הוריי שלחו מכתב לעורך בעקבות המקרה

רווית30

New member
סליחה כן אבל זה ממש כן יאומן תחשבו

על אילו שהגיעו אחרי למה סליחה נקבו בשעה מסויימת וזהו!!

lightflake

New member
אבל רק אתמול אחרי השידור הם אמרו את

זה... גם אני חשבתי שאפשר לבוא יותר מוקדם.

רווית30

New member
אפשר לבוא מתי שרוצים אבל לחפש רק

מרגע השעה שקבעו ולא לפני בגלל זה אני באתי 12:40 12:45 ולא לפני....

lightflake

New member
שמותר לקחת תמעטפה רק בשעה שהם

יגידו, לפני זה הם רק אמרו שהם יגידו מה המקום המדוייק בשעה הזו, לא אמרו שאסור לחפש לפני כן! הנה תחפשי בהודעות הנהלה מאתמול

רווית30

New member
נכון שאולי לא הסבירו כמו שצריך אבל

זה לא ברור? לי זה הייה מאוד ברור שאסור לחפש או לקחת את המעטפה לפני השעה שנקבו בה....ולמה נקבו בשעה שהמחק מתחיל? סתם....לא סתם... כדי שלא היווצר בלאגן...

Elpar

New member
לדעתי

אתה צריך לקבל את הכסף, אמא שלך צודקת כאן בכל מילה ומילה, והכסף שלך, התגובה של ניר לא מוצדקת, אי אפשר לחכות לשנייה האחרונה כי אז באמת ייווצר מצב של ריבים ומכות על הכסף, חוץ מזה 5 דקות לפני תחילת המשחק? זה טמטום! אפשר לחשוב כמה זמן זה, לפי שעון של מישהו אחר השעה בטח כבר הייתה 1 ועשרה! ועוד הדרך שהיא לקחה את הכסף, כלורמ חטפה אותו, בכלל לא מוצדקת! הכסף שלך ביושר ואין לי עוד מה להוסיף בעניין.

ברור שהוא צודק

הכסף שלו . אבל הוא לא יקבל אותו מהם . הכל הם שינו אחרי מה שקרה איתו אתמול . אתם חתיכת נבלות תפוז ורמאים

kerenusha

New member
שטויות

המשחק לא התחיל עדיין והכסף לא שלו. זה החוקים. חמש דקות לפני, אפילו דקה לפני, עשרים שניות לפני, הכסף לא שלו. לך תגיד למקום השני במרוץ שהוא היה צריך לזכות וזה היה עניין של אלפית השנייה.. ככה זה החיים ובכלל... ילד קטן שנוסע בחום על אופניים 40 דקות בשביל מעטפה עם כסף- לאן הגענו?!?!? הוא רק ילד וכבר נכנס לעולם המושחת של הכסף ....... בושה בושה

מניאק זסה מניאק עד הסוף

תנו לא תכסף מה אתם עושים צחוק טוב מבין אותכם מניאק זה מניאק

אני אישית הייתי מוריד לה תיד

מזה לקחת תכסף שהרווחתה ביושר איזה מניאק

Righteous

New member
תלמד להפסיד בכבוד...

יש משחק, למשחק יש חוקים, לא שיחקת לפי אותם חוקים - לא ניצחת במשחק... זה פשוט מאוד... אתה פשוט לא יודע להפסיד בכבוד... אני מבין שהיית קרוב מאוד לכסף לא זכית. אבל זוהיא השורה התחתונה - לא זכית. באנגלית קוראים לזה - sour loser... PEACE

אור כ

New member
יש לי חשד שאתה מושתל של תפוז או משה

יש לי חשד שאתה מושתל של תפוז או משהו כזה. אתה בכלל לא מתייחס לדברים שנאמרו על ידי ועל ידי כל המשתמשים האחרים!

Woogyman

New member
יש לי חשד שאתה טיפש. ../images/Emo110.gif

צא מזה כבר, היית מפגר וקיבלת את מה שהגיע לך.

למעלה