הורות של להט"בים מול הורות של סטרייטים

terrapin

New member
האם באותה מידה צריך להתחשב במיעוטי

שונאי השחורים? שונאי היהודים?

אי אפשר להשוות. מדובר בשנאה

אתה משווה שנאה עם פחד\אי נוחות

בסך הכל הומופובים לא באים ואומרים לכם איך לחיות, הם רק משתדלים לא להגיע למצב של אינטראקציה לא רצויה.

terrapin

New member
הומופוביה גם היא שנאה,

שונאי שחורים/יהודים יגידו אותו דבר.

ואיפה בדיוק עובר הגבול? מה מוגדר כאינטראקציה לא רצויה? להיות עם הומו/לסבית באותו חדר שירותים?

כל הומופוב והקטע שלו

בדיוק כמו כל אישה וגבר עם הקטעים שלהם ולמה הם צריכים שירותים נפרדים.

ככה אתה מפרש הומופוביה - שנאה... בוא נגיד שבחלק מהמקרים אתם מרוויחים את השנאה ביושר (כמו על ההתעקשות לעשות את מצעד הגאווה בירושלים או כשאיזה קוקסינל מפתע גבר במועדון וזה קרה לחבר.. יש עוד כל מיני דברים)

אבל אין קשר בין שנאה להומופוביה. הומופוביה זה בדיוק כמו הפחד ממגע מיני בפעם הראשונה

terrapin

New member
אני בחורה

מצעד הגאווה בירושלים הוא חיוני לדמוקרטיה הישראלית, אם כי גם אני לא מסכימה עם המתכונת (שקיימת בעיקר בתל אביב ולא בירושלים, אם לדייק) של הליכה בבגדים חשופים וחוטיני, זה רק מזיק למטרה שלנו בעיני.
לגבי הנקודה השניה, קודם כל קוקסינל זה כינוי גנאי לטרנסקסואלית... אם כוונתך היתה להומו שמתחיל עם מישהו, ובכן, גם בחורות לא מתות על גברים קריפיים שמתחילים איתם בברים.
הומופוביה היא שנאת הומואים/להט"בים בכללי, זה שהיא נובעת מפחד לא ממש רלוונטי לעניין, הרבה גזענות נובעת מפחד.

אני לא מדבר על סתם הומו

אלא על גבר עם שדיים וזין שמתיימר להיות בחורה וככה עובדים על גברים אחרים, לא משנה אם הוא סטרייט וכדומה.

הקהילה ההומו לסבית לא הוכיחה את עצמה בתור קהילה ידידותית, יש אחלה הומואים ולסביות, ללא ספק אבל זה דומה למה שקורה עם החרדים שכולם זוכים לאותה שנאה משום שהחצי הטוב מעלים עין או שאפילו תומך בעקיפין בפאשיזם הדתי.

הגזענות (נובע מהמושג "תורת הגזע") כבר מזמן התנדפה מהעולם, זה התחלף בדחיית תרבויות זרות וברוב המקרים זה מוצדק משום שזכות של כל מדינה להגן על צביונה הלאומי, לשם כך יש גבולות מן הסתם. תרבויות פולשות מחלישות את החוסן הלאומי בכל מיני צורות.

כמו שהישראלים דוחים את הסודנים\בדואים.

מה שעוד הופך את הקהילה ההומו-לסבית בישראל לשנואה היא שזו תנועה פוליטית לכל דבר ולא סתם נלחמים על זכויותיהם, הם מהפכנים בדיוק כמו הקומוניסטים או הפאשיסטים.

מבחינתם עד שלא כולם יהפכו לדו מיניים הם לא יפסיקו להלחם.

אני הומופוב אבל אני לא שונא אותכם, היו מקרים שהתחילו איתי עוד בזמן שאני עובד בתור ברמן ואני מרגיש ממש מוטרד ושעוד רגע אני הוציא בקבוק ואדפוק לו בראש. אבל זה רק אינסטינקט ולא משהו באמת שיש לי נגדכם. זו הומופוביה. את לא יכולה לקרוא לזה שנאה, חשוב שתדעו את זה

terrapin

New member
1) אתה מדבר על נשים טרנסקסואליות,

נושא בפני עצמו.

2) קוראים לנו הקהילה הלהט"בית, ותאמין לי שגם אני לא בדיוק מרוצה ממנהיגי קהילה מטעם עצמם דוגמת גל אוחובסקי.

3) חה.

4) דווקא חלק ניכר מאיתנו הוא א-פוליטי. לי באופן אישי קשה עם זה.

5) מה לעזאזל? אגב, ביסקסואלים סובלים מאפליה בתוך הקהילה.

6) אני יכולה לקרוא לזה שנאה.

אם תתעקשי לקרוא לזה שנאה אז את אומרת בעצם

שאין לנו על מה לדבר ואז בעצם את פוסלת כבר מראש כל אפשרות שיום אחד הומופובים ולהטב"ים יחיו זה לצד זה בהבנה.

וחבל מאוד שאתם מתייחסים לעצמך (לבי-סקסואלים) כמצורעים. זה רק מראה על הצביעות שלכם כלפי עצמכם והכלל.

אני בכלל בטוח בזה ב-100% שנטייה מינית זה עניין של הרגל וזה לא שונה בשום דבר מהומוופוביה אם את לא בי-סקסואלית.

אני מכיר שתי בחורות שהתרגלו לנשים משום שהיו דמויות דומיננטיות\סמכותיות שהתעסקו איתן בילדותן וניצלו את תמימותן כדי "לחנך" אותן בדרך המסויימת הזו

פרח7

New member
מה??

1. לא צריכה להיות ציפייה שהומוסקסואלים יקבלו את שנאת ההומופובים ויחיו אתה בהבנה
לכן אתה צודק, הומופובים והומוסקסואלים לא יחיו זה לצד זה בהבנה
כמו שיהודים ושונאי יהודים לא יחיו זה לצד זה בהבנה.

2. אני לא חושבת שיש רוב בקהילה של מי שמתייחסים לביסקסואליים כמצורעים. מאיפה זה הגיע?

3. אם נטיה מיני זה עניין של הרגל זה אומר שגם אתה וגם כל אחד אחר יכול להתרגל להיות הומו.
יכול להיות שמי שחושב ככה, ירגיש מאוים, כי זה אומר שחלילה הוא עלול להיות מה שאינו, לכן חשוב לי להדגיש, זה לא עניין של הרגל.
נטיה מינית הומוסקסואלית, זה לא משהו שאנשים שהם הטרוסקסואלים, מרגילים את עצמם להיות כדי לספק ציפיות של הורים ו/או חברה.

4. בעניין מה שכתבת על חרדים בהודעה אחרת, והשווית את האנטי שיש אצל חלק מהחילוניים נגד חרדים לאנטי שיש לחלק מהאנשים נגד הומוסקסואלים,
בניגוד להרבה מהחרדים במדינה, רוב ההומוסקסואליים תורמים בשרות צבאי ובעבודה ובתשלום מסים ואינם כופים את אורח חייהם כמו החרדים על אורחות חיי ההטרוסקסואליים כמו למשל התערבות בטקסי נישואין/גירושין/קבורה.
כך שההומופוביה, אצל המעטים שהיא קיימת אצלם, נשענת רק על שנאת האחר בניגוד לכעס שיש על החרדים המגבילים את היכולת להתנהל בחופשיות איש אישה לפי אמונתיהם או לחלופין הרצון שיש אצל רוב הציבור לחלוקת נטל שווה יותר בין החילוניים לחרדים.

5. בתגובה להודעה אחרת שלך - אין לי משהו במשותף עם גברים שמה שמעניין אותם זה, בירות, צפיה בכדורגל ולדבר על ציצי של נשים.
ראשית אני רוצה להגיד שאתה משטיח את ההוויה הגברית לכלום וזה חבל כי אני מכירה כמה גברים יותר מעניינים מהתיאור של "מה מעניין גברים" שהבאת פה.
שנית אני לא גבר, אני אשה. אשה שמתאהבת בנשים ולא בגברים זה הכל.
יש לי קרבה וחברות טובה יותר עם נשים ולא עם גברים וככה גם רוב הנשים שאני מכירה (וזה לא משנה אם הן לסביות או סטרייטיות).

