הורות של להט"בים מול הורות של סטרייטים

אה.. והטרנסים בתאילנד גם הם נשים?

לא, הם כולם גברים, מהיכן הקביעה הזו שאלה היו טרנסים נשים? לרדוף אחרי גבר שנתן מכות לטרנס שניסה לשגול אותו זו לא התנהגות נשית את יודעת... לגלות של"בחורה" יש גרוגרת וכדומה זה גם לא נשי במיוחד את יודעת...

terrapin

New member
טרנסיות הן מהגדרתן נשים.

"טרנסים" הם גברים בגוף נקבי.

ניסיון אונס (נדמה לי שזה מה שאתה מתאר) הוא לא מוסרי, בלי קשר ל"נשי" או "לא נשי". לגבי גרוגרת - מה לעשות. יש נשים שיש להן, ואתה צריך להתמודד עם זה.

לא ביקשתי עצות..

אתם צריכים להתמודד עם מה שאתם עושים בעצמך כי אחר כך כשאתה דורשים יחס וזכויות זה נראה על הפנים. אין לכם אחריות אישית בתור קהילה

terrapin

New member
העובדה שטרנסית לכאורה

ניסתה לאנוס ידיד שלך היא אכן חמורה. אין לנו כקהילה אחריות אישית עליה יותר משיש לך אחריות על בן העדה שלך (לצורך העניין, רומני) או תושב היישוב שלך (נגיד, כפר שמריהו) אם היה אונס ידידה שלי.

terrapin

New member
אני חלק מקבוצות רבות.

אני לא אישה טרנסג'נדרית, וגם אם הייתי, לא הייתי מרגישה אחריות לפשע שביצעה אישה טרנסג'נדרית אחרת.

אני לא מגדיר את עצמי, אני לא בדלן

אין דבר כזה "קהילת הסטרייטים" אין לנו אפילו יצוג בתור סטיירטים, לכם יש יצוג, לובי, ארגונים... הרבה כסף מעורב בזה, הרבה אחריות, אתם מנסים ליצור שינוי אבל עושים את זה בצורה מכוערת ולא אחראית. אני לא מדבר עלייך ספציפית אלה על ה"מנהיגים" שלכם. זה מאוד מכוער משום שזה גלובלי, בארה"ב כל ארגון שמעורבת בה כספים מחו"ל נקראת FOREIGN AGENT, אותם גופים שמעברים את הכסף להם לא אכפת מהמצב המקומי, בדיוק כמו השמאלנים במימון זר (שלום עכשיו לדוגמא) שלהם בכלל לא אכפת מהמצב בחברה והלאום, הם עושים את מה שמשלמים להם בעבורו, אחרת הם לא יקבלו מימון... כנ"ל כל הארגונים שמייצגים אותכם בישראל.

אם אני הייתי הומו הייתי מזמן עובר לחיות במדינה אחרת היכן שיש כבר יסודות ללהטב"ים במקום להלחם בחברה שמתנגדת לליברליות ורוצה לשמור על הצביון והאותנטיות או.. שהייתי פשוט שומר על העממיות ולא מנופף בתחת שלי עם חוטיני ברחובות, כאילו מה הטעם?... מה בכלל עומד מאחורי זה?... כמובן, זה הכל כסף, אינטרס של העירייה להציף את את העיר בלהטב"ים מחו"ל כי זה טוב לעסקים ולתדמית. לא שאכפת לי פשוט אין שום דבר אמיתי מאחורי כל זה, בתוך הקהילה שלכם יש לא מעט חלאות.

ואם להשתעשע ברעיון שיהיה ייצוג לסטרייטים, ביום שבו יהיה צורך בזה כבר לא תיהיה מדינת ישראל כי ילכו פה מלחמות על רקע נטייה מינית.

ואני עושה את המיטב, יש לי ערכים ואני אפילו יותר מדי מוסרי, כל כך שמרוב מוסר לא רואים כבר את המוסר

אתה טועה

כל מה שאינו של קהילת הלהט"בים הוא של הסטרייטים, כך שיש לך ייצוג נרחב, לובי ומנהיגים.

עוד דוגמאות של פלישות שמחלישות את החברה:

הגלובליזציה שהביאה איתה לפה את הMTV, מקדונלדס ועוד זבל תוצרת אמריקה.
השמאל האירופאי שמחליש את המדינה עם הזרמת כספים לארגונים "חברתיים" - עוד סוג של פלישה פיננסית.

יש דברים שהם טובים רק למקומות מסויימים ושהם לא צריכים להיות נחלת הכלל, ירושלים למשל חייבת להשאר אותנטית עד שלפחות כל הדתות יעלמו מהעולם. כבשתם את ת"א אז סבבה, זו העיר שלכם עכשיו מה לא מספיק לכם? גם לאימפריה הרומית לא הספיק וגם לצרפתית וגם למוסוליני והיטלר.

אני אענה לך על השאלה בכל זאת

פשוט לא רוצה להחזיק אותך במתח.

התשובה היא פשוט - מעניין.

הרי אף גיי לא מנסה לגעת בי פה אז סבבה, אפשר לדבר.

ובנוסף גם אף גיי לא יכול לשדר לי

שהוא רוצה לשים עלי את הכלי שלו, רק המחשבה שזה מעורר לא נעימה בכלל. ומשום מה גייז מוצאים בי עניין, כנראה בגלל שאני פתוח וזה נראה מזמין, הם לא מתביישים להזמין אותי לצאת איתם אבל זה לא מה שמפריע

mask4

New member
תקשיב

אני לא קשורה לפורום הזה אבל קראתי את רוב מה שכתבת ואתה פשוט דוחה אותי, וההודעה הזאת פשוט עיצבנה אותי.
אז סליחה אם אני "צעירה ומטומטמת" ושאני הולכת להכנס בך אבל הבורות הזאת פשוט מרתיחה אותי.

"אף גיי לא יכול לשדר לי שהוא רוצה לשים עלי את הכלי שלו"
תגיד לי מה אתה דפוק?
להט"בים הם לא בני אדם?
הם מכונות מין?
אתה לא באמת רוצה לחיות לצד להטבים.
ובתור לסבית שיצאה חלקית מהארון מאוד מייאש אותי לקרוא את התגובות שלך,
כמה שזה נוטף שנאה,
כמה שזה מקובע,
כמה שזה מלא בפחד.
זה גורם לי לפקפק בעולם שלנו.

אני חייבת לומר שזיעזעת אותי, ואתה באמת מגעיל..

פרח7

New member
הגדרה מעניינת להומופוביה שראיתי בפייסבוק

HOMOPHOBIA
The fear that gay men are going to treat you
the way you treat women

למעלה