הזמנת מוצר דרך האינטרנט.

trilliane

Well-known member
מנהל
היא לא קנתה את המוצר...

וזה אכן לא נורא אם היא ביטלה את הכרטיס, אבל לו קנתה את המוצר זה לא היה מבטל את הקנייה...
&nbsp
ואם מטרת האתר היא מסחר בפרטי אשראי, אין לו סיבה להזכיר לה שהיא השאירה מוצרים בעגלת הקניות.

trilliane

Well-known member
מנהל
ואת כל הדברים האלה אפשר וכדאי לבדוק לפני שממהרים לבטל כרטיס

מיכי 10

Member
תודה סופרמן, אתה שוב צודק. אני רואה עכשיו שאתמול,

אחרי כניסת השבת, DrRelief שלחו אלי עוד סמס, ובו כתוב כהאי לישנא:

"שלום מיכל, כמעט פג תוקפה של עגלת הקניות שלך ב-Dr. Relief ! השלמת ההזמנה היום תזכה אותך בהנחה מיוחדת בשווי 40%:
https://rem.bz/a3f5d47 "

זו כתובת אתר מעט שונה מזו שקיבלתי בסמס הקודם שלהם, אך גם לחיצה עליה מובילה ל-:
"הדף הזה לא עובד" וכו',
כולל "נסה לנקות את קובצי ה-Cookie".

בקיצור, משה צדק כשחשב שההזמנה שלי לא הושלמה. אבל אין לי שום חרטה על כך ש(בטעות) לא השלמתי את ההזמנה, ועל כך שביטלתי את הכרטיס.

ביום ראשון אבדוק שוב אם נעשה שימוש בכרטיס לפני הביטול, ואני די בטוחה שלא.
ובימים הקרובים אבדוק שכל הוראות הקבע שלי מסודרות לפי מספר הכרטיס החדש שאקבל, וזהו.

מיכי 10

Member
הזמנת מוצר דרך האינטרנט.

שלום וברכה,

נראה לי שעשיתי עכשיו שטות, ואני לא יודעת אם ואיך אוכל "להחזיר את הגלגל אחורה":

אינני קונה שום דבר דרך האינטרנט באופן עקרוני, ולפני כמה דקות חרגתי ממנהגי.
הגיעה אלי פתאום הודעה במחשב (לא זוכרת אפילו מנין זה הגיע), על מכשיר ישראלי ליישור הגב, בשם "סחבק גב".
חשבתי שזה יכול לעזור לי מאד, כי כבר עשרות שנים (מגיל 15), היציבה שלי גרועה, ונמאס לשמוע הערות מהילדים שלי ומחברים.

נרשמתי וצירפתי את כל הפרטים הדרושים, כולל כרטיס האשראי.
ציפיתי שתהיה לי אפשרות להעתיק לעצמי את הדף למחשב (pdf), אך לא היתה כזאת.
לא שאלו מה המידה שאני צריכה, ולא צוין שם מתי ואיך אקבל את המוצר.
ובכלל, נראה לי גם לא בטוח שזה ישראלי, כי דברים שונים שם כתובים באנגלית.

כמובן שאני מתחרטת על כל העסקה, אשר התחייבתי לשלם עליה 125.01 שקלים, כולל אחריות לכל החיים, אבל אני חוששת שזאת הונאה.

כתוב שם Dr. Relief

מוכר לכם משהו כזה? ידוע מי באמת עומד מאחורי החברה ואיפה היא נמצאת? בתודה למי שיוכל לייעץ לי (רצוי בהקדם) מה לעשות,
מיכל.

trilliane

Well-known member
מנהל
לא. זה לא ממש מקובל, לא נחוץ

ולצורך "מראית עין" יש דרכים טובות יותר, קל וחומר מקישור שלא עובד... אם אתה אתר מתחזה וכבר קיבלת את המידע שאתה רוצה, אין לך סיבה להחזיר אליך את הלקוח כדי להשאיר עוד טביעות אצבע ולעורר עוד חשד.

