הזקן והים... סיפור אימה...

.m

New member
הרשתי לך לדבר?!!!

ועכשיו - רגע, תם זמננו להפעם. נתראה שוב בשבוע הבא. אותו מקום. אותה שעה. והפעם - אל תשכח את הקולר!
next!

לירוי25

New member
מה שלא תדע אהובי, לא יזיק לך!../images/Emo8.gif

הראש יותר קינקי ממה שאתה חושב!

עמית@

New member
אני יכולה להוסיף משהו מזוית

הסרוסקסואלית? אחרי הכל מדובר ביחסים בין אנשים אני התחלתי לצאת עם בעלי כשהייתי בת 19 והוא בן 42- ותאמינו לי שלא אחד ולא שנים הרימו גבה ואף העיפו מבטי בוז/חמלה/תהייה/סטייה אבל מה אומר ומה אגיד- שלעיתים ייתכן שמישהו שגדל כל כך רחוק ממני נמצא הרבה יותר קרוב אלי מאשר בני גילי? שלפעמים קשר הוא קשר? האם צריך להתצטדק? מודה- אם הייתי בת 16 המצב היה שונה- לא סתם נקבע 18 כגיל ההסכמה (ויסלחו לי כל האנשים המדהימים מדהימים שנמצאים מתחת לגיל הזה- לא באתי להגיד משהו עליכם ספציפית- כי שוב- כל אדם לגופו) אןלם במקרה כזה כנראה שרוב המקרים נוטים יותר לכיוון של ניצול (כי לא כל בן 16 יכול לעמוד על פרספקטיבת היחסים שעוד יבואו ואלה שכבר קיימים) כפי שאתם רואים יש לי פה דילמה- מצד אחד מצדדת בכל ליבי בכך שקשר כזה ייתכן - אולי לא בגיל 16 אולי קצת יותר מבוגר- ומצד שני אני די תקפה בדעתי ש16 אל מול 35 ויחסים שכוללים כל כך הרבה רבדים.. עמית

skeep

New member
אני היחיד שדעתו על כך שלילית?

ילד בן 16 צריך ללכת על חברים בני גילו. בחור בן 16 הוא עדיין ילד, שיקול הדעת שלו לא מפותח מספיק (גם שלי לא תמיד עובד כמו שעון שוויצרי) ויחס הזמן בעיקר אצל בחור כל כך צעיר הוא שונה מזה של בחור שעבר את גיל 20. את כל זה אני אומר למרות שכשהייתי בן 26-27 הכרתי בחור מקסים בן 18 שאיתו היה לי קשר משך חצי שנה. הוא תרם לי הרבה, אבל עדיין הפער ביננו היה גדול מדי. כל שכן, בין גבר בן 35 לבין ילד מתבגר שעוד צריך לקבל בעיטה בקופסא שאמורה לשאת את שיקול הדעת המפותח שלו (להתייחסותך לירוי..) אני חושב שהבעיה היא פחות עם הפער (זה כבר עיניין אובייקטיבי של שני הצדדים)אלא יותר עם זה שבמערכת היחסים הזו בהחלט יש ניצול של ילד.

טל קר

New member
גם אני נגד.

כל מה שנעשה בין שני אנשים בגירים בהסכמה, זה ענינם. אבל בן 16 הוא קטין ולא בגיר. זה בהחלט לא ענין של הפער, אם מישהו בן עשרים אוהב בני שבעים, ונעים ונוח לו עם זה, שיבושם לו מבחינתי. אבל בגיל 16 זה בהחלט ניצול של נער.

ולצערי שוב אני מצטייר כאדם מיושן

ו"קאלטה בלטה". אבל אני מסכים לחלוטין עם טל קר. זה נראה לי ממש ממש מעוות שבן 16 נמצא במגע מיני עם בן 30 וזובי. באמת שכן. גם אם זה סטוץ וגם אם זו מערכת יחסים, זה ממש מוזר בעיני. אבל מוזרע, לא מוזר טוב. ולצערי העוד יותר רב, שנובע גם מנסיוני, לדעתי, גיל 16 הוא גיל מוקדם ליחסי מין בכלל ו-(גם אם לא אז) לחדירה בפרט. אולי זה נשמע מיושן קצת. אבל ככה אני חושב :) חוצמזה יש לי שפעת ואני מסכן מוות

