הוריקן כאאאאאן! ויאללה בלאגן!

Pooola

New member
הוריקן כאאאאאן! ויאללה בלאגן! ../images/Emo252.gif

אז אמטיוי חסמו את זה לישראל ולאירופה בכלל... אבל תודה לאלוהי היוטיוב! http://www.youtube.com/watch?v=4tuzJ07SZ4E תהנו מזה כל עוד זה כאן... אני מאמינה שיוטיוב יוריד את זה ברגע שיקלטו את זה (זכויות יוצרים וזה).

Pooola

New member
יוטיוב הסירו אותו. יש לינק חדש.

http://www.youtube.com/watch?v=_ahsiUB-UTQ

למה דברים קורים כשאני לא כאן?!

אני לא מאמינה. אני בדרך לעבודה ועכשיו גיליתי. אצטרך לחכות ל4 וחצי כדי לראות את זה
אני מקווה שאיי פעם אוכל לראות את זה בטלוויזיה. אוח

Pooola

New member
יש הרבה פרובוקטיבים... אבל לא ככה.

זה יותר פרובוקטיבי מאלחנדרו וטלפון.

QueenCryBaby

New member
וול, מעבר למדהימות הדי מובנת מאליה של הקליפ

בכל זאת אלה 30סטמ
, רוב הקליפ פשוט בהיתי עם פרצוף של WTF. היו קטעים שממש אהבתי, נגיד שאנון עם התופים והקטע שהיצור הזה מפיל את ג'ארד לתוך קבר וכשהוא קשר את האישה ההיא, אז רואים אותה מכוסה ומושפלת והוא כזה שואל 'Do you really love me?'. זה היה אדירXD אבל היו קטעים שהיו הזויים מדי|תדמיינו שה'מדי' מודגשXD|,לדעתי לפחות. נגיד שטומו נותן לדבר הזה בוקס בבטן והוא עף אחורה, תוקעים לשאנון סכין בבטן והוא קם וממשיך ללכת, כל מיני כאלה.XD כאילו זה הכל אדיר, אבל אם מתעמקים בפרטים יש דברים שהם לא רק ממש ממש מוזרים, אלא פשוט לא קשורים.
נגיד הדוס הזה ליד המדורה. מאיפה הוא בא? XD בכל מקרה זה סתם מה שעלה לי בראש בצפייה ראשונית, אולי כשאני אתעמק בזה יותר זה ייראה לי שונה.

sashkaalex

New member
בקשר לדוס

כמושהבנתי זה שכול אחד מבתר על הדת שלו כי יש שם גם כומר ואוד מישהו והם זורכים את ספרי התנך והביבל ואוד משהו למדורה

RenanaD

New member
מצחיקות, זה לא סתם "דוס"...

זה רב. ולידו עומד כומר. ומישהו שלא הצלחנו לזהות, אולי נזיר או משהו.

Pooola

New member
בקיצור - אנשי דת למינהם.

משליכים תנ"ך או משהו דומה

inbal287

New member
../images/Emo45.gif

זה רק הגיוני אם יש שם כומר ורב... ברור שצריכה להיות "נציגות" מוסלמית. הם פשוט לא ידעו איך לעשות את זה כל כך, לכן זה לא הכי ברור [חוץ מהחצאית ההזויה שהלבישו לו
].

inbal287

New member
כשירגע הבלאגן בצפון?

או שאולי תהיה לי הזכות לארח אותך אצלי סוף סוף?

למעלה