אני לא מגדיר את עצמי, אני לא בדלן
אין דבר כזה "קהילת הסטרייטים" אין לנו אפילו יצוג בתור סטיירטים, לכם יש יצוג, לובי, ארגונים... הרבה כסף מעורב בזה, הרבה אחריות, אתם מנסים ליצור שינוי אבל עושים את זה בצורה מכוערת ולא אחראית. אני לא מדבר עלייך ספציפית אלה על ה"מנהיגים" שלכם. זה מאוד מכוער משום שזה גלובלי, בארה"ב כל ארגון שמעורבת בה כספים מחו"ל נקראת FOREIGN AGENT, אותם גופים שמעברים את הכסף להם לא אכפת מהמצב המקומי, בדיוק כמו השמאלנים במימון זר (שלום עכשיו לדוגמא) שלהם בכלל לא אכפת מהמצב בחברה והלאום, הם עושים את מה שמשלמים להם בעבורו, אחרת הם לא יקבלו מימון... כנ"ל כל הארגונים שמייצגים אותכם בישראל.
אם אני הייתי הומו הייתי מזמן עובר לחיות במדינה אחרת היכן שיש כבר יסודות ללהטב"ים במקום להלחם בחברה שמתנגדת לליברליות ורוצה לשמור על הצביון והאותנטיות או.. שהייתי פשוט שומר על העממיות ולא מנופף בתחת שלי עם חוטיני ברחובות, כאילו מה הטעם?... מה בכלל עומד מאחורי זה?... כמובן, זה הכל כסף, אינטרס של העירייה להציף את את העיר בלהטב"ים מחו"ל כי זה טוב לעסקים ולתדמית. לא שאכפת לי פשוט אין שום דבר אמיתי מאחורי כל זה, בתוך הקהילה שלכם יש לא מעט חלאות.
ואם להשתעשע ברעיון שיהיה ייצוג לסטרייטים, ביום שבו יהיה צורך בזה כבר לא תיהיה מדינת ישראל כי ילכו פה מלחמות על רקע נטייה מינית.
ואני עושה את המיטב, יש לי ערכים ואני אפילו יותר מדי מוסרי, כל כך שמרוב מוסר לא רואים כבר את המוסר