הוריקן כאאאאאן! ויאללה בלאגן!

sashkaalex

New member
אני לא יכולה ליראות את זה!!!

זה כולכך חושפ! הם הגזימו! וגם מה העלילה ב "סרט" לכול אחד יש סיפור ואין שום קשר בין הסיפורים פחות או יותר. דאם! ראיתי את הקליפ בבוקר ואני מזועזעת! זה כמו ליראות פורנו! הקליפ הזה מיתיחס לנשים כמו על אוביקט מיני בילבד! הם יכלו לעשות קליפ כולכך טוב!

QueenCryBaby

New member
זה תלוי בת כמה את ומה את רגילה לראות

לא מדברת על הקטע אם זה חשוף מדי או לא, הקטע הוא שאם את ממש צעירה (ולפי הדרך שאת כותבת את כן), הגרסא הלא מצונזרת לא מתאימה לך, ובדיוק בגלל זה יש את הגרסה המצונזרת. כאילו ברור שהקליפ הזה פרובקטיבי לחלוטין, אבל 'אני מזועזעת'? לא הייתי לוקחת את זה לשם.

Pooola

New member
לא שייך לגיל בכלל

הדבר הזה הוא כמעט פורנו יש אנשים שגם בגיל 30 לא יצפו בפורנו כי זה פשוט דבר מגעיל. ככה שגיל לא שייך לעניין כל הקליפ בהחלט מתייחס לנשים בצורה לא הכי מכבדת וכל הקליפ מאוד בוטה, והוא ממש לא אדיר. אין בו עלילה של ממש, הוא מבולגן מדי וקושקש מדי. והוא ממש ממש ממש לא שלושים שניות למאדים.

sashkaalex

New member
צודקת

זה לא שלושים! אף פעם הם לא היו עושים קליפ כולכך חושפני רק בישביל שידברו עליו.זה בעצם משהם עשו! שלושים שאני מקירה ומעריכה הם להקה שיודעת לישחוף מעריצים גם בלי ליגרום לתיקשורת לדבר עלהם!

בזה אתן באמת צודקות זה שלושים שונים מאוד

משאר הקליפים שלהם והתדמית שלהם גם אף פעם לא הייתה כזאת..

הכל זה 30..בדוק,חתום.

את יכולה לראות את זה לפי כל המכות האלה שהם סוגרים לדבר הזה,לפי הסלואו מושאן,. אף אחד לא מכריח אותכם(אותכן יותר נכון,בנים בטח יאהבו את זה) לראות את זה,באמת...לא נאה לך אל תצפי בזה.. אני לא אומרת את זה בתוקפנות,(ככה זה נשמע)אבל אני באמת מתכוונת לזה. אני לא חושבת שזה קשור לתקשורת,אם זה היה הם היו מוסיפים את קניה,הוא היה מביא להם ת'באז,הם לא יכולים להיות תקועים כל הזמן בפרום יסטרדיי,גם יש מלא סרטים שג'ארד עושה בנות אז באמת...תתרגלו.

חוץ מזה,גם טרי בקליפ אז..

יש מצב שהסקס מראשו הועבר לג'ארד בדרכים כאלה או אחרות =.=

RenanaD

New member
הפילמוגרפיה של ג'ארד ממש לא קשורה

נכון, יש לו לפחות סצינת סקס אחת כמעט בכל אחד מהסרטים שלו... אבל הוא לא היה התסריטאי או הבמאי של אף אחד מהם. עם כל הכבוד, ויש הרבה, הוא סתם שחקן מקרי שעבר אודישן ונבחר לתפקיד מבין מאות או אלפי אחרים. באותה מידה זה היה יכול להיות מישהו אחר. כשזה נוגע ללהקה - זה כבר כן הוא. פה יש לו אמירה, פה הוא קובע דברים, פה מדובר על החזון האישי שלו. אז בסרטים הוא עשה בנות כי ככה אמרו לו, ב-"הוריקיין" הוא עשה כי בא לו

QueenCryBaby

New member
תראי,

כן, הקליפ הזה בוטה ופרובקטיבי לחלוטין, אבל בכל זאת אני לא הייתי 'מזועזעת'. וזה לא שאני רגילה לזה, זה פשוט עניין של לא לקחת את זה כל כך קשה. זאת דעתי, ני לא אומרת שאת חייבת לקבל אותה. ומה זה הקטע הזה 'הוא ממש לא שלושים שניות למאדים'? עובדה שכן. עובדה שכל הלהקה השתתפה, עבדה עליו קשה, פרסמה, ואני בטוחה שהוא לא היה יוצא אם הלהקה לא הייתה אוהבת אתו. אז זה שזה לא הדברים שאת מצפה מהם או רגילה מהם, לא אומר זה לא 30סטמ.

