נייט ואם גם אותו לא אהבת אז תנסי את החדש שלהם ואם גם אותו לא אהבת אז אני כבר אטפל בך
S Super Alonit New member 18/4/07 #88 הורדתי את כל הדיסקוגרפיה שלהם בסוף../images/Emo3.gif לא מצאתי אלבומים בנפרד...
S Super Alonit New member 18/4/07 #124 ../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif נו, הם משעממים כאלה... אבל שני, תראי איזה מותק אני, אני נותנת להם צ'אנס בכל מקרה:] (אבל בינתיים הדיסקוגרפיה על 15.7% ככה שהעינוי של השמיעה עוד רחוק ממני )
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif נו, הם משעממים כאלה... אבל שני, תראי איזה מותק אני, אני נותנת להם צ'אנס בכל מקרה:] (אבל בינתיים הדיסקוגרפיה על 15.7% ככה שהעינוי של השמיעה עוד רחוק ממני )
S Super Alonit New member 18/4/07 #154 רק בגלל שהצגת את זה ככה...../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif
ס סער טובי New member 19/4/07 #190 *קשוח* אה, ואני אמור להיות מאושר מזה? ../images/Emo11.gif כן? כמו איזה כלב שצריך את האישור מהבעלים שלו? כי אם כן אז רק תגידילי, מלכתי ^^ P: *משתחווה*
*קשוח* אה, ואני אמור להיות מאושר מזה? ../images/Emo11.gif כן? כמו איזה כלב שצריך את האישור מהבעלים שלו? כי אם כן אז רק תגידילי, מלכתי ^^ P: *משתחווה*