"הורים שכולים, תהיו נחמדים ותשתקו"

מאד מבינה את דבריך ומזדהה איתם

ואם תעברי לאנשהו....אנא השאירי כתובת, שנוכל לבוא להשתקע...

בו-בי, ושוב, כרגיל את צודקת ../images/Emo3.gif

כשאת מספרת לעזרא שאינך מוצאת שום קשר בין המילה שעון והמילה משענת. פשוט מאוד, כי באמת אין שום קשר ביניהן, חוץ מאשר איזשהו דמיון ווקאלי-חיצוני בגלל ה-ש.ע.נ., כביכול, הגורם לחשוב בטעות ששתי המילים נשענות על אותו שורש. האמת היא אחרת: המילה משענת אכן נגזרת משורש ש.ע.נ. - אבל השעון בא מעולם אחר לחלוטין - משורש ש.ע.ה. (מתוך ראיון של אשת-מובטל טרי ביומן החדשות הבוקר: באיזו שעה הוא הושעה מתפקידו אחרי שאיש לא שעה לבקשתו במשך שעות? חלאס. על איזו משענת הוא יישען מחר? מה, אתם רוצים שייכנס לבית אבות של רשת מישען?) על הציונות ואירופה שלך - בהזדמנות אחרת, כשתהיה שעה פנוייה על השעון.

noor נור

New member
לא ציונות ולא ציניות- הם פשוט ../images/Emo9.gif

צנוניות....וברצינות- מה אנחנו רוצים מהם? הם מפחדים!!!!אולי אם יתקרבו אלינו הם "ידבקו במחלה"? הרי אנחנו כל כך מבהילים, ויש לנו כל כך הרבה דרישות, ובכלל איך שאנחנו נראים.... אבל אין מה להתייאש, הרי בטוחה אני שכל אחד ואחת מאיתנו מוצא לעצמו בסופו של דבר את החברה הנכונה בה הוא מוצא לנפשו רוגע, ולאט לאט אנו מעבירים מסרים לילדינו אנו- על "איך נכון להתנהג", וזה רק ענין של זמן. הרי החברה פעם היתה אטומה הרבה יותר להרבה נושאים מאשר היא היום...אז סבלנות.

benni (mac)

New member
אז גם נור...התעוררה...

ומה שיש לי לומר לך נור עכשיו- העיקר שאפשר להקשיב לאני לנוקס המדהימה...ודרכה, אולי גם למצוא איזה מרגוע, אם לא לנפש...אז לאוזן.

noor נור

New member
הי בני, נור עוד לא הלכה לישון....

נהנית לי פה מהמשקה הסודי שלי, ועוד סיגריה, והלואי והייתי יכולה לפתוח את המוסיקה על פול ווליום ולשמוע אותה...במחשבה שניה, אחבר לי אוזניות למחשב ואקשיב (אני מבוזזי הנפסטר...)חולה על לאני (רציתי לכתוב "מתה עליה" אבל זה לא יאה לפורום זה), דכאונית משהו משהו...נשיקות.מה פתאום נשיקות בשעה זו? המשקה....

benni (mac)

New member
מבין אותך...מה זה מבין אותך...

כבר יותר משבוע שכל כך בא ליי לצעוק-"מת לישון כבר" ...ומפחד לכתוב ככה.(סימן של תפוז קורץ)

noor נור

New member
והנה גם אנחנו אשמים באותו

פחד שמוביל אותנו ושולט לנו על החיים.למה מה? מי מת???הנה אמרתי...

noor נור

New member
ונזכרת בהתקפות שהתקיפו אותי

בפורום הקודם על הסרקזים שלי....אבל ש....
זה הציל אותי הרבה פעמים!!!!

BooBee

New member
אצלי זה דומה, אבל שונה

השתתפתי פעם באיזה פורום, והיתה שם אחת חולנית שהפיצה עליי שמועה עוד יותר חולנית, שאחותי לא באמת מתה, ואני סיפרתי שכן, רק בשביל לקבל תשומי. אז היה בלאגן ואנשים נורא כעסו, כי חלקם חברים שלי מהחיים והם היו בשבעה ובהלוויה. אז היתה שם אחת, מצחיקה כזו, שכתבה לי "לכי תוכיחי שאין לך אחות". בדיחה עצובה שכזו.

noor נור

New member
בובי- רק שיהיה לך ברור..אני

בזבוב לא מתכוונת לפגוע!!!הכל הגנות שלי עצמי....אל תעשי לי את זה, לא רוצה להתחיל להתנצל בשעה זו של הלילה, רק רוצה להיכנס למצב רוח טוב, ולשקוע לאט לאט....אני כל כך מבינה מה עובר עליך, הלוואי והייתי מסוגלת להביע במילים את הרגשותי ואת שעובר עלי ביום יום כמו שאת עושה...ובכל זאת, אני- עם כל הדיכאון והחרה שפה, חייבת להרים לעצמי את המוראל. ואולי גם לך?נשיקות.

BooBee

New member
אני רוצה גם חיבוקים

לרגע לא חשבתי שפגעת בי אני סתם הבאתי אנקדוטה מחיי, איפה שהציניות מסוגלת בהחלט לעשות משהו. את לא מכירה אותי, אני בשבעה לא הפסקתי לצחוק ולהיות צינית היו לי רעיונות מטורפים. למשל, להדפיס סטיקר "שלום, חברה" ולחלק בשלושים. או לגבות כסף על חניה בזמן השבעה, כי ההורים שלי גרים בבית פרטי, היתה אצלנו בבית לפני כמה זמן מתקשרת, שאמרה שהנשמה של אחותי עדיין בבית כי יש משהו לא פתור בינה לבין אימי, אז אני ישר אמרתי, שאוי ואבוי, בטח ראתה אותי ואת החבר הקודם שלנו שוכבים, איזה חינוך אני נותנת בתור אחות גדולה, ולפני חודש ביטלתי את ביטוח החיים שלי, ואמרתי לאמא שלי שמה הסיכוי שגם אני אתפגר עכשיו. ויש עוד אלפי דוגמאות "חיות" למופרעויות שלי. רוצה עוד? (תפוז קורץ)

BooBee

New member
הנה אחד אחרון, לפני שאני זזה למיטה.

"ישראל לא שמע" אם לא הבנת, אני אסביר. אותי, בכל אופן זה נורא מצחיק.

BooBee

New member
קונטרה ל"שמע ישראל"

אז אני אומרת, ישראל לא שמע. לילה טוב, מתוקה. אני שולחת לך חיבוק מלטף.

benni (mac)

New member
לא יודע מי המתקיפים וחייב

לומר לך שעל ה"למה מה?"מי מת?"- אני-צחקתי.

BooBee

New member
אני ישר עונה "אחותי"

בלי לחשוב פעמיים. זה מצחיק לראות איך אנשים מתכווצים כי נורא לא נעים להם כי אם זה אנשים שלא ממש מכירים אותי, אז ישר הם אומרים "די, נו, לא צוחקים על נושא כזה". לך תוכיח שאין לך אחות, כבר אמרתי?

למעלה