תשובות

1. זה לא קשור לשנאה אלא לעיכול, לאנשים שהם אינם להטב"ים קשה לעכל את כל העניין בדיוק כמו שמסורתי לא יכול לעכל סווינגרים.
2. לא מצורעים ממש פשוט יש חילוקי דעות בינם לבין עצמם על מקומם של הבי-סקסואלים בקהילה. לגיטימי לא? אבל עד אז יש להסיר את הב' מהלהט"ב.
3. קשה לשנות הרגלים אבל למה לשנות אותם אם אני מסתדר יופי גם ככה? אם הייתי יושב עכשיו בכלא במאסר עולם אז הייתי כנראה הייתי משנה הרגלים. אם היו זורקים כמה הומואים ולסביות על אי בודד על כוכב לכת אחר בלי שום שמץ של תקווה שמישהו אי פעם ימצא אותם אז הם מהר מאוד היו משנים קידומת ל-"בי". הבעיה בקהילה שלכם היא שהיא מנסה להוציא את ההומו מכולם ולפעמים אפילו בכוח, ממש משתדלים מהצד שלכם להשפיע על נוער מבולבול\מתחוסבך לגרום לחשוב שהם באמת להטב"ים... זה בדיוק כמו דת, סוג של אופיום להמוני המתוסבכים.
4. אני לא שופט אותכם לפי שירות צבאי, אבל האג'נדה הכללית שלכם עויינת, מיליטנטית, אנחנו חיים במדינה סוציאלית, אתם צריכים ללמוד להסתדר איתנו, לנו (לרוב הסטרייטי) לא אכפת מה אתם עושים בינכם לעצמכם אז למה להחצין וליחצ"ן את זה בכוח?...
5. אני לא מתעסק ב"חריגים" אני משתמש ב"כללי" שיותר קל לדבר עליו מאשר על כל בן אדם פרטי בנפרד שהוא קצת שונה.

אצלי לפחות הלסביות מתחלקות ל-2... אלה שנוטות יותר להדמות לגבר במראה, תחומי עניין והתנהגות ואלה שנשיות נורא ואני לא יודע מה את מכירה אבל כל הזוגות שיצא לי להכיר, אחת מהן תמיד תיהיה דומיננטית יותר מהשנייה באופן מובהק. תמיד תיהיה הכמיהה להיות שולט או מחוסר ברירה נשלט, תכונה שאני מייחס לגברים כי ידוע שבחורה לא יכולה על גבר, אחרת היא סוג של מופרעת והוא יוצא מזוכיסט או סתם מעפן.

זה

פרח7

New member
תשובות לתשובות

1. קושי לעיכול משהו שונה - זו הזדמנות להרחיב אופקים (לא מתוך החוויה כמובן אלא סתם הכרות) . היופי לא יכול מוטוני, אחיד, היופי נובע גם מהגיוון, מהצבעים השונים ומהגוונים בתוך הצבעים. מי שאטום למה ששונה או אחר, כאילו מוותר על חלק מהצבעים סביבו וזה הפסד שלו ושל כולנו.

2. או בזה אנחנו מסכימים, יש קולות בתוך הקהילה ההומוסקסואלית שאינם פתוחים לראות את הגוונים שיש בתוך הקהילה, כיוון שהם אינם הרוב, האות ב תישאר בתוך הלהט"ב.

3. אני חוזרת שוב על הנקודה שלי - להיות הומוסקסואל זה לא בגלל שמישהו הרגיל אותך להיות הומו. זו בחירה לחיות על פי נטייתך.
באשר לתאוריה שהבאת על מה יקרה על כוכב אחר, זו תחושת בטן שלך ואני יכולה לומר שהיא לא נראית לי סבירה. אבל לשנינו אין נתונים ולכן אני לא אתדיין אתך על זה.
בעניין ההשפעה על בני נוער מבולבלים - הבחירה לחיות כהומוסקסואל אינה בחירה קלה. אם אתה אינך הומוסקסואל , לא סביר שתבחר להיות עם גברים רק כי מישהו שכנע אותך לעשות את זה.
הניסיון לתייג אותנו כמיסיונרים של הומסקסואליות כאילו יש פה מזימה להמיר הטרוסקסואלים להומוסקסואליות, היא סוג של עלילת דם פרימיטיבית, סיפור פולקלור - או אגדה אורבנית, אם תרצה.
כמו כל סיפור בסגנון הזה מניעיו הם הפחד מהאחר והצורך ללכד שורות מולו כי אחרת יפג בנו.

4. אף אחד לא מחצין שום דבר שאתה ושכמותך לא מחצינים.
מה אנחנו מחצינים?
זוג ההולך יחד יד ביד, זו החצנה?
מצעד למען זכויות אדם, ולמען הזכות להינשא, זו החצנה?

5. חלוקת הלסביות לגבריות ונשיות... נו שוין
לא יודעת כמה לסביות הכרת, סיווג דיכוטומי לגבריות ולנשיות הוא לא מיושן ולא עדכני. יש גבריות, יש נשיות ויש את הטווח.

פרח7

New member
בהודעה הקודמת יש טעויות הגהה

ובכל זאת אני מקוה שאפשר להבין.

