טוב
בניגוד לכל התגובות החריפות , המבוהלות והקצת היסטריות שהיו כאן. אני דיי אוהבת את הקליפ, יותר מהכל אני חושבת שהוא מאוד מעניין. מצד שני, אני לא מפתיעה אף אחד כי אני בערך מסנגרת את הלהקה בכל רגע נתון. אבל בכל מקרה. אני רגילה לקליפים מוזרים, בתור אחת שלמדה אומנות וראיתי וידאוארטים מוזרים, ותאמינו לי שגם יותר קשים מאלה, לא ישבתי מבועתת מול המחשב למראה הבחורה הקשורה כמו בS&M. כן, זה לא קליפ לבטן חלישה או לנפש הרגישה. אבל ממש לא אכפת לי. קודם כל, לדעתי, שגוי לומר "אלה ממש לא 30".. כי וואלאק, זה הכל בהפקתם של ג', ש ות', בהסכמתם ותחת טיפוחם והתלהבותם שלא פסקה עד רגע הוצאת הקליפ. אני חושבת שזה מרענן לראות אותם עושים משהו שונה. הם מדברים בקליפ הזה על דברים אסורים, שלא מדברים עליו בדרך כלל ככה בחופשיות.. אולי הם הביאו חלק מהפנטזיות שלהם, ממה שהם אוהבים, מה שמדליק אותם אישית או מה שדוחה אותם לקליפ הזה והראו צד שהוא יותר אישי. אני גם לא חושבת שהקליפ הזה מתייחס בצורה כל כך משפילה לנשים, נשים שלוקחות חלק מS&M, לפחות במציאות, לוקחות בזה חלק מבחירה וניהנות מזה. וגם בחלקים שהבחורה ההיא החטיפה לשאנון מכות.. זה לא כזה משפיל לנשים וחוצמזה, אולי זה בא כדי להציג רעיון מסויים. לא כל קליפ חייב להיות יפה לעין, או למוח. אני חושבת שכן יש סדר בקליפ, הוא עובר בין אחד לשני, בין פרק לפרק יש קטע ללא מוזיקה עם איזה משפט שמישהו אומר באנגלית/שפה זרה.. מעניין אותי גם לדעת מה הקטע עם המפתח. כמו שאני מכירה אותם, הם לא עושים דברים סתם - הם לא מראים בחורה קשורה או גבר שמוריד את החולצה ופתאום יש לו ציצי של בחורה בלי שיש להם איזשהו רעיון, עלילה, משהו להתבסס עליו.. מעניין מי יהיה החכם שישאל אותם קודם מאיפה הם לקחו את הרעיון לקליפ לדעתי, זה הקליפ הכי מעניין שיצא להם עד עכשיו. הוא חדש, בוגר, מרענן, אפל, לא מתחשב.. ואני אוהבת את זה.