הזקן והים... סיפור אימה...

OMO

New member
אבות ובנים... סיפור אימה...

לא יודע מה איתכם, אבל מרגיש טיפה רע בלב על כך שכל השרשור הזה התחיל בכותרת "הזקן והים" לא נעים, הוא נפטר להחליף את הכותרת אפשר???

MARMELAD

New member
עם כל הצער על מותו של המינגווי

מת- מת. עצוב. ובכל מקרה אני לא יכול לערוך כותרות. ככה שאין מה לעשות.

amir100

New member
לא לא ועוד פעם לא!

אין שום אפשרות של מערכת יחסים בריאה עם ילד בגיל 16 ומבוגר בגיל 35. הוא י ל ד !!!!!! לא נער , לא בוגר , לא טיפש עשרה, ילד. הוא בגיל שלא נותנים לא רשיון נהיגה ואפילו תעודת בגרות בקושי. אתם לא רואים מה לא בסדר פה ?? איזה עניין יכול למצוא אדם בן 35 בילד בן 16 חוץ ממראהו והמגע הנעורי ? לדעתי , לא רק שזה לא בריא , זה על סף פדופיליה , וצריך להיות מחוץ לחוק. מאוד מוזר בעיני שדיון כזה בכלל עולה ועוד יותר עצובות התגובות. תארו לעצמכם שה"בת" , כן ה"בת" שלכם היתה אומרת לכם שיש לה חבר בן 35, איך הייתם מגיבים ?? אני בטוח שלא בשמחה , בלשון המעטה. אני הייתי עוצר קשר כזה בכל מחיר אם הייתי הורה לילד בגיל כזה. אתם רק ממחישים בתגובותיכם כמה הומואים שונים מסטרייטים בראייתם בנושא זוגיות, שונים עד כדי סטייה!! רציתם לקשור הומואיות וסטייה , בבקשה. לדעתי בן ה-35 חולה וסוטה, לא פחות.

לירוי25

New member
אמיר תרגיע!

סליחה אבל עד עכשיו הייתי עדין אבל אתה פשוט מזיין את השכל!!! ??(סליחה מרמלד). כל בני ה-35 ומעלה הם סוטים וחולים?? כל מי שנמשך למבוגר ממנו הוא חסר שיקול דעת?? החבר שלי בן 31 האם גם הוא מנצל אותי?? עמית קמה, יו"ר האגודה לשעבר יוצא עם אדם שגדול ממנו ב-10 שנים ומעלה!! אמא שלו דווקא מאוד חיבבה את בן הזוג למקרה שתהית. אולי יש אנשים שנמשכים למבוגרים מהם? כמוני למשל, כל האקסים שלי מבוגרים ממני, אז גם לי יש בעיה? האם גם אני אפרוח תמים וחסר שיקול דעת?? עם כל הכבוד אמיר, אנחנו קהילה שמנסה להתנער מסטריאוטיפים ולגרום לאנשים לקבל אותנו! אנשים כמוך פשוט מחרבנים לתוך הבאר ממנה הם שותים.

MARMELAD

New member
לירוי מותק, לא להתבלבל

יש הבדל בין זוג של מבוגרים שההבדל ביניהם הוא עשר שנים לבין זוג שבנוי מגבר וילד. אלו שני דברים שונים לחלוטין. אף אחד לא אומר שהבדל של חמש שש עשר שנים האו משהו רע. אם בחור בן 23 בוחר בחבר בן 40 - זכותו המלאה. הוא מספיק מבוגר כדי להחליט בעצמו. הבעיה היא שמדובר בילד בן 16. אני מאמין שילד בן 16 - ילד - כזה שעוד לא צמח לו שיער בגוף - כזה שעוד לא עבר מספיק חוויות בחיים - לא יכול להיות בן זוג של מישהו מבוגר. ילד בן 16 צריך לעבור חוויות של גיל 16. קרי: מזמוזים בבי"ס. נשיקות ראשונות. סקס ראשון. התגנבות לבתי קפה של הומואים. לא בילוי עם גבר בדירתו, יציאה למועדונים, וזיונים על בסיס קבוע. וגם אם הגבר חסר נסיון מיני, גם אם הוא הרגע יצא מהארון, הוא עדיין מבוגר. הוא עדיין מבין משהו במין. הוא עדיין משלם חשבונות, מפרנס את עצמו, עובד. הוא מבוגר. מעבר לזה שהמכנה המשותף שלהם שואף לאפס, כל מערכת היחסים שלהם לא שוויונית.

