הזדמנות להרחיב אופקים

אממ צביקה אמר..

אבל לא יודעת... כאילו זה הרבה כסף.. ויש לי פוווול מבחנים השנה.. שלא נדבר על בגרויות.. ועזבי את שנה הבאה שיהיה לי הצפה..! לא אין לי שטף דם..! פיכסההה מממ לא אכפת לי! מה שבא לך

מממממממממממממממממ.....

לא איכפת לי.. באמת שלא איכפת לי.. מה שבא לך... ו... אז אם אני קונה שנה הבאה את עושה חצי פנסיון טוב? יופי..
ממממ... אווווווווווף... טוב.. אין לי יותר על מה להגיב..

חח... זה לא בטוח שאני יעשה..

אני בכיף יעשה.. אבל זה גם תלוי בהורים שלי ותזכרי ששנה הבאה אני בי"א ויהיה לי יותר קשה.. למרות שאני בחיים לא יוותר על סוסים!

Vintage Queen

New member
הייתי היום

ורכבתי על הסוס המושלם של עמיתי (היא נתנה לי ובנתיים היא קיררה לי את מיסינקה המשוגעת!) והוא כזה חמוד! פשוט מותק! אני מאוהבת! הוא קופץ מדהים מושלם מה שאתם לא רוצים למרות שהוא קצת קשה בפה אני נהניתי מכל רגע והיא כזה "סתיו נו בואי נתחלף כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" חחחחח

Vintage Queen

New member
וגם

שטפנו היום את אלאדין אזארו קליאו ג'ינג'ר קרמבו ומיסינקה! היה מזג אוויר כזה מעולה אני חולע על הסתיו/אביב העונות מעבר זה ה-דבר לרכיבה!

אמממממממממ

טוב אז יום שני עשיתי שעור דרסא'ז... והיה ממש טוב... עבדתי על שילוב תרגיל עם סייד פס.. והיה ממש טוב.. הסוס באמת עבד טוב והיה כייףף.. יום רביעי (למרות שזה היום של עומר השותף) אז רציתי לרכב בערב עליו ולעשות אימון קפיצות כי עומר בדר"כ רוכב בבוקר.. אז באתי וראיתי את עומר והוא אמר לי שהוא לא הספיק לרכב בבוקר ושאז הוא תכנן לרכב אחרה"צ ובדיוק המפרזל בה והוא לקח את אפולו כי הוא היה צריך לפרזל אותו אז הוא אמר לי שאם אני רוצה אני יכולה לרכב במקומו.. חחחח כי לא היה לו זמן אחר.. אז עליתי עליו וב-6 היה לי שעור עם אולגה ואליעד שרכב על אוסטין.. אמממ אני לא יכתוב את כל מה שעשינו... אבל בהתחלה עשינו תרגיל כזה שהיינו צריכים לעצור תסוס אחרי כמה מטרים שקפצנו איקס.. ואז היינו צריכים לסמן חצי עצירה ולפני שהסוס נעצר להמשיך בטרוט ישר לכיוון אפרייט קטן.. אחר כך עשינו תתרגיל הזה שהאפרייט היה מטר והיינו צריכים לספור 3 צעדים לפני האפרייט.. היה בסדר... ואז נכנסו לקומבינציה של אוקסר של 60 ס"מ ואז 2 צעדי קאנטר ואפרייט.. אז אפולו קפץ ממש טובב ואליעד ואולגה קפצו את הקומבינציה שהאפרייט היה 1.10 ואז ליאון הרים לי ל-1.20 והסוס קפץ פצצצצצהה!! פפפ כל הקפיצות שלו היו ממש טובות כי המתג הזה ברגע שאני קצת אוספת תסוס אחורה זה אוסף את כל הסוס ואז יש לו ממש קפיץ באחוריות.. הוא הביא קפיצות ממש חזקות.. והיה כייף.. היום רכבתי לבד ועשיתי דרסז'.. היה ממש טובבב הוא קצת עשה באקים ושטויות אבל נכנסתי בו עם הדורבן פעם אחת כי הוא דפק לי קפיצה+באק בקאנטר... ואז אחרי זה הוא היה מוווותק! הוא עבד ממש טוב וגם נאסף בקאנטר ועשיתי איתו כמה פעמים חצי פירואט.. ואממ סיימתי את הרכיבה בזה שעשיתי קאנטר ימין במעגל ואז פניתי שמאלה לחצתי עם הרגליים והוא עשה פליינצ'יינג'!! פפ והוא עשה את זה די טוב... ואף פעם לא הצלחתי לעשות איתו את זה כמו שצריך.. מחר אני גם יקפוץ קצת בשעור קבוצתי.. ויום שבת יש את התחרות בכנות.. אני ילך למקצה של 95 ס"מ..

