הורות וחידושים ב-
אנשים

Super Alonit

New member
אולי את מתכוונת לזוית היקפית הנשענת על קוטר-

שווה ל-90 מעלות. המשפט על משולש חסום לפני מה שזכור לי זה מפגש חוצי זויות. ועל משולש חוסם- מפגש תיכונים. ועל מרובע חסום- סכום זויותיו הנגדית שווה ל-180 מעלות. ועל מרובע חוסם- נו, צריך לצייר את זה כדי להסביר...
בכל מקרה, תראי לתוך מה הכנסת אותי עכשיו! חוצפנית!

blacknwhite

New member
זה מוזר../images/Emo12.gif

זה פחות או יותר החומר שלי- ממש עכשיו למדנו משולש חוסם ומשולש חסום... את בכיתה יא, לא? אני בכיתה ט'! איך זה הגיוני?

dralan

New member
ככה זה

אני למדתי בכיתה ז' סדרות ועל זה נבחנים בבגרות בכיתה י'

גם אני למדתי את זה, וזה שונה P:

היא ציינה דברים שלא זכורים לי, ובכל מקרה חוזרים על החומר של ט' בתיכון, בצורה מורחבת יותר

The Cat Woman

New member
את צודקת

אבל עדיין אם יש קוטר ועליו עוד 2 צלעות- זה משולש! והוא ישר זוית! אבל בגלל שיש לכם חומר אחר לגמרי- אצלכם משולש חסום זה אכן מפגש חוצי זויות...

אלאנקה

New member
../images/Emo12.gifאיזה מליין אתה..

זה לא עולה המון לגלוש באינטרנט מהפלאפון?:S

Itay Simons

New member
אממ לא ממש..

לפי מה שאני יודע, זה תשלום חודשי על האינטרנט ולא לפי זמן אוויר.

dralan

New member
אממ למען האמת

קיבלתי חודש גלישה חינם מההטבה הגדולה של פלאפון... אבל בכל מקרה אני שוקל להפוך את זה לקבוע... זה 20 ש"ח בחודש

The Cat Woman

New member
../images/Emo45.gif אחל'ה המלצות!

חוץ מinto eternity שאף פעם לא שמעתי עליהם... מה זה?

פרוגרסיב דת' מלודי משהו מטורף והזוי לחלוטין,

סולן שעושה 70% בערך שירה נקייה ומלודית ועוד 30% של גרואולים, עם נגינה של פרוגרסיב ודת', משהו מטורף. אני יודע שזה נשמע לא משהו, ושאת לא אוהבת גרואולים, אבל את פשוט צריכה לנסות, את לא תתחרטי, לשלוח לך?

The Cat Woman

New member
אם זה גראולים מעורב בשירה אין לי בעיה עם זה

אני שומעת אורפנד לנד... וגם הם עושים קצת גראולים. אבל כשכל השיר זה צרחות- זה סתם עושה לי כאב ראש...

אלאנקה

New member
../images/Emo45.gifבדיוק,

אני אוהבת גראולים, אבל לא כשהגראולים זה כל השיר.. ואורפנד ממש טובים
השמעתי היום את מבול לחברה שלי, והיא כזה... "וואי, הם ממש טובים!!...ממש. זה ממש יפה!! והעיברית ממש מגניבה.. וואי, וואי!! אני אוהבת את זה. הם מעוליםD:" והיא אפילו לא אוהבת גראוולים
-רק את שלהם היא אוהבת
..

אני ממליצה לך על Opeth

לסולן יש קול מדהים!!!!! הוא גם שר נקי וגם עושה גרואלים. לא בכל שיר אבל יש שירים שהם משלבים בין השנים.

למעלה