מיכי 10

Member
נ.ב. בחלק התחתון של התמונה - בית בריאות הגב - אינו קשור

לעניין. זו כנראה חברה אחרת, אולי באמת ישראלית.

אגב, אם יש ברצועות שהזמנתי מגנטים (כפי שבינתיים התברר לי מהאינטרנט שיש בחגורות דומות), אסור לי בכלל להשתמש בחגורת הגב הזאת. אבל בפרסומת שלהם לא נזכרו מגנטים.

SicTransit

Active member
קנית דרך בית בריאות הגב?

טלפני לשירות הלקוחות שלהם ותגידי שאת רוצה לבטל את העיסקה.

מיכי 10

Member
אז זהו, שלא דרכם, אלא דרך חברה שנראית לי עלומה.

הם שלחו לי בינתיים סמס, תחת השם DrRelief, וכתוב בו:
שלום מיכל, אל תשכח/י את ההזמנה שלך ב-Dr.Relie!
שמרנו את עגלת הקניות שלך, וניתן לראות אותה כאן:
יש כתובת שמתחילה ב-https, אבל לחיצה על הכתובת, מביאה ל-
"הדף הזה לא עובד
rem.bz הפנה אותך מחדש פעמים רבות מדי."
וכנ"ל באנגלית.

גם כשאני מנסה בדף שלהם באינטרנט להיכנס להחזרות/החזרים, פרטיות, שירות וכד', כולם מובילים למגילות שלמות באנגלית, או לדפים ריקים.
בקיצור, נראה שאין הורים ל"סחבק גב", ובכל מקרה לא כתובת או טלפון בארץ.

כתובגם: "אפשר להקיש כדי לטעון תצוגה מקדימה" -זה מסתובב ומסתובב, ואז נעצר בלי כלום.

ולמטה כתוב כמובן: "אי אפשר להשיב לשולח"...

מיכי 10

Member
תודה. כבר אין צורך בעזרה. התייעצתי עם אחותי.

אמרתי לאחותי שכפרה הכסף, אבל כל הפרטים שלי מצויים בידי מי-יודע-מי, ופחדתי גם שיחגגו על כרטיס האשראי שלי.
כיוון ששירות לקוחות בישראכרט יש רק עד 16:00, וביום שישי אין בכלל, הצלחתי דרך טלפון כלשהו למצוא בחור נחמד, שניאות לעזור לי, אף שהוא עובד בכלל בעסקאות ישראכרט עם חו"ל.

הוא עזר לי לבטל את כרטיס האשראי שלי, ובעוד כשבוע, ימתין לי כרטיס חדש בבנק. את הוראות הקבע ישראכרט תסדר, ועלי רק לבדוק שהכל יהיה תקין.
"ובא לציון גואל"

ולי ירדה אבן מהלב.

מה יש לעם ישראל מפחד גניבה מכריטיסי אשראי?

בארה"ב חברת האשראי שלי בארץ הצליחה להשיג אותי כדי להגיד לי שהם חושבים שעיסקה בסך 4 דולר כולה לא אני ביצעתי. אבטחת כרטיס אשראי היא בעיה של חברות האשראי לא של הלקוח.
גם בישראל את יודעת מי גנב לי את פרטי האשראי? פיצוציה. בעיסקה פנים אל פנים, לא באינטרנט מן הסתם.
את כרטיס האשראי שלנו אנחנו מוסרים לכל דיכפין ברצון רב, קופאית בסופרמרקט, מוכר בחנות בגדים, אבל כשזה מגיע לאינטרנט פתאום תופסים רליים קרות כאילו מי ישמע מה הולך להיות. יותר גרוע מזה, כשאת דוחפת את כרטיס האשראי לכספומט כדי להוציא כסף, יש אנשים ששמים מתקן קורא כרטיסים על הכספומט עצמו ולוקחים לעצמם את המספר, ולא, את ממש לא תדעי להבחין שהוא שם.
אז חצי כדור אולי יעזור או חצי ההבנה שהאינטרנט לא פחות בטוח מכל בנאדם זר שאנחנו מוסרים לו פיזית את האשראי שלנו בכל חנות בישראל והוא סולק אותו בלכי תדעי מה.

