הזקן והים... סיפור אימה...

MARMELAD

New member
הזקן והים... סיפור אימה...

בהמשך לשרשור האיידס הארוך... התחיל שם נושא שדווקא מאוד מעניינת ואתי דעתכם עליו, ולכן חתכתי אותו מהדיון ההוא. האחד - בין שלושים וחמש. השני - בן שש עשרה. שניהם נהנים ממערכת היחסים שלהם. האחד נהנה "להרגיש צעיר", נהנה מהגוף הבתולי של בן הזוג שלו. השני, נהנה "להרגיש מבוגר", נוסע איתו למקמות חדשים, מכיר אנשים, הולך לישון אצל החבר בדירה מדהימה. ניצול? ניצול הדדי? מערכת יחסים טובה? רעה? גועל נפש? הלוואי עליי? מה דעתכם?

לירוי25

New member
מה יש לנתח כאן כל כך?

שני אנשים נכנסים למיטה לצורך מטרה מסוימת. האינטרסים הם לרוב הדדים בעיקר כשמדובר בסטוץ כך שאין כאן שום ניצול. גועל נפש? ממש לא! כל אחד ומה שהוא אוהב במיטה ואיך שהוא אוהב.

זה לא חכמה...

אם מדובר בנער בן 16 שיקול הדעת שלו קצת שונה, לא? ומה אם לא מדובר בסטוץ אלא בזוגיות?

MARMELAD

New member
אופס...

בדיוק חזרתי מפורום
יין ואלכוהול..
אבל אני מניח שברור שזה אני

לירוי25

New member
אני עדיין חושב שזה עניין של הבחור!

ואם מדובר בזוגיות אז עוד יותר טוב! אני בגיל 20 יצאתי עם בחור מקסים בן 36. יצאנו כמה שבועות והיה נפלא! אז גם כאן זה ניצול? לא חושב. נער בן 16 שזה לא המגע הראשון שלו, ויש לו מספיק אומץ בכדי להכנס עם אדם שיכול להיות אבא שלו מבחינתי יש לו מספיק ידע בכדי להפעיל שיקול דעת נכון ולקחת על זה אחריות.

.m

New member
גם כיפה אדומה זה סיפור אימה...../images/Emo66.gif

בכל אופן, אני מסכימה עם לירוי. גיל זה לא עניין כרונולוגי. יכול להיות מישהו בן 16 עם הגיון/הבנה/חכמת חיים/... של בן 50 והפוך. וגיל 16 זה כבר אחרי הגיל שבו אנו לוקחים אחריות על המעשים שלנו. אני אומרת - לך עם מה שעושה לך טוב! mai

.m

New member
מה אתה יודע... ../images/Emo55.gif

זה התחיל בהערת הדיג´ימון (מאיפה, לעזאזל, הבאת את זה???) שגילגלה אותי על הרצפה, והמשיך בהסכמה מוחלטת לדבריך... מה השלב הבא? בסוף עוד נהיה חברים...
בינתיים קבל
mai

לירוי25

New member
אני בוש להודות..../images/Emo9.gif

אני אני צופה נלהב של הסדרה... כן, כן...מודה ומתוודה..יש לי פאטיש עצבני לסרטים מצוירים בכלל ופוקס קידס בפרט.. וגם לבריטני ספירס..

.m

New member
מדליקה ../images/Emo120.gif של אחרי...

(כן, טוב, הומואים או לא, כל הגברים אותו דבר...) mai

לירוי25

New member
הייתי ילד רע היום...../images/Emo10.gif

את רוצה להשכיב אותי על ברכיך ולהצליף לי בישבן?

MARMELAD

New member
כן אבל הם באמצע..

אל תוציא אותם מריכוז... הוא עוד יפול מהברכיים שלה

לירוי25

New member
לא נראה לי שמאי בקטע...

אין תגובה מהאיזור שלה. מרמוש רוצה להחליף אותה??

.m

New member
(הצלפת שוט)

זה אתה שאמור לעמוד (
) לרשותי, לא להפך... mai (שיודעת שאין לה תחליף...)

MARMELAD

New member
אני סבור

שבדיון רציני שכזה אין מקום לשיחות מלוכלכות. ועכשיו העונש: שניכם על הברכיים. מאי, להתכופף.

.m

New member
תגיד שאתה רוצה להיות היחיד

שמנהל איתי שיחות סקס... אתה מוזמן ל-
mai

למעלה