הזדמנות להרחיב אופקים

OHIO

New member
טוב... לא אכפת לי משרשור.....

אני ושי יוצאות לבלות ביום שני!! תקנאוווווווווווווווו!! שיץ' החלטת לאן הולכים? חוץ מלסרט החדש סיביסקיט שאני פשוט חייבת לראות

Vintage Queen

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo46.gif../images/Emo4.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif

פפפפ תהנו בובות

PiKolulo

New member
איזה עצוב..אף פעם לא קרה לי שסוס

שאני מכירה מת.... הוא היה שלך?

Vintage Queen

New member
לא... הוא היה סוס בית ספר

בחווה שרכבתי בה אומנם לא התחברתי או אהבתי אותו מאוד אבל אחרי שהוא נפטר את מתחרטת על כל רגע שלא ליטפת אותו או נתת לו תגזר האחרון שנשאר שלך במקום לסוס אחר שלא הגיע לו בכלל וכו.... וזה נוראי ואני הייתי עושה הכל כדי למנוע ממנו למות! :/

../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif../images/Emo32.gifהשיעור שלי

יצאנו לדרך בשלוש וחצי... הגענו בעשרה חארבע... איכפנו ת'סוסים ועלינו עליהם... הסתבכתי קצת עם המתג אבל לא נורא... אחר-כך הלכנו קצת... ואז עשינו יזה חמש עשרה סיבובי טרוט... וקאנטר! היה כיף.. עבדנו קצת על לכנס..והסתיים השיעור... אחרי זה.. ניקנו ת'תאים... ושמנו לסוסים מים... אחר-כך שטפנו ת'סוסים והברשנו אותם ושמנו להם אוכל... וזהו.. היה קצר וכיף.. והמורה שלי דיברה עם אבא של זאתי שרוכבת איתי שהיא חושבת שהיא כבר חוכנה לסוס... וששתינו נרכב על סוס לאמ ממש מאולף.. ונתחיל לאלף אותו...

ווואייי!! כנסו אם אתם רוצים... ../images/Emo9.gif

יוווו... יום שלישי באתי לחווה ב-6 ואיכפתי וכל מיני ועליתי לרכב ב-7 על קרן השווה שלי (ושל אלה!!) ואז הלכתי הבייתה (זה היה יום קצר.. כי אין מה לעשות יום שלישי אצלנו.. משעמם בטירוף!!) בקיצור.. חזרתי הבייתה ובאתי יום רביעי מהביצפר עם אלההה... ואז עודד שאל אותי אם אני רוצה לרכב פעמיים בשבוע כדי לרכב על זינה (הסוסה ש**הייתי** אמורה לתכנן לקנות אותה) אז התקשרתי לאמא שלי מהר והיא הסכימה לי!! והתחלתי לרכב פעמיים בשבוע והיה מאוד מאוד כייייף!! ורכבתי על זינוש.. והיא אחלה.. אבל... (תמיד יש אבל...
) אני לא מתחברת אליה ממש אז לא יודעת.. אני יחפש סוס אחר... *מקווה*
והיום אני ואלה שוב באנו לחווה מהביצפר והיה מאוד מאוד כייף!! (נכון אלה?!) בהתחלה הברשנו את כוווול הסוסים אחר כך איכפנו את גולדי ואז את בילבי ואז שימנו את האוכפים והראשיות והיה מ-ג-ע-י-ל-! אבל התגברנו (נכון אלה?! סתתתתם...
) ואזז.. אכלנו, והלכנו מוקדם... קיצררר... היה כיף!!! מחר המחשב שלי יסתדר כי אבא שלי חוזר מיוון לסופ"ש ויהיה אינטרנט... (סופסוף...) בייייייייייי!!!

חחח שרוטה..

כה היה כיף מאודד..!! עזבי את זה שגולדי וקרן היו נחמדות מאוד והסכימו לרמוס לי ת'רגל :( זה עדיייייין כואף לי..!!!! אני רוצה כבר גם לרכב על זינה!!!! נראה..

פחחחחח... כדאי לך...

היא כזאת כיפית!! אבל בהשוואה לקרן זה ש-ו-נ-ה לגמרייי!!! אני אוהבת יותר ת'צעד של קרן... ואני גם חולה על קרן!!! אבל הסוס שאני הכי הכי אוהבת בחווה זה "החדש" הוא כזה מתוווווווק!!! כשאמא שלי באה ביום רביעי אחרי השיעור אז הראתי לה אותו ואז חיבקתי אותו והוא עשה לי עם הראש כמו בצהריים שחיבקתי אותו... הוא כזה חמווווד!!! אני כל כך אוהבת אותו.... אם אני יצליח לשכנע את אמא שלי אז אני רוצה לקנות אותו שנה הבאה... הלוואי שישלחו אותו כבר לאילוף השנה ואז הוא יהיה מוכן רק שלא נראה לי.. כי צביקה ועודד אמרו שיקח זמן..:( אוףףףףף... טוב יאללה רשמתי מלא וכבר כואבות לי הידיים.... רק עוד משו... התנתקתי מהאיי סי קיו כי אני עדיין במחשב של אח שלי... והוא יהרוג אותי אם הוא יראה שנכנסתי משלו לשלי.. אבא שלי תכף יתקשר לתמיכה של האינטרנט אני שונאת אותם!!! טוב יאללה ביי..

אין על קרן!!!

היא מותקקק.. רק חבל שעוד חודש לא יהיה קרן :( כי היא תמליט.. מעניין על מי נרכב אז... הסוס החדש באמת מאמי.. אבל צביקה אמר שלא נראה לו שהוא ימכור אותו בכלל... לדעתי הוא באמת לא ימכור.. גם צביקה וגם עודד התאהבו בו.. (נראה לי..) יאללה שיתקנו לך כבר!

מקסימום....

אני יבקש מעודד לחפש לי סוס... והוא אמר גם שזינה יותר מתאימה לך... או שזה היה צביקה... הכל מקרה הוא כזה ממי!! ואני לא שואלת אותם!!! אם אני לא יקנה אותו אני יגנוב אותו... חחחחח... סתם!!! אני לא כזאת.. יש לך שתף דם ברגל מאתמול? אם כן שימי קרח!!! ומחר אני באה לאסוף אותך... אלא אם כן את רוצה לישון אצלי.. אבל ממש משעמם אצלי.. איך שבא לך..

למעלה