OMO

New member
הסקפטי

אז ככה, כשאני מכיר צעירים בני 15-16 שמספרים לי נטיותיהם, אני נדהם-בגיל כל כך צעיר להחליט דבר כה הרה גורל? ואז אני נזכר שגם אני עשיתי את אותו הדבר והחלטתי בגיל ההוא מי אני ומה אני מחפש. אז אני מבין אותם וכך גם במקרה הזה, היום אני יודע שזו הייתה טעות לאבד את הבתולים עם מישהו כל כך מבוגר ומלא ניסיון, ואין סיכוי היום שאלך עם מישהו שגילו מעל 23, אבל באותו זמן הכל נראה לי לגיטימי ולא מופרע. אז אני מבין אותם מה לעשות, גם הדיעות שגיבשתי, עקב הטעויות שעשיתי, ועם החרטות שלי, אני לא מסוגל להגיד למישהו אחר שלא יעשה את זה, רק בגלל שאני עוד זוכר את התחושות שלי מגיל 16, והכל נראה מאוד שונה אז והיום אז תעשה, ילד, מה שאתה מוצא לנכון, רק תדע שלכל פעולה יש התוצאה שלה

לירוי25

New member
למה באלימות??

כבר לבעוט באנשים? באמת סקיפי! תראה, גיל 16 הוא די גבולי וקצת בעייתי אני מודה. אבל אם הילד נכנס למערכת יחסים עם גבר שהוא היה מספיק בוגר בכדי למצוא את אותו בחור (מועדון, צ´אטים, צ´אט קולי, פורומים), להכנס למערכת יחסים כלשהיא, לקיים יחסי מין שהוא יודע בדיוק מה פירושם, אני חושב שהאחריות המלאה היא על הילד! ומה היה קורה לולא היו מתקיימים יחסי מין? אולי הקשר בינהם היה הופך לזוגיות נפלאה? מה אז היית אומר, שזה גם ניצול? חשבת שאולי יש חברה צעירים שפשוט לא מוצאים את עצמם עם בני גילם? אצלי למשל מרבית מחברי הקרובים בגילי ומעלה! בן זוגי לחיים בן 31 והחברים שלו עם בני 34 בממוצע. האם הוא גם מנצל אותי? המילה "ניצול" לכשעצמה גדולה ויוצרת קונוטציות שליליות מידי, תשאיר קצת מקום לשיקול דעת ולאמון בבחור.

SBK

New member
אני נדהם ונסער

חברה מה קורא כאן? קבוצה של אנשים המתאפינים בסקס "לא קונבנציונלי", כזה שנראה לכל האחרים על סקאלה של מ"נסבל" דרך "לא מובן" עד ל"תועבה" אך תמיד כשונה, יושבים ומביעים דעה על מקרה "חריג". אותה פתיחות דעת והבנת השונה שאנו כלכך רוצים ומטיפים להן נעלמת פתאום ומילה צדקנית כמו "ניצול" מופיעה פעמיים בכל משפט כמעט במובן ובעצמה של "אונס". חלק מהדעות שנשמעו כאן חריפות אפילו מאלה שהיו נשמעות אם היה זה מקרה הטרןסקסואלי. למה לא מתקבל על הדעת שמושא חרמנותו של בן ה-16 יהיה בן 25, 35, 45 או 59? מה החריג שבמשיכה שבין בני גילאים שונים? ואם חריג מי אנחנו, ההולכים בתלם, שנשפוט אותו? אם אין באפשרותנו לשאת את שלא עולה על דעתנו אין לנו כי נלין. יוסי

