הוריי שלחו מכתב לעורך בעקבות המקרה

kerenusha

New member
ילד

משחק זה משחק מצאת את המעטפה לפני הזמן. הגיוני מאוד שלא תזכה בכסף. תקרא את החוקים תקשיב לכללים ותבין שלא מגיע לך לזכות בכסף חוצמיזה סתם משחק מטומטמם תראו איך אנשים רצים בשביל כסף וכמה מהומה עושים! פשוט ביזיון

adfar

New member
היית צריך לקחת את הכסף וללכת!

הרי המעטפה היא עם כסף לא? אז מה הבעיה לקחת וללכת? מה צריך את האישור של הסתומה הזאת בכלל? או לקחת ולהחביא ורק בשעה 13:00 לבוא ולהגיד "מצאתי!"

יוטו

New member
הבעיה שזה בכלל לא בשביל כסף !!

מעניין מתי אנשים פה יקלטו שאלה שמצאו את הכסף הם אנשי תפוז שמתחזים לגולשים ..

אנשיםםםםם תתעוררו

תרגעו קצת תנשמו עמוק לכו תשתו מים ותזכרו שזה בסך הכל משחק !!! המטרה של המשחק היא לא באמת שתקבלו כסף, הם עושים את זה בשביל פירסום לתפוז. הם לא באמת חייבים לכם כלום, אז היא לקחה לך את הכסף, זו העבודה שלה ! זה לא חכם שעוד לא התחיל המשחק וכבר היא תצטרך להכריז על הזוכה. אז כן מגיע לך הכסף, אבל זה כולה איזה אלף שקל, אז לך תשיג עבודה ותרוויח אותו ביושר, כולה לא הרווחת מתנה, לקחת קשה. צאו מזה ! לא טוב לכם עם החוקים אל תשחקו - ולא, זה לא משנה מתי החוקים פורסמו, הם חשבו שזה מובן ויש אנשים שהבינו את החוקים מראש, הם רק הבהירו את הכוונה שלהם אחרי שראו שזה לא היה ברור. יאאאלה, לקחתם קשה. תות

אני הולך להגיד כאן דברים חריפים

ולא אכפת לי במה זה יעלה לי, אור בנאדם אני במקומך אחרי שמצאת את הכסף וראית שהמנחה רצה אליך היית צריך לעלות על האופניים שלך לדפוק ריצה או איך שהיא חטפה לך ת'כסף מהיד ולתת לה מכות רצח על זה שהיא ניסתה אני הייתי מתנגד בורח עם הכסף ולא מעניין אותי חמש דקות או חצי שעה מצאתי שלי ביי ושלום פעם הבאה שתמצא לפני עצתי לך קח ותברח עם האופניים שלך כל עוד אתה יכול.

סבבה זה כרגע לא רלוונטי

כי אם זה היה קורה לי הייתי בורח מהמקום או מתנגד לתת את הכסף אור קיבל את מה שמגיע לו ואני חושב שאם לא הייתי רושם את זה הם לא היו עושים את זה כי הלחץ עזר

לפחד אין לך ממה

אני רק אמרתי שאם היו עושים לי כמו לו איך שראיתי אותה רצה אליי הייתי בורח עם המעטפה עם הכסף.

בחייאת עזבו אותכם ...

תלכו לעבוד בגננות\צביעת דירות , תוך שבוע אתם עושים את הכסף נקי לכיס.למה לרוץ אחרי מעטפה שלא קיימת ?

m i n i me

New member
אמאלה איזו פתאטיות.... :(

מה לא עושים בשביל כמה גרושים.... עצוב.

למה

תשמעו !!! מה אתם חושבים שזה בכלל הכסף ! 1. זה בשביל הכיף 2. זה לצאת מהבית 3. ליתפרסם בתפוז 4. עכשיו זה בכלל הכסף :) בהצלחה מיקיר !!! תתכילו לחפש זה בשביל הכיף

למעלה