לאדעת, אני לא רואה שוני אני כלכך אוהבת שהוא עושה אתזה ..
M mokasosex New member 7/11/09 #23 לאדעת, אני לא רואה שוני ../images/Emo3.gif אני כלכך אוהבת שהוא עושה אתזה ..
T t r e c o o l New member 7/11/09 #26 באידולפורום רואים את זה בגדול, יותר טוב. ולא בכל שאר התמונות, הוא הצטלם, עשה הפסקה כנראה והצטלם שוב..
באידולפורום רואים את זה בגדול, יותר טוב. ולא בכל שאר התמונות, הוא הצטלם, עשה הפסקה כנראה והצטלם שוב..
ר ר ו ח ל י New member 7/11/09 #27 גם אני אוהבת. ואני חולה על התמונה הזאת! זה שקארה אמרה לו את ההערה על התיאטרליות.
M mokasosex New member 7/11/09 #44 כן .. אבל ההצצה לשיר נשמעה טוב אז זה יהיה טוב, בכל זאת גם אדם מעורב
R Rider on a storm New member 7/11/09 #32 גם אני.זה הורג אותי...כ"כ סקסי!../images/Emo178.gif ואיזה שפתיים מושלמות
T t r e c o o l New member 7/11/09 #30 היא ממש מתוקה, היא החברה הכי טובה שלו ואאל"ט היא יהודיה..אני זוכרת שבראיון של "האמא היהודית" אמרו משהו על זה.
היא ממש מתוקה, היא החברה הכי טובה שלו ואאל"ט היא יהודיה..אני זוכרת שבראיון של "האמא היהודית" אמרו משהו על זה.
ר ר ו ח ל י New member 7/11/09 #11 פשושי!!! אין סרטונים משם? אני מתה לראות! רואים שאדם היה כוכב הערב :]
R Rider on a storm New member 7/11/09 #21 אעאעאע איזה חתיךךךךךך../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif