הזקן הקומוניסט המבחיל הביא לבריחת

הזקן הקומוניסט המבחיל הביא לבריחת

הרבה יהודים מהמפלגה הדמוקרטית שמתרועעת עם מרכסיסטים ואיסלמיסטים
בניו יורק רק מיעוט יהודי מבוטל בחר בו, על פי סקר שנעשה לאחרונה

danakama10

New member
זה לא סוד. מה שמבחנתי היה סוד הוא

שסאנדרס אמר ש:
* נשים שלא חוות אורגזמה חשופות לסרטן
* לנשים יש פנטזיות לסקס
* ילדים קטנים צריכים לרוץ ערומים ולגעת באברי המין אחד של השני כדי להגן על עצמם מפורנוגרפיה (???).

נשמע מופרע, אבל זה נכון, אלו המאמרים שכתב לעיתון בוורמונט בשנות ה- 30 שלו (כאשר היה כלומניק שעובר מעבודה זמנית אחת לשניה וחיי בעיקר מקיצבאות ממשלתיות. כשהיה בן 39 נבחר לראשות העיר על חודם של 10 קולות, וכך לצערנו התחילה הקריירה הפוליטית שלו). כשנשאל על זה ב- 2015 אמר שהכל היה נסיון לסאטירה...
https://www.newsweek.com/bloomberg-...nie-sanders-believes-women-get-cancer-1488978

danakama10

New member
סליחה, טעות

ה- * השניה צריכה היתה להיות "לנשים יש פנטזיות סקס של אונס"

vinney

Well-known member
דנה, שכחת להחליף ל"קונדומליסה" בטעות

איזה קטע, משלמים לך על זה עכשיו?

JimmyGee

New member
איזה מזל שהוא גם לא אמר שהוא יכול לתפוס לנשים זרות ב pussy

דרך הגב מה הבעיה אם להגיד שזה טוב לנשים לחוות אורגזמה או לפנטז על סקס?

עדיף מאשר להגיד שבגלל שאתה celebrity אתה יכול ללכת לאשה שאתה לא מכיר ולתפוס לה ב pussy.

danakama10

New member
זה באמת עדיף???

להגיד שנשים שלא גומרות הן בסכנה לסרטן??? ושנשים מפנטזות על אונס??? ושילדים קטנים צריכים להסתובב ערומים ולגעת אחד בשני באיברי המין???

לטעמי אחד משוויץ כמה הוא פופולרי וכמה הנשים נופלות בפניו, והשני חולה נפש וסוטה מסוכן.

בכל מקרה אני מצפה מהתקשורת שתחגוג על כל הפנינים של סאנדרס לפחות כמו שחגגו מהמשפט של טראמפ.

איפה, זה לא יקרה... כמו שהתקשורת מתעלמת מהשטויות שביידן הסניל פולט בצרורות בעוד שעשו חגיגה כשטראמפ אמר שאביו נולד בגרמניה. אין לי מושג מדוע טראמפ אמר זאת, אבל זה לא היה מסנליות, כי הוא חזר על הדבר הזה גם בעבר (כנראה שהחליט שאם האבא היה conceived בגרמניה והיה אמור להיוולד שם אז זה כאילו הוא נולד שם? ואולי אצלם במשפחה גם לסבא קוראים אבא? ואולי בגלל שלאב היתה אני משערת אזרחות גרמנית? לא ברורה לי הסיבה).
ביידן הסניל פולט שטויות ברצף - למשל מהימים האחרונים - "אני רץ לסנאט!" (לא, אתה רץ למועמד לנשיאות), או "הבן שלי שמת היה US attorney general" (לא, הוא היה אטורני ג'נרל של דלוור...). והתקשורת? דממה... צרצרים... אף אחד כמעט לא מדווח...

https://www.foxnews.com/politics/joe-biden-beau-biden-attorney-general

https://nypost.com/2020/02/25/joe-biden-says-hes-a-candidate-for-us-senate-in-latest-gaffe/

אף אחד גם לא עושה חגיגה עכשיו מהשטוית שלו במהלך השנים, לדוגמה, איך תיאר את אובמה:
I mean, you got the first mainstream African-American who is articulate and bright and clean and a nice-looking guy, I mean, that's a storybook, man.

vinney

Well-known member
מעניין מה היית אומרת על ג'ונתן סוויפט...

את יודעת, ההוא מהגוליבר...

"ההצעה הצנועה" שלו בטח הייתה נתפסת בעינייך כמשהו שעל המפלגה הרפובליקנית לאמץ כמצע

סאטירה זה ממך והלאה, זה כבר ברור.

את מצפה ש"יחגגו" על נסיונות סאטירה מלפני 50 שנה כמו ש"חגגו" על משהו שטראמפ אמר בשיא הרצינות כמה ימים לפני? בסדר, תמשיכי לצפות.

JimmyGee

New member
קודם כל כתבת שהוא אמר שנשים מפנטזות על סקס, לא אונס

ולא רואה מה הבעיה אם לפנטז על סקס. בן אדם שיספר לי שלעולם לא פינטז על סקס, הוא שקרן.
ולא הבנתי מה אמרת על הלתפוס ב pussy. את מנסה להגיד לי שאין לך בעיה עם גבר זר שיבוא ויתפוס לך ב pussy כל עוד הוא פופולרי? גבר כזה הוא לא חולה נפש וסוטה מסוכן?

JimmyGee

New member
גם לא ברור לי מה הבעיה אם אורגזמות

אורגזמות זה דבר טוב. לא יודע אם זה מונע סרטן, אבל בטח לא מזיק.

danakama10

New member
אבל מיד הוספתי תיקון

לגבי הפינטוז שהוא על אונס.
תמשיך להתפתל סביב עצמך... זה באמת סאטירי.

