לא התכוונתי רק אלי
לא ממש. ולא רק. לגבי הגדרתך: האבא של כל הפילוסופיה היה מתפחלץ . לא לזה הוא פילל שנהפוך בעורבו של היום להיות סופיסטים. הם אלה שהרגיזו אותו מלכתחילה... אני משתדלת לא להכניס אדם להגדרות. על זה סייגי. הרי המימד הוירטואלי נותן לכל טוב יושבי הארץ (ויושבי הגולה) לכתוב, להתבטא. אלו הגיגי אדם לא משנה כרגע את תוכנם או מהותם. אלו מחשבות אדם . אל לך לזלזל בהם ללא קשר אם אותו אדם הוא חסר תארים או בעל תארים. מדוע אם קראת ספר אחד יותר ממני או עשית תואר אחד יותר ממני, רשאי הינך לגרום לי להרגיש כה קטנה וציפלונית, כה חסרת בינה? לעיתים ככה סתם לשם השעשוע (אני יודעת זה נבזי, אבל ביננו וכיוון שמקפידים על שרשור נאות אצלכם, אף אחד גם לא ידע ) אני לא מגלה את הרקע שלי (אפילו מתחמקת ממנו באלגנטיות ) וכשאני מנהלת דיון כהלכתו עם מאן דבעי והדיון מתפתח לרמות נאותות ומכובדות וכשאני תוהה ושואלת לביסוסים ולאישושים ובאמת מתום לב,לפתע פתאום אותו מאן דבעי, שולף במהרה את תאריו, את היותו מקורב לכל מי ומי בעולם הפרופסיונאלי שלו וחושב שבזאת הוא אישש את מה שתמהתי מלכתחילה. לשלוף את השפן הפרופסיונאלי הזה מהכובע לטעמי אינו מעיד על חוכמה יתרה. זה כמעט כמו לומר: "אבל , המורה, זה היה ככה כשהגעתי ובכלל זה הוא אמר ואת יודעת שההוא צודק". הלך הדיון , הלכה גם דינה. רק הזמן האבוד מי יחזיר לי? אבל לשם היושרה שלי : חטאתי ונפלתי במתודה הזו כמה פעמים ועל זה אני מצרה. לומדים.