MARMELAD

New member
../images/Emo63.gif שעת סיפור

כשאני הייתי בן 14 או 15 בערך.. פגשתי בחור די מבוגר. יכול להיות שהוא היה כולה בן שלושים אבל בגיל 15 כל ה"מבוגרים" נראו לי באותו הגיל. בכל מקרה, הנ"ל (נקרא לו רוני לשם הסיפור) היה באמת חומד של בחור. הוא היה לוקח אותי באוטו שלו לטיולים בירושלים (שם גרתי בזמנו). וחשוב לציין, שלהורים שלי הייתה אז טרענטה מקרטעת - ורוני מגיע עם אוטו ספורט מגניב עם (!) קומפקט דיסק... וואו. והוא לוקח אותי למסעדות לבארים לבתי קפה למועדונים... אפילו לת"א הוא לקח אותי כמה פעמים. ואני מרגיש כזה מבוגר.. וכמה כיף לי איתו. וכן, אפילו היינו עושים סקס. קשה לי להגיד שנהניתי מזה ממש - בסה"כ כל מה שהכרתי עד אז זה משחקים של ילדים - אתה תראה לי את שלך וכו´. ופתאום אני עם גבר - אמיתי - עם זין - במיטה! ופתאום הוא מתחיל לבלות איתי יותר ויותר בחדר השינה.. ופחות ופחות מחוץ לבית. את האוטו אני כבר מתחיל להכיר כמיטה ניידת ולא ככלי תחבורה. ובקיצור, לא עבר זמן רב והפכתי להיות "נער השעשועים" שלו. וזה היה בערך הזמן שקרו בו שני דברים: א. הבנתי שכל הסיפור הזה מגעיל אותי. ב. עברתי עם ההורים לאילת - רחוק מאוד מרוני. וכמובן שברגע שהוא הגיע לאילת הוא מרים אליי טלפון ומזמין אותי לבקר אותו בבית המלון. וכמובן שאני, בתור ילד חסר בטחון עצמי שלא ממש מבין מה הוא עושה - הלכתי אליו. וגם כשהייתי איתו במיטה - זה היה די מגעיל ולא נחמד בעיניי - אבל מה ידעתי? חשבתי ש"ככה זה". והנה עכשיו אני בן 23. עם רוני אני לא בקשר כבר הרבה שנים. לעתים רחוקות יוצא לי לראות אותו בבארים למיניהם. ובכל פעם שאני רואה אותו אני חוזר להיות בן 15 לרגע אחד, עד שאני נזכר שאני לא. אני לא אומר לו שלום. אין לי מה להגיד לו. ומצד שני אני רואה ילדים בני שש עשרה. הם כולם חמודים, יפים, אינטילגנטיים. הם יודעים בדיוק מה זה סקס - כמו שאני ידעתי שהייתי בגילם. ויכוללהיות שהם הרבה יותר בוגרים ממה שאני הייתי כשהייתי בגילם. אבל גם יכול להיות שלא. ואני, בכל פעם שאני רואה גבר וילד מתנשקים מולי - לא יעזור כלום, עוברת בי צמרמורת. יוסי ידידי. גם אם המיניות שלנו שונה מהמיניות המקובלת, זה לא אומר שכל הגבולות פרוצים. בוודאי שלי, כהומו, הרבה יותר קל לראות מהצד זוג של שני בנים או שתי בנות, וזה לא נראה לי מוזר אלא מאוד הגיוני. אבל עדיין, יש דברים שהם טאבו בעיניי. זוגיות בין בן אדם מבוגר, וילד שעדיין לא יודע מה הוא עושה, זה אחד מהם.

SBK

New member
מה הקשר?

וכמה פעמים יצאת מאוכזב/מתוסכל מפגישה עם בן גילך? ומה תענה לאותו הומופוב המשתמש באותן מילים שלך? שיהיה ברור, אינני מטיף לסוג יחסים שכזה ואישית אינני נמשך לצעירים מאוד ממני. גם אני חושב שאין להם סכוי רב (מה רע בזיון לשם זיון, לא כל הפגישות אמורות להסתיים ברכיבה בשניים אל השמש השוקעת) אבל לשלול אותם לגמרי מהנמוקים של "נראה לי מוזר" ו-"גבולות פרוצים" אסור שיהיו חלק מהווכוח. דעתך והרגשתך בקשר לענין כלשהו חשובות מאוד אך רק לגבי מעשיך אתה, או כשכל הגורמים ידועים וברורים לך. כל השלכה שלהן על מעשיהם של אחרים היא שפוט לא נכון. המילים "ניצול", "חוסר נסיון" ו-"לא יודע מה הוא עושה" הן בהחלט גורמים אפשריים במערכות יחסים שכאלה אך אינן ודאיות בכל מקרה. ממרומי שנותי ונסיוני (ולא בכדי לקבל תוקף רב יותר לדברי), אני יכול להעיד על מערכות יחסים (מוצלחות פחות או יותר) רבות שנראות כבלתי אפשריות למתבונן מהצד. אני מעדיף לשמוח בשמחתם. כל דעה שלי אינה רלונטית לענין זה. יוסי

לירוי25

New member
אני מסכים עם SBK

גם עם הדבר נראה מוזר לרואים מהצד מה תגיד לבחור בן 16-17 שמרגיש כי הוא נמשך למבוגרים ממנו, שזה לא בסדר? שהוא צריך להמשך רק לבני גילו+? אם זה מה שהוא אוהב זאת זכותו! אם הוא בוחר להכנס למיטה עם בחור מבוגר כי זה מה שמעמיד לו את הקטנצ´יק אז לבריאות!