מיכי 10

Member
אני לא יודעת "מה יש לעם ישראל" לפחוד, ואני לא יודעת

למה לך יש כל כך הרבה ביטחון, וזה גם ממש לא ענייני!

אני עשיתי עיסקה, שמיד כשסיימתי אותה, נראתה לי מאד חשודה מכמה וכמה סיבות, שאת חלקן ציינתי לעיל. אני לא מליינית, ובשום אופן לא יכולה להרשות לעצמי, שחֶברה בלתי מזוהה (ללא כתובת, ללא מספר טלפון, ללא אפשרות לחזור אליה) תחגוג על כרטיס האשראי שלי.

ואם את לא מבינה את זה, זה בסדר גמור וממש לא אכפת לי. גם אני לא מבינה למה בכלל כתבת לי ואיך שכתבת.
אותי לא הצלחת לשכנע.

איך זה קשור למה שכתבתי?

כי זה לא.
הכסף שלך בכרטיס אשראי מבוטח ע"י חברת האשראי כמו שהכסף שלך בבנק מבוטח אם מישהו יחליט לשדוד את הבנק. והרבה אנשים שאת מוסרת להם את כרטיס האשראי שלך כל יום יכולים לחגוג על כרטיס האשראי שלך, אבל משום מה עם זה אין לך בעיה. למה להתעסק עם עובדות עם אפשר להתעסק עם חרדות. למה לחשוב בהיגיון אם אפשר להתעצבן על זה שכותבים לך את האמת.

מיכי 10

Member
אולי כי אני אני לא רדופה, וכן מאמינה במי שאני קונה אצלם

דרך כרטיס האשראי, כי כולם חנויות, חֲבָרות, מוסדות וכד' עם שם, כתובת, מספר טלפון, כתובת מייל. ונותנים קבלות או מאשרים קנייה בצורה שאפשר בכל רגע לחזור אליהם אם צריך. ואפשר גם לבטל אצלם עיסקה תוך 48 שעות, אם מתחרטים.

אבל כשאני לא מקבלת שום דבר מכל אלה, וכתובת האתר היחידה שמגיעה אלי מהם בסמס מובילה לדף שאינו קיים, מה את היית עושה במקומי במקרה כזה?
יושבת בשלווה, רגל על רגל, וחושבת בהיגיון שלך "איזה כיף"?

SicTransit

Active member
למה את לא מפרסמת את שם האתר?

לפחות שלושת הקוראים של הפורום יידעו להזהר.

מיכי 10

Member
כי אני לא באמת יודעת את שמו.

את מה שידעתי, כבר כתבתי לעיל.
כנראה ששמו Dr. Relief.

ושם המוצר "סחבק גב".

אני לא בטוחה, אבל אולי הקישור יעזור להבין איזה אתר זה:

file:///C:/Users/%D7%9E%D7%99%D7%9B%D7%9C/Desktop/Presell%20New%20Template%20-%20BackBuddy%20(Hebrew).html

*** אני רואה בינתיים שהקישור אינו "פתיחַ", אז הנה קישור נוסף, שאותו קיבלתי מהם בסמס, ומקווה שהפרטים של "עגלת הקניות שלי" אינם נמצאים בו:

https://rem.bz/671af61

SicTransit

Active member
הקישורים לא עובדים

האתר ממנו קנית לא מופיע בהיסטוריה של הדפדפן שלך?

מיכי 10

Member
זו, אכן, אחת הבעיות שלי מול ה"חֶברה" והאתר שלה. שום דבר

לא באמת עובד, ולכן נראה לי שאין לה כיסוי בכלל.

או.קיי., עשיתי כהצעתך, ומצאתי בהיסטוריה את הכתובות הבאות, שכן מובילות אל האתר שבו קניתי:

‪Checkout - Dr.Reliefcart.drrelief.com
‪Presell New Template - BackBuddy (Hebrew)shop.drrelief.com

למעלה