1. קושי לעיכול משהו שונה - זו הזדמנות להרחיב אופקים (לא מתוך החוויה כמובן אלא מתוךהכרות) . היופי לא מוטוני, אחיד, היופי נובע גם מהגיוון, מהצבעים השונים ומהגוונים בתוך הצבעים. מי שאטום למה ששונה או אחר, כאילו מוותר על חלק מהצבעים סביבו וזה הפסד שלו ושל כולנו.

5. חלוקת הלסביות לגבריות ונשיות... נו שוין
לא יודעת כמה לסביות הכרת, סיווג דיכוטומי לגבריות ולנשיות הוא מיושן ולא עדכני. יש גבריות, יש נשיות ויש את הטווח.

השאר פחות או יותר בסדר
שבוע טוב שיהיה לכולנו

5. זה לא עניין של טרנד - מיושן או לא

פשוט טבע האדם הוא שהחלש והחסר בטחון רוצה לצידו מישהו חזק, גברי (מהמילה להתגבר)

ולגבר הרבה יותר קל להיות חזק וגברי משום שהוא הרבה יותר הישגי ותחרותי (טסטוסטרון) ומבנה הגוף והפיזיולוגיה מעניקים לו יתרון על כל אישה

תשובות לתשובות של התשובות

1. מה שאת אומרת משול לבן אדם מעשן שאומר "מחר אני אפסיק עם ההרגל הזה לגמרי" ולמחרת הוא לא עושה כלום. זה לא רק הרגל (לכל אחד יש את החיים שלו, למה הוא צריך להעמיס עוד על החיים?...), אלה גם פחדים (פוביה) מהלא מוכר והשונה (שהוא טבעי לחלוטין). הרוב המוחלט הוא בטלן וטיפש (גם בקרב הלהטב"ים), אף אחד לא רוצה להתגבר על הפחדים שלו, מעדיפים להשאר אטומים ולחיות בבועה שלהם ולא להשתנות בשביל שום דבר ואף אחד כל עוד טוב. באותה מידה שהומופובים לא מחפשים איך להתקרב ללהטב"ים, להטב"ים לא מחפשים איך לגוון את חיי המין שלהם ולהנות מכמה שיותר עולמות. זה הדדי, אם את לסבית ובחרת להשאר כזו, את לא שונה מהומופוב כמוני.

2. נחזור לזה אולי אח"כ

3. ההרגל נובע מנטייה שנובעת מכל מיני תהליכים מעצבים בחיים
התאוריות שלי אף פעם לא מבוססות על תחושת בטן, זו מתבססת על ההכרות שלי על טבע האדם האגואיסטי והשטחי מטבעו, אותן תכונות שבעזרת הבנתם המעמיקה אפשר לעצב בן אדם, לטמרן אותו לחשוב בצורה מסויימת על מנת להביאו למצב שהוא רוצה משהו משהו מסויים ומעדיף את אותו משהו אבל זו מניפולציה, התהליכים שאנחנו עוברים בחיי היום יום הם אקראיים לחלוטין ולא ניתנים לשינוי, הכשל שנוצר (נקרא לזה נטיות לא טבעיות, רק לצורך הדגמה) נגרם כתוצאה מפרשנות שגויה של מאורעות ומצבים בחיים (מה שיוצר תסביך) והתקבעות עליהם (מתוך עקרונות - רכיב מהאגו שלנו אבל לא בהכרח, המצאותו של אדם בסביבה שעויינת לו, הופכת אותו בטבעיות לאנטי חברתי).

