הוריקן כאאאאאן! ויאללה בלאגן!

cloe101

New member
מטריףףף!!!!!

אני איתך לגמרי,אהבתי כל רגע בקליפ\סרט המוזר\מהפנט הזה... כל כך ביזארי כזה מהפנט! כולם נראים מצויין ג'ארד ,ושאנון על האופנוע מעלה את האדרנלין חופשי, ותומו מהמם אהבתי את הקטע עם המכות בסוף צילום גאוני רמה גבוהה לקליפ, מילה אחת:שאפו!

inbal287

New member
אני די מסכימה עם שני...

הצלחתי לראות את הקליפ אתמול ממש כמה דקות אחרי שהוא שוחרר לאוויר העולם, זה היה מגניב
. בכל מקרה, הקליפ הזה ממש מעניין... כן, היו כמה חלקים שגרמו לי אי נוחות, אבל זה כי לא משנה באיזה הקשר - זה היה גורם לי הרגשה כזו. שאר הזמן, אהבתי מאוד את הצילום ואת הכל... מה שכן, קצת היה לי קשה עם זה שאין יותר מדי חיבור בין החלקים השונים ולמרות שכביכול יש עלילה, קשה להבין אותה כי היא לא באמת רציפה.

NoAmItA ChAn

New member
טוב, אז.. קליפ לא מובן בשיט

וגם דיי מטריד. אבל ממש אהבתי את הסצנות של חברי הלהקה 3> הקטע של התיפוף של שאנון ושל המכות שלו, הקטע שטומו מנגן (תכלס היה לו הכי פחות אקשן XD ומי ידע שהוא מנגן על צ'לו. או שזה סתם לקליפ), ובמיוחד הקטעים של ג'ארד. בכללי כולם נורא מהממים בקליפ. הקטע מעבר היה ממש יפה, לדעתי יותר יפה מהראפ שיש במקורי. הבנתי שהם הלכו פה על קוסנפט של סרט כחול-הזוי, אבל אני זורמת XD כאילו, מה הקטע למשל עם זה שג'ארד קושר את הבחורה הזאת ומתעלל.. יותר נכון, מטריד אותה מינית? (למרות שלא נראה לי שהיא ממש סבלה) אמורה להיות לזה איזו פואנטה? אני משוכנעת, אבל קצת קשה לי לראות אותה. ואגב, יש כאן שוטים ממש יפים, במיוחד הסלואו-מושנים. וגם את הקטע שהם דחפו את NOTH. מה אני אגיד.. לא אחד הקליפים הטובים שלהם. בהחלט אחד המושקעים, אבל אני אהבתי יותר את From Yesterday ואת The Kill. ואני חושבת שאחרי שראיתי את הגרסה הלא-מצונזרת, אני עוד פחות אוהבת את הקליפ הזה. ואני מוכרחה לומר שהקטע עם הבת שמעבירה רוק (?) למישהי אחרת פשוט דוחההההה
ומה הקטע של הזכר שמתפשט ושפתאום מגלים שיש לו ציצים?

RenanaD

New member
לא יודעת כ"כ איך לסכם את הקליפ הזה

קשה לי להגיד שאני מופתעת, כי על כל הדברים האלה שמענו כבר מזמן. ידענו שיהיה "סקשואל", והיה ברור שהם יקיימו את ההבטחות שלהם. חוץ מזה, עם כל הטריילרים והטיזרים ששוחררו בזמן האחרון... תוך כדי צפיה בקליפ המלא הרגשתי כאילו שאני צופה בו כבר בפעם השניה! אז זה די ביאס אותי. לא אוהבת ספוילרים. לא הייתי צריכה לראות את הטיזרים לפני, זה הרס לי
אבל בגדול, אהבתי את הקליפ, מאוד. לא משהו שאני אראה ליד ההורים
ואני בהחלט יכולה להבין את האנשים שמסתייגים ממנו, אבל אהבתי. תמיד ידענו שג'ארד הזה חולני, הראש המעוות שלו לא חדש לנו, עכשיו הוא פשוט מתחיל להשתחרר ולהראות את זה לכולם
דברים ספציפיים: - כל הקליפ הזה היה שווה ולו רק בשביל לראות את תומו מנגן
- הוא גם מרביץ ממש בחינניות! דבר שאי אפשר להגיד על שאנון או ג'ארד
- והיה לי ברור שלא יהיה לו הרבה "אקשן". בכל זאת, ויקי... לא נעים. - מישהו יכול להסביר לי למה הוא נשכב על הרצפה בסוף? - שאנון לא שיחק טוב בסצינה בסוף עם הבחורה. ממש בולט שהוא היה עדין וניסה לא לפגוע בה או משהו. - הסצינה שהרימו את הכיסוי מהמגש וראו את הזה מהכסף? כ"כ "רקוויאם לחלום" וג'ניפר קונלי, כשהיא מכרה את עצמה במסיבה בסוף הסרט. - עוד מיליון דברים ששכחתי. אז בהזדמנות.

