הורות וחידושים ב-
אנשים

הממ...

מוניקה סקס, עברי לידר, Radiohead, Marilyn Manson, רונה קינן, אלג'יר, NOX (הם שרים בהונגרית), Korpiklaani שהם בעיקר מצחיקים אבל טובים (אנגלית ופינית), The Killers שאת בטח מכירה, Oasis, המכשפות, Coldplay שכמה מהשירים שלהם פשוט דומים נורא אבל יפים (כנ"ל Nickelback, אבל אני מעדיפה את קולדפליי), Papa Roach, אני מניחה שאת מכירה את The Rasmus, ואממ זהו בינתיים. P: (אין לי כוח להמשיך להסתכל בתיקיית המוזיקה שלי.) מקווה שיש פה כמה שלא הכרת או לפחות לא שמעת קודם. תשמעי את כולם D:

עוד טיפה

Ozzy Osbourne, Black Sabath, Alice Cooper שלושתם (אליס קופר זה זכר, אגב
) בסגנון רוק ישן כזה. אני לא באמת מכירה את ההגדרה, אבל זה נשמע ככה. אה וגםוגם פיטרוט (פיטר רוט ^^") ויהלי סובול.

נמ, בואי נראה

Septic Flesh Ablaze My Sorrow All Shall Perish Amon Amarth Die Apokalyptischen Reiter Lay Down Rotten Myrkskog SadusLamb Of God The Haunted

lacrimosa girl

New member
טורי איימוס. ../images/Emo142.gif../images/Emo29.gif

הקול, הפסנתר, הליריקה
פשוט מומלץ. אם את מורידה לפי אלבומים תורידי את under the pink, ושירים- winter- פשוט אחד הטובים שלה. [צריך לשמוע כמה פעמים כדי להתאהב ^__^]

גאד לא!

למה לעשות לילדה את זה?! קריידל זה חרא טהור. איכ איכ איכ איכ. להתרחק!!!

אתה בנאדם כלבבי :)

קריידל זה וונאבי בלאק מלודי, עם סולן גיי שבתור קורפס פיינט שם ורוד בעיניים >< הם פשוט עושים את זה בשביל הפוזה, ולא יודעים מה הם עושים >< גרועים.

Itay Simons

New member
איייייייייחחחח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לא!!!!!!! לא ולא!!!!!!!!!! לא יוזכר השם הזה בפורום הזה!!! |רעשן| גועל נפש

Super Alonit

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifרעשן? לא נראה לי שזה יוכל להתגבר

על קריידל.

The Cat Woman

New member
לא הבנת.......

נכון בפורים- אומרים את השם של המן ומשתמשים ברעשן... אז אותו הדבר גם כאן- "קריידל |רעשן|"

ש נ י1

New member
למה הוא חייב להיות כזה חמור?../images/Emo10.gif

אני סובלת ממחסור במוזיקה חדשה.

למעלה