nir2323

New member
כל כך מסכים איתך מרמלד.../images/Emo45.gif

והמשפט המסכם : " מה ידעתי , חשבתי שככה זה". בגילאים הנ"ל 15-16 וגם 17, הכל הרי חדש, פתאום הופכים לבוגרים, למרות שעוד כמעט לא יודעים כלום!, ולמרות זאת חושבים שיודעים הכל. ובדיוק כמו שכתב SDK למטה, פער ההתפתחות הוא עצום, כל מה שהצעיר רק מנסה ומגלה ,מגשש את דרכו בעולם,מוצא מה טוב עבורו, הבוגר כבר מזמן שכח, הבוגר כבר עיצב לעצמו את סגנון החיים ועשה את הבחירות המתאימות לו. נכון, זו הכללה, אך לרוב זה כך. אני זוכר איך בגיל 15-16 כל אחד מ-יב´ שדיבר איתי, זה היה מאורע מרגש. וכאשר עבדתי תקופה מסויימת, עם בחור בגיל 25, אט אט ממש הערצתי אותו, על כל מה שהוא יודע, ועשה ,וטייל וכבר נורא חכם ומנוסה , כשאני עוד בקושי ראיתי משהו.ואם הוא רק היה יוזם משהו הוא היה משיג הכל. לפני חודשיים הייתי בסיטואציה הפוכה, אני שמח להגיד שעצרתי את זה, כי הבנתי שזה לא מעמד שווה, ויש כאן ניצול של תמימות נעורים וסקרנות !

לירוי25

New member
אותה גברת בשינוי אדרת

ומה היית אומר לו אותו מבוגר יצא מהארון או החל להתנסות זמן קצר לפני כן? או שאולי זאת בכלל הפעם הראשונה שלו? גם אז היית רואה בו אנס בפוטנציה?

amir100

New member
כמה "שטויות".....

זה לא חריג , זו סטייה לשמה. אתה שואל מה משנה הגיל???? ועוד איך שהוא משנה. ילד בן 16 הוא ילד , לא פחות ולא יותר. הוא ללא שיקול דעת , ללא בגרות להחליט החלטות שקולות ובוודאי לא בשל למערכת יחסים עם סוטה פדופיל בן 35. הייתי מפתח עוד את הנושא אבל זה ממש מגעיל אותי....

דעתי בנושא

בן אדם מתפתח ריגשית במהלך חייו. מסכימים? יופי. כל בן אדם מתפתח בקצת שונה וצורה שונה. מסכימים? יופי. למרות זאת, יש חלוקה גסה שאפשר לעשות, למרות שתמיד יש יוצאים מן הכלל. מסכימים? אם לא, זבשח"ם. למה, לפי דעתי, קשר בין בן אדם בן 16 לגבר בן 35 אינו נכון באופן -עקרוני-? בגלל שהם בשלבי התפתחות שונים לחלוטין. כן, יש אנשים לא בוגרים בגיל 35 ויש אנשים בוגרים בגיל 15. אבל עדיין, כשאתה בן 50 יש לך 35 שנים של ניסיון. אתה כבר התפתחת. אתה התגבשת. אתה באמצע החיים, לא בתחילתם. אין לי בעיה מוסרית עם כזה קשר, אם בן אדם בן 16 מרגיש מוכן. אני מאמין שביחוד היום ילד בן 16 יכול להבין מה הוא עושה ולקחת אחריות על מעשיו. אני גם מאמין שאדם בן 35 יכול להחליט האם בן ה16 מספיק בוגר כדי להיות חלק מכזו מערכת יחסים. אני פשוט לא חושב שיש סיכוי שכזה דבר ישרוד יותר מדי זמן. יש כל כך הרבה תהליכים שהנער עובר. הוא עוד לא סיים בצפר, עוד לא התחיל צבא. פשוט קשר חסר סיכוי. ותמיד יש את אלו, היוצאים מהכלל אשר מוכיחים לכולנו שכן אפשר, ושאהבה אמיתית לא תלויה בגיל. האנשים שאומרים שגיל הוא רק מספר. מומין שלא רק שההפרש גילאים בין סבא לסבתא שלו הוא 18 שנה, אלא גם שהוא לא כתב כאן מלאאא זמן. Good to be back.

.m

New member
מומין, אחי הקטן...

משלומך ילד? שמחה שחזרת, התגעגעתי... נשיקות mai

למעלה