בעעעעעע *צריכה עידוד*
אוףףףף הלך היום גרוע! לא מספיק שביום רביעי היה רע, גם היום! איכפתי את רעם, וניכנסתי, עשיתי קצת הליכה,טרוט,קאנטר, ובאתי לאיקס, שאח"כ הפך לאפרייט חמוד. בינתיים, במנז' הענקי בנו מסלול של 5 מכשולים: 4 אפרייטים ו-1 אוקסר ממש גבוה. אז עשיתי עוד פעם אחד את האפרייט במנז' הקטן, ובאתי מנז' הגדול, ועשינו את זה ממש כמו תחרות, עם פעמון והכל, והתחלתי, והייתי בכלל בכיוון ההפוך ועשיתי סיבוב שלם בלי לשים לב, ועד שבאתי, כבר נפסלתי, וגם עברתי על קו ההתחלה ובלעעעכס! בקיצור, אחרי הפסילה עשיתי הליכה, צוות השופטים התייעצו, חחח ונתנו לי שוב, ואז עשיתי את הראשון והיה מעולה, באתי לשני והיה לי סירוב, וגם הוא עשה קאנטר מוטרף, ממש מהר ולא הצלחתי להאיט, וקפץ את השני, באתי לשלישי, ושוב היה סירוב, ובאתי שוב, ממש מהר, והוא קפץ גרוע ואז היה מן כזה חלק שעד האוקסר היה לי זמן להרגיע, הוא נרגע, וברגע שהחלתי לבוא לאוקסר, שוב התפרץ לי, וקפץ, ובאתי לחמישי והיה פסדר... בקיצור היה נוראי, 9 נקודות, לא ישבתי על האוכף כמו שצריך, בפניות קמתי מהאוכף קלות, והיה גרועעעעע ואני בבאאאסהה!! כי זה היה הכנה לתחרות שהיא היום עוד שבוע!!! וגם יכלתי לעשות את המסלול רק פעם אחת, כי עד שהם הכינו אותו!, אז שבוע הבא אני אתקשר לגל ביום רביעי בבוקר, ואבקש ממנו להכין לי מראש את המסלול, ואז יהיה יותר מסודר! מה אתם חושבים?? ואני מקווה שלא יצא לי את רעם בהגרלה לתחרות!! למרות שרוכב טוב צריך לדעת להסתדר עם כל סוס שנותנים לו, אני יכולה להסתדר עם רעם, אבל הוא מעצבן! מעוצבנת ועצובה, טל