הו מה יהיה

giba70

New member
אה, אוקיי

פשוט חשבתי שבגלל סגירת פורומתי, זה היה אמור לעבור לקישורים של הפורום כאן כנראה שלא הייתי לגמרי בעניינים.

giba70

New member
אפשר להוסיף את זה לקישורים פה?

בכל זאת יש פה פורום עם מקום לקישורים ומאמרים

shellyland

New member
לא בדיוק.

השיר נכתב כיצירה המורכבת משלושה חלקים, כל חלק קיבל מילים קצת שונות ועיבוד קצת שונה, וכל חלק מייצג שלב אחר בסרט/ספר דונה פלור ושני בעליה (כשהיא עם ודיניו, כשהיא עם הרוקח וכשהיא עם שניהם).

giba70

New member
לא בטוח למה הכוונה

אבל יכול להיות שהוא נפטר קרוב לחג המולד? לפי מה שאני זוכר זה היה בתחילת דצמבר, כמה ימים אחרי שנחתתי בסנטיאגו דה צ'ילה, כלומר דצמבר 1994.

גם אני הגעתי לסנטיאגו בדצמבר ../images/Emo9.gif

את ראש השנה חגגתי בפוקון, למרגלות ה-Villa-Rica (איפה שחולצו לפני כמה ימים מטיילים ישראלים), אבל זה היה שלוש שנים לפניך. געגועים...

giba70

New member
אני בסילבסטר הייתי כבר

בפנינסולה ואלדז, חוגג עם הארגנטינאיות בפוארטו מדרין.

neti m

New member
השם בצורה הזאת

מוזכר בהרבה מקומות.אני במקרה מדבר על דיסק ההופעה,שגל קוסטה מבצעת.מומלץ מאוד אגב

../images/Emo12.gif

אנא ממך, מקום אחד בו השם מוזכר כך. מפתיע אותי מאוד וגם לא כל כך ברור לי. בכל אופן, בדיסק ההופעה של גל קוסטה קשה לי מאוד להאמין שהוא כתוב כסנטה טום, אבל אני אבדוק לכשאגיע הביתה.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif פתאום נפל לי האסימון! ../images/Emo6.gif

אתה מתכוון לאלבום Gal canta Jobim?

neti m

New member
על האלבום כתוב

gal costa ao vivo-canta tom jobim.יכול להיות שcantaזה משהו בפורטוגזית אם לזה את מתכונת

../images/Emo6.gif

כן. לזה אני מתכוונת. ומבטאים את זה קנטה, לא סנטה. Santa = קדושה Canta = שר/ה Gal canta Jobim = גל שרה ז'ובין.

למעלה