NoAmItA ChAn

New member
ראיתי את "רקוויאם לחלום" פעם אחת

אז איזה קטע המגש אמור להזכיר? אני זוכרת מה נהיה איתה בסוף, וזה היה ממש עצוב X_X

NoAlibi

New member
דיון על המשמעות החבויה של הוריקן

אחרי שכל אחד התרשם מהקליפ וגיבש דעה, בואו נדבר על מה שיש מאחורי הקליפ. כי כמו שאתם כבר יודעים שום דבר לא מופיע שם סתם.... נתחיל עם ג'ראד, ממה הוא בורח? אישית, לי היו המון חלומות כאלה (ואני בטוחה שגם להרבה אחרים) שבהם ברחתי ולא ידעתי בדיוק ממי, כשעוצרים ובודקים זה תמיד מפחיד. יכול להיות שהוא הפסיק לברוח ו"הסכים" להיכנס לארון רק כדי להוכיח לעצמו שהוא יכול לצאת ולהתמודד...נראה לי קצת בנאלי. לגבי שאנון, שמתם לב שהוא לא עוצר לרגע? הוא לא מפחד משום דבר הוא פשוט ממשיך לחפש עד שהוא מוצא. וכל הקטע של התופים מזכיר טקס דתי קדום... לגבי טומו, לי אישית יש רושם שהוא קצת תמים ובא לי לגונן עליו בקליפ הזה. למי שלא יודע, טומו ניגן המון שנים בצ'לו וכינור, בשלב כלשהו הוא עבר לגיטרה והוא ואבא שלו אפילו בנו אחת ביחד. שמתם לב שלא ברור עדיין למה משמש המפתח של תומו, כנראה שנראה את זה בגרסא הארוכה יותר... כן אני מסכימה איתכם שהקליפ גורם לשוק כלשהו בהתחלה, אבל הוא לא ריקני ונועד לפרובוקציה מפגרת וזולה כמו ליידי גאגא. ועובדה לכך זה שלי אישית הוא גרם לצמרמורת ולחשוב... קצת כמו הסרטים של ג'ראד. מישהו שם לב לעוד פרטים חבויים בקליפ?

אני חושבת שאני אצטרך לראות הקליפ שוב

ושוב ושוב ושוב עד שאני באמת ירגיש נוח להתחיל לחשוב ולנסות להבין אותו. אני חושבת כמו ענבלירון ורננה שעל אף הסדר הקליפ טיפה מבולגן וקשה לשים את הכל בסדר כרונולוגי. בנוסף, תמיד ג'ארד נותן איזשהו רמז של מאיפה להתחיל.. כמובן שתמיד אפשר לנסות ולנתח את הקליפ מנק' מבטך, זה הכי אישי ומעניין. אבל ברגע שג'ארד יביא איזשהי קצת חוט כמו עוד איזה אל מוזר מהמיתולוגיה היוונית או ספר שצריך לעשות מלא סיבובים באוויר כדי להשיג אותו (חח) כדי באמת להבין את המשמעות של הקליפ לפי איך שהם התכוונו. אני גם לא חושבת שהקליפ הזה בכלל קורה במציאות, מבחינת מציאות הקליפ כיוון שהסרט מתחיל בזה שכתוב שזה רק חלום. ואולי מכאן בא האי סדר והבלאגן וכל הדברים המוזרים שקורים שם. בכל מקרה, אני אצטרך לראות את הקליפ עוד כמה פעמים כדי לא לומר דברים מפגרים שבסוף אתחרט עליהם.