דוגמאות למניפולציות על נפשו של אדם שגורמות לעשות דברים שלעולם לא האמין לעצמו שהוא יעשה אי פעם:
א. שטיפות מוח במחנות אימונים למחבלים מתאבדים עתידיים, כמו לדוגמא "נערי המפתחות" שהיו משמשים את איראן במלחמות על מנת לנקות שטח ממוקשים (חשוב לשים לב שהגוף שמבצע את השינויים בתפישת עולמו של ה"נכס" דואג לבנות סביבו בועה, כדאי שתפישתו תיהיה מוגבלת למה שהגוף הזה רוצה ולא למה שהטבע והאקראיות מאפשרים - גם שם התפישה מוגבלת בהבדל לא משמעותי דווקא. עיצוב הסביבה זה הגורם המכריע שקובע אם ה"תכנות" יצליח בדיוק כמו שרצו או שלא כל כך, הצלחה מסויימת תמיד תיהיה)
ב. שטיפות מוח בקהילה החרדית (המוטיב שחוזר על עצמו זו ה"בועה", קהילה סגורה הרמטית שלא נותנת אמון באף אחד ועושים מאמצים על מנת שהאי אמון הזה ישאר.. ההשפעה על הסביבה היא המפתח להצלחה)
ג. חלק ארי מהפדופילים בדיעבד הם נפגעי פדופיליה בעצמם. מה שהפוסט טראומה עושה זה להגביל את החשיבה שלנו כדי להגן עלינו אבל בעיני החברה פדופיליה זה טאבו (בדיוק כמו שהומו-סקסואליזם היה פעם ואפילו במידה מה גם היום בגלל ההומופוביה) ולכן הם לא מתקבלים בברכה, דגל הליברליזם שהקהילה שלכם אימצה, צריכה להגן גם על פדופילים (אם יחסי מין בהסכמה כמובן) וזה עוד פן בצביעות של הקהילה שלכם.
ד. לא חסרות בוגרות שמנצלות את תמימותן של קטינות על מנת לרכוש את אמונן ולעצב את האישיות שלהן (ואני מכיר 2 לסביות כאלה).. מופרעים לא חסרים בשני הצדדים

דוגמאות יש בשפע... הסיבה היחידה למה כל מיני תוכניות להמרת נטיות לא מצליחות היא כי הן מנוהלות על ידי פאשיסטים דתיים עם חשיבה פרמיטיבית, אצלהם עדיין פותרים בעיות על ידי איומים, הפחדות ואלימות. על מנת שבן אדם ימיר את נטיותיו, צריך שיתקיימו "תמריצים" שיהיו שווים בשבילם להתגמש ולהפתח לכיוונים חדשים, אבל מה הטעם בלהשקיע בזה?.. זה לא כלכלי ולא משרת מטרה מוצדקת.

תמריצים דומים גורמים לבני אדם להאמין באלוהים, הם פשוט לא מוכנים להסתכן בנידוי (שכן בני אדם הם יצורים חברתיים), אך מכיוון שאלוהים זו פיקציה ובטח ובטח גם השטויות שכתובים בספרים הקדושים, קל מאוד להטיל ספק באמינותם וכשיש בהישג יד חברה שהיא חילונית\אתאיסטית, משגשגת, שמחה, פלורליסטית ותרבותית, זה גורם להתבוללות טבעית.

5. הזכות להנשא לא

אתם מפגינים ורוצים הרבה דברים אבל אתם בדלנים, אתם לא רוצים להיות חלק מהחברה, אתם רוצים להלחם בה (עובדה, החלק הצעקני והבכיין שבכם הם המשתמטים, הפוסט ציונים והמסוממים)

זה מאוד דומה לתנועה הלסבו-פמיניסטית שרוצה שוויון זכויות אבל לא חובות, ככה בועטים את הגברים אל תחתית שרשרת המזון בחסות בתי המשפט והשיטה הפוליטית המעוותים.

terrapin

New member
ובכן

3) מעודי לא פגשתי הומו/לסבית/ביסקסואל/טרנסקסואל שניסה להשפיע על בני נוער לחשוב שהם להט"בים, וההיכרות שלי עם הקהילה היא די נרחבת.

ולגבי הלסביות, זה מיתוס. יש זוגות שהולכים לפי חלוקה כזאת ויש כאלה שלא.

לגבי "בחורה לא יכולה על גבר", הא?

ובכן...

כן, בחורה לא יכולה על הגבר.

ואגב, אני רואה את זה גם פה, את שטיפות המוח ההומו-לסביות, איך שמשכנעים פה בעזרת טיעונים חסרי כל בסיס שזה "גנטי" ו"אם את\ה מרגישים ככה אז כנראה שזה זה" וכל מיני כאלה... זה עובד טוב מאוד התמיכה הזו כביכול על כל מיני ילדים מטומטמים שלא מבינים כלום מהחיים שלהם

terrapin

New member
אתה לא מתאר שטיפת מוח שמטרתה

להפוך אנשים להומוסקסואלים, אלא תמיכה באנשים שמתמודדים עם משיכה לבני מינם. זה חטא?

ואנא פרט את משנתך השוביניסטית.

אין שום קשר לשובניזם (אם יש לך בכלל מושג בכלל

מה זה)

אבל זה לא חשוב, אם את לא מסוגלת להבין דבר כזה פשוט אז אני גם אדלג על להסביר לך למה בכלל כל ה"תמיכה" כביכול זה פסול מהיסוד.
זה רק משהו שקשור לדרך הלא אחראית שבה זה מתבצע

למעלה