קבלו את אוזן ימין של פיצי::::::

אההההההההההההההההההההההההההההההה עשיתי את כולם (חוץ מההכי עליון והזה בתנוך) אתמול!!!!!

ממש לא- היה כיף! חחח

היו מזה קטעים ככה איזה 30 אנשים מתגודדים סביבי להסתכל... חחח

צדק8

New member
ואוו ../images/Emo2.gif ../images/Emo99.gif

פחח..אני חור אחד לא מוכנה... פחדנית שכמותי..

אוי מיי גוד../images/Emo12.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

למישהו פה שיעמם מאוד!!!!!!!!!!!!!

mkuzi

New member
כשאני ראיתי אותך...../images/Emo150.gif

לא היה לך שום עגיל... אני חושב... ומה העיניין הכל כך גדול הזה בלרצות לחוות כאב עצום רק בשביל קישוט קטן... זה אומנם יפה אבל עדיין יש לפני היופי כאב גדול מאוד... אני ממש לא מבין את זה...

היה לי באוזניים....

ותקרא את המילים "רוצה ולא מרשים לי" וזה כאב קטן לקישוט מהמם! אז למה לא?!

PiKolulo

New member
ממש מגניב! גם אני עשיתי לעצמי באף..

וזה ממש לא כאב! וזה ממש יפה :) אבל אמא שלי כעסה עליי אז נאלצתי להוריד אותו...בלאט:/

talkk

New member
בעעעעעע *צריכה עידוד*

אוףףףף הלך היום גרוע! לא מספיק שביום רביעי היה רע, גם היום! איכפתי את רעם, וניכנסתי, עשיתי קצת הליכה,טרוט,קאנטר, ובאתי לאיקס, שאח"כ הפך לאפרייט חמוד. בינתיים, במנז' הענקי בנו מסלול של 5 מכשולים: 4 אפרייטים ו-1 אוקסר ממש גבוה. אז עשיתי עוד פעם אחד את האפרייט במנז' הקטן, ובאתי מנז' הגדול, ועשינו את זה ממש כמו תחרות, עם פעמון והכל, והתחלתי, והייתי בכלל בכיוון ההפוך ועשיתי סיבוב שלם בלי לשים לב, ועד שבאתי, כבר נפסלתי, וגם עברתי על קו ההתחלה ובלעעעכס! בקיצור, אחרי הפסילה עשיתי הליכה, צוות השופטים התייעצו, חחח ונתנו לי שוב, ואז עשיתי את הראשון והיה מעולה, באתי לשני והיה לי סירוב, וגם הוא עשה קאנטר מוטרף, ממש מהר ולא הצלחתי להאיט, וקפץ את השני, באתי לשלישי, ושוב היה סירוב, ובאתי שוב, ממש מהר, והוא קפץ גרוע ואז היה מן כזה חלק שעד האוקסר היה לי זמן להרגיע, הוא נרגע, וברגע שהחלתי לבוא לאוקסר, שוב התפרץ לי, וקפץ, ובאתי לחמישי והיה פסדר... בקיצור היה נוראי, 9 נקודות, לא ישבתי על האוכף כמו שצריך, בפניות קמתי מהאוכף קלות, והיה גרועעעעע ואני בבאאאסהה!! כי זה היה הכנה לתחרות שהיא היום עוד שבוע!!! וגם יכלתי לעשות את המסלול רק פעם אחת, כי עד שהם הכינו אותו!, אז שבוע הבא אני אתקשר לגל ביום רביעי בבוקר, ואבקש ממנו להכין לי מראש את המסלול, ואז יהיה יותר מסודר! מה אתם חושבים?? ואני מקווה שלא יצא לי את רעם בהגרלה לתחרות!! למרות שרוכב טוב צריך לדעת להסתדר עם כל סוס שנותנים לו, אני יכולה להסתדר עם רעם, אבל הוא מעצבן! מעוצבנת ועצובה, טל

למעלה