STEMINEM

New member
וואייייייייי קליפ אדיר חח

ברמה הוליוודית באמת מזכיר ת'סרטים של ג'ראד לא הבנתי איזה קטע קטן.. ההוא שפתח ת'מעיל שלו או משו כזה.. והיה לו שם.... !!! BOOBS for fuck's sake אז זה הוא.. או היא.. עם המסכת אב"כ בתמונה של הסינגל ?!

TyrAnnyA

New member
אני חושבת

שכדאי לפתוח שרשור נפרד לפרשנויות. כי זה באמת נושא הרבה יותר רחב ומענין מאשר הדיסקוסים על הריבועים של ג'ארד.

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאני דווקא חושבת שזה אחלה!

ממש אהבתי, אני ממש לא נרתעת מקצת עור חושפני... ואני גם ממש לא חושבת שזה היה כזה מוגזם שהיו אנשים פה שקראו לזה פורנו. אני חושבת שבסך הכל הם עשו אחלה קליפ, שמאוד מעניין אותי חלקים מסויימים ממנו ומה בדיוק המשמעות שלהם. אז הראו קצת סאדו והראו קצת איברים מוצנעים... נו אז מה. ברור שיצנזרו את זה, מן הסתם אבל אני לא חושבת שזה היה יותר מדיי. ברור שיהיו האנשים שיגידו "ואוו מה זה?! פורנו? איך הם מעזיםם, מה קרה להם??" אני אוהבת את זה שזה שונה מכל מה שהם עשו, יותר סיפור ועלילה וגם ממש אהבתי את קטעי הדיבור וגם השפה הזה. הקטע עם שאנון היה ממש יפה... ובכלל כל קטעי ג'ארד ללא חולצה חחח זה כזה בונוס

DarkSecretLove

New member
לא סגורה על כמה אני אוהבת וכמה אני שונאת

אני באמת אגיד מה אני מרגישה לגבי הקליפ הזה ולא יודעת כמה אפשר לשנות את זה.. יש קטעים באמת..שהיה שווה לחכות להם,הסצנות בהם נראים ארבעה שאנונים וארבעה תומואים באותו פריים בהחלט נראות מדהים. סצנות אלימות אני בכללי לא אוהבת אז אין לי הרבה מה להגיד עליהן. הבנתי את כל הקונספט של הקליפ..אני חושבת..להתמודד עם פחדים..ג'ראד נרדף,שאנון תאונות דרכים,תומו...להתנשק עם בחורות ב Rubber bunny suits? סתם סתם הסצנה הזו גרמה לי לגיחוך קל כי אני בטוחה שכל מה שעבר לו בראש זה "ויקי ויקי ויקי ויקי ויקי ויקי" חמוד. הסצנה בה שאנון נדקר כמעט וגרמה לי התקף לב..כי ממש ממש ממש לא ציפיתי למשהו כזה.אז כן נבהלתי בה קצת, הקטע שבו תומו הולך על הפסים בתחנת הרכבת - גאוני!. אז איך אני אסכם,מבחינה אמנותית,הקליפ הוא יצירת מופת. מבחינות אחרות אני חושבת שאני צריכה עוד לעכל את מה שהלך שם.

simsital12

New member
תגובתי להוריקן

הזוי>< מכל הטיזרים משום מה אהבתי הכי את של טומו^_^ והכי הזוי היה של הטלפון>< בכל מקרה אני ראיתי את הקליפ מכל סוג שהו>< עם מוסיקה בלי מוסיקה מצונזר לא מצונזר מלא חלקי הכל>< ותאמת אפעםלא ממש ראיתי איך זה נגמר נראלי>< אבל זה הקליפ הכי מוזרר שלהם >< משום מה נראלי שהמוזיקה לא תואמת לקליפ ממש טוב בדוגרי לא נראלי היו צריכים להשקיע לשיר הזה דווקא מכל השירים שיש להם..>< בכל אופן היה אפשר כבר לחבר את כל הטיזרים ביחד וסוג של להבין מה הקליפ>< אבל אני מעריכה את ההשקעה שלהם ועבודה הקשה והפונוגרפיה:}

למעלה