sashkaalex

New member
בישבילי

מש30 מיצגים זה לא הקליפ הזה. אני באמת לא יודעת איך לאכול אותו הוא מגניב ורעיון מקורי...אבל זה לא מש30 מיצג או יצאג בעבר.

sashkaalex

New member
אני בת 17

תאמי לי ראיתי דברים גרועים יותר! אבל מהם לא ציפיתי לקליפ כזה! העליליה בסדר אבל יש קו אדום שלא אמורים לחצוץ אותו! זו הדע האישית שלי גם אם היתי בת 18 או 19 או יותר מזה משנה.כאילו מי גיל 18 מישתנה הרא על כול הקטעים האלה והקליפ נירא בסדר?

chen krispin

New member
אפשר להבין למה צינזרו אותו

יש שם קטעים שבאמת אי אפשר להראות, זה לא מתאים... בכלל היו קטעים שלא קשורים קליפ מוזר מאד... אני אהבתי את המצונזר יותר מאשר את הלא מצונזר.. :S

טוב

בניגוד לכל התגובות החריפות , המבוהלות והקצת היסטריות שהיו כאן. אני דיי אוהבת את הקליפ, יותר מהכל אני חושבת שהוא מאוד מעניין. מצד שני, אני לא מפתיעה אף אחד כי אני בערך מסנגרת את הלהקה בכל רגע נתון. אבל בכל מקרה. אני רגילה לקליפים מוזרים, בתור אחת שלמדה אומנות וראיתי וידאוארטים מוזרים, ותאמינו לי שגם יותר קשים מאלה, לא ישבתי מבועתת מול המחשב למראה הבחורה הקשורה כמו בS&M. כן, זה לא קליפ לבטן חלישה או לנפש הרגישה. אבל ממש לא אכפת לי. קודם כל, לדעתי, שגוי לומר "אלה ממש לא 30".. כי וואלאק, זה הכל בהפקתם של ג', ש ות', בהסכמתם ותחת טיפוחם והתלהבותם שלא פסקה עד רגע הוצאת הקליפ. אני חושבת שזה מרענן לראות אותם עושים משהו שונה. הם מדברים בקליפ הזה על דברים אסורים, שלא מדברים עליו בדרך כלל ככה בחופשיות.. אולי הם הביאו חלק מהפנטזיות שלהם, ממה שהם אוהבים, מה שמדליק אותם אישית או מה שדוחה אותם לקליפ הזה והראו צד שהוא יותר אישי. אני גם לא חושבת שהקליפ הזה מתייחס בצורה כל כך משפילה לנשים, נשים שלוקחות חלק מS&M, לפחות במציאות, לוקחות בזה חלק מבחירה וניהנות מזה. וגם בחלקים שהבחורה ההיא החטיפה לשאנון מכות.. זה לא כזה משפיל לנשים וחוצמזה, אולי זה בא כדי להציג רעיון מסויים. לא כל קליפ חייב להיות יפה לעין, או למוח. אני חושבת שכן יש סדר בקליפ, הוא עובר בין אחד לשני, בין פרק לפרק יש קטע ללא מוזיקה עם איזה משפט שמישהו אומר באנגלית/שפה זרה.. מעניין אותי גם לדעת מה הקטע עם המפתח. כמו שאני מכירה אותם, הם לא עושים דברים סתם - הם לא מראים בחורה קשורה או גבר שמוריד את החולצה ופתאום יש לו ציצי של בחורה בלי שיש להם איזשהו רעיון, עלילה, משהו להתבסס עליו.. מעניין מי יהיה החכם שישאל אותם קודם מאיפה הם לקחו את הרעיון לקליפ לדעתי, זה הקליפ הכי מעניין שיצא להם עד עכשיו. הוא חדש, בוגר, מרענן, אפל, לא מתחשב.. ואני אוהבת את זה.

Pooola

New member
את בהחלט לא מפתיעה אף אחד :)

ברגע שראיתי אותו חשבתי שתאהבי אותו. את באמת מסנגרת עליהם יותר מדי :p

כן זה מה שאומרים לי ../images/Emo6.gif

אבל אני באמת באמת אוהבת את זה. היו תקופות שהם עוד היו מעצבנים אותי.. היום אני מקבלת את השיגעונות שלהם בהבנה

Pooola

New member
../images/Emo45.gif תכלס כל הכבוד לך. ככה צריך. באש ובמים D:

אני השתדלתי לגשת להוריקן באמת בפתיחות ולהתעלם שניה מהעובדה שאני דוסית ולמרות זאת לא הצלחתי לאהוב אותו. חוץ מאת החלק של שאנון עם NOTH!

למעלה