לירוי25

New member
יכול להיות מרמוש אבל עדיין!

לצאת בהכללה שכל המבוגרים בני ה-35 הם הומואים סוטים ואנסים בפוטנציה אשר כל מטרתם היא לחלק סוכריות שלא נגמרות לעולם לילדים תמימים לא מקובלת עלי!! דעות שונות כן, הכללות גסות תוך שימוש ביריקה לבאר שגם אני וגם אתה שותים ממנה? לא בבית ספרנו! חוץ מזה הבוס שלי עצבן אותי כך שהאגרסיה הינה בהשארתו...

nir2323

New member
ושוב , ההבדל בשלב ההתפתחותי -הנפשי

ללירוי -סיימתי לקרוא את הודעתך העצבנית, הקודמת, בדיוק התנתק לי האינטרנט, כבר הכנתי תשובה, ואז כשהתחדש הקשר, גיליתי שממרמלד ענה כבר כמעט על הכל. רק דבר נוסף, גם אם אותו מבוגר רק יצא מהארון, וחסר ניסיון, וזאת הפעם הראשונה שלו - עדיין הוא עבר תהליך התפתחותי /אישיותי /נפשי, לאורך השנים, והגיע לאן שהגיע, ועשה את הבחירות וההחלטות המתאימות לו. מגיל 16 ועד 19 יש התפתחות אדירה של האישיות . אין שום ספק, שבגיל 25 אתה כבר מזמן, מזמן, בשל לקבל החלטות המתאימות לך!

OMO

New member
הגיל להתחיל

הדיון המעמיק בסוגיית נער בן 16-גבר בן 35 כבר משורשרת לכל הכיוונים, וכבר נאמרו כל הדיעות וכל הטעמים. הייתי רוצה לשאול משהו שקשור, אבל שונה: ג´סטין (או נייתן) מקוויר (הגירסאות השונות) הוא כולה בן 17-18. בריאן קיני חגג שלושים (לא יודע איך קוראים לאנגלי, מה לעשות, אין לוויין). ולא שמעתי אף אחד מתלונן על כך שמערכת היחסים הזו פגומה או חולנית (אני בכוונה מקצין, לא לכעוס עליי, אני רק שואל). השאלה היא, למה בחור בן 18 כן (!!!) יכול לצאת עם בחור מבוגר ממנו ב12 שנים ובחור בן 16 לא??? והדוגמה של ג´סטין נהדרת, כי הוא הרי בתול מבחינת הכרות עם גאוותנים אחרים כשהוא נוחת בזרועותיו של הבריאן. אז איך זה?

לירוי25

New member
אף אחד לא אמר שהוא לא יכול

אנשים פשוט ציינו את חוות דעתם בכל הקשור לניצול של המבוגר והפעלת שיקול הדעת או שלא במקרה של הצעיר יותר.

טל קר

New member
תשובה.

צריך לשרטט קו חברתי כל שהוא. אם גיל 18 לא שונה מגיל 16, במה שונה גיל 16 מגיל 14? וגיל 14 מגיל 12? וגיל 12 מגיל 11? וגיל 11 מגיל 10? וגיל 10 מגיל 9? אז יאללה, נעשה אינדוקציה, וילדים בני 9 ילכו עם בני 35, מה הבעיה. בקיצור, כמו שאתה רואה זה לא הולך ככה. יש גיל שבו אדם נחשב בפני החברה והחוק לבגיר עצמאי ואחראי למעשיו. גיל זה אצלנו בחברה הוא 18. וזה הקו שמתחו אותו. מגיל זה הוא אחראי לבחירותיו הפוליטיות, מגיל זה הוא רשאי לקבל רשיון נהיגה, בגיל זה בערך הוא מסיים את לימודיו התיכוניים, בגיל זה הוא אחראי בפני החוק כבגיר. זה פשוט הקו שנמתח בהתחשב בגורמים חברתיים ונורמטיבים וחוקיים.

למעלה