JimmyGee

New member
את טוענת שאין בעיה אם גבר שמסתובב ותופס לנשים בעבר מין

אבל נשים שחובות אורגזמות זה בעיה.
ואני סאטירי. איזה יופי.

danakama10

New member
הפוך על הפוך על הפוך

אין לך סחרחורת מרוב התפתלויות?
לא יותר פשוט להגיד את האמת - "אני שונא את טראמפ וכל דבר שהוא אמר או עשה הוא הכי איום ונורא ללא כפרה. כל פיגורה שמאלנית שסורחת, אין דבר. זה gaffe קטן, קורה לכולם".

vinney

Well-known member
הפוך על הפוך על הפוך

את זאת שמוכנה לוותר ולסלוח על הכל לטראמפ כל עוד הוא מקדם את האג'נדה "שלך" (שהיא לא באמת שלך, היא נגדך, אבל מה את מבינה...)
&nbsp
לא ראיתי אותך אומרת מילת ביקורת על טראמפ אפילו פעם אחת. ג'וני לעומת זאת לא מתבייש לבקר את סאנדרס. כשזה רלוונטי כמובן, לא שתביני את ההבדל.

JimmyGee

New member
Trump כמו קודמיו הרפובליקנים ישאיר מאחוריו אדמה חרוכה

בזה אין לי ספק בכלל. ולכן אין לי בעיה להגיד שאני שונא אותו.
אני רק מקווה שהוא יעוף אחרי קדנציה אחת (like Bush Senior) ולא שתיים (George W).
ככה יהיה לדמוקרטים יותר קל לתקן את ההרס שהוא ישאיר אחריו.

CANADA101010

New member
קראתי את זה "קצת שונה"

אני קצת מטיל ספק בעיתונאי בלומברג (אולי בגלל בעל הבית) אבל בניו יורק טיימס
קראתי את זה "קצת שונה"
Among Mr. Sanders’s efforts was a 1972 essay on sexual politics, “Man — and Woman,” which drew unflattering attention recently after Mother Jones magazine included it in an article about him. Its opening passage, which deals with men’s sexual fantasies, is meant to be satirically provocative but comes across as crassly sexist. (Mr. Sanders’ underlying point, expressed less feverishly farther down in the article, is that men and women should rethink how they deal with one another.)
But for Mr. Sanders, everything was about ideas to make the world better, both in real life and in The Movement.
Mr. Sanders was barely 30, full of restless energy, with wild curly hair, a brash Brooklyn manner and a mind fizzing with plans to remake the world. Short on money but long on ideas, he found employment where he could, supporting himself through odd jobs like carpentry work.
https://www.nytimes.com/2015/07/04/...onary-roots-were-nurtured-in-60s-vermont.html
לא ניתן להשוות בין אדם הגאה בניצול מעמדו בשנותיו המאוחרות ובין כותב המנסה להתפרנס בעיתון (מומלץ לקרוא את כל הכתבה) לפני 50 שנה.
באם אבא של סנדרס היה מוריש לו מליוני דולרים אני חושב שפרנסתו של ברני היתה קלה יותר......

danakama10

New member
איך בדיוק קראת את זה "קצת שונה"?

הם כותבים שהוא היה מתולתל ועם אנרגיה לשנות את העולם, וכן, כבר ציינתי שסאנדרס טוען כעת שזה היה אמור להיות סאטירה. אפריים קישון, מאחוריך!

איך להגיד שנשים רוצות להאנס זה סאטירי? איך להגיד לילדים קטנים לגעת אחד בשני זה סאטירי?
זה סאטירי בתנאי שאתה מחבב את המועמד ואתה ממש ממש מקווה שהוא יחלץ מזה.
בעיני גם טראמפ סאטירי עם המשפט הסאטירי הידוע שלו.

אולי גם בלומברג היה סאטירי אם אמר לאשה להפיל את העובר? (למרות שהוא מכחיש שזה קרה, אבל ווארן האיומה כמובן מאמינה לכל אישה באשר היא אישה. בגלל זה חשבה שיאמינו לה שהיא אינדיאנית וגם שפיטרו אותה בגלל ההריון, למרות שכל העובדות מוכיחות אחרת).

מקווה שטראמפ יחגוג עם כל הגילויים האלו על סאנדרס, כולנו נהנה מהסאטירה הזו. ואולי סאנדרס יסכים לשחרר לציבור את המאמר הסאטירי הזה, שכולנו נוכל לשפוט אם מדובר בסאטירה או במופרע. אין סיכוי, נכון? כמו שפתאום הזקן החולני הזה מסרב לשחרר דו"ח בריאות מסודר, רק הביא מכתב מרופאים שאומר שכרגע הוא בריא. אז כשטראמפ מתחמק מלהראות מיסים - נבל! מליונר מושחת! כשסאנדר עם חצי רגל בקבר מסתיר - מהפכן אידיאליסט חביב.

vinney

Well-known member
הדו-פרצופיות והצביעות שלך מדהימים אותי כל יום מחדש...

טראמפ מעולם לא טען שהוא ״סאטירי״ כשהוא אמר שהוא יכול לתפוס נשים בפוסי כי הוא מפורסם. מעבר לזה - הוא הוכיח במעשיו שהוא אכן מתכוון לזה.
&nbsp
טראמפ משקר שלוש פעמים לפני ארוחת בוקר, אבל יותר חשוב לך להכפיש את הווארן ולטעון שאת יודעת יותר טוב ממנה מה קרה לפני 40 שנה כשהיא הייתה בהריון.
&nbsp
ווארן וסנדרס הם איומים בשבילך, טראמפ מושלם.

למעלה