אוקיי... נגיד שהבנתי
ר ר ו ח ל י New member 7/11/09 #15 ../images/Emo45.gif ממש צעיר, גם אני אמרתי. וזו רק אני או שהשפתיים שלו נראות ממש מוזר פה ? עם מי הוא התנשק כל הערב?
../images/Emo45.gif ממש צעיר, גם אני אמרתי. וזו רק אני או שהשפתיים שלו נראות ממש מוזר פה ? עם מי הוא התנשק כל הערב?
M mokasosex New member 7/11/09 #16 הוא מנסה להוציא אותם כמו שעושים נשיקה.. חחחחח זה כזה .. כזה.. גיי. חחחחחחחחח אני מתה עליו
ר ר ו ח ל י New member 7/11/09 #17 חח כן אני יודעת, הוא מבליט אותן כזה כמו שהוא עושה בהרבה תמוונת, אבל בלי קשר הן נראות מוזר...
T t r e c o o l New member 7/11/09 #22 כן, הם נראות מנופחות קצת חחח מממ.. באמת אמרו שהוא התחיל עם מישהו שם..סלטי..
T t r e c o o l New member 7/11/09 #28 אני לא יכולה להתחמק מעובדות מוצקות.. הוא שרליל..חח אבל אני מאמינה שהם עוד יחזרו, תזכרי מה שאמרתי!!!!!!
אני לא יכולה להתחמק מעובדות מוצקות.. הוא שרליל..חח אבל אני מאמינה שהם עוד יחזרו, תזכרי מה שאמרתי!!!!!!
M mokasosex New member 7/11/09 #33 בטח התכוונת לבראד ואדם, נכון?../images/Emo3.gif לדעתי אנחנו פשוט לא מפרשות את אדם נכון.. הוא כדור אש שזקוק לסיפוק 24/7.. הוא לא שולט בזה
בטח התכוונת לבראד ואדם, נכון?../images/Emo3.gif לדעתי אנחנו פשוט לא מפרשות את אדם נכון.. הוא כדור אש שזקוק לסיפוק 24/7.. הוא לא שולט בזה
T t r e c o o l New member 7/11/09 #38 דוקא לא../images/Emo3.gif התכוונתי לפאקינג למברי! ואני לגמרי מבינה את bb.
ר ר ו ח ל י New member 7/11/09 #29 חופשיי תפס שם מישהו והתמזמז איתו שעות.. -_- ככה שוכחים את האקס שלך. רגע אולי הוא עשה בוטוקס?חח
ר ר ו ח ל י New member 7/11/09 #47 באמת? למה דווקא חשבתי להציע לו זה יהיה טוב לא אוהבים פה את הרעיונות שלי