החבר'ה בפורום
שרשור היכרות ראשון

תגובה!

האתר כבר מזמן לא קיים... הפסקתי לעדכן אותו והוא נסגר... אולי אני אפתח אותו שוב.. אני צריכה זמן...

KelsO

New member
../images/Emo98.gif me ../images/Emo98.gif

עידן 17.5 רמת-גן שחקן מתחיל אני אוסיף עוד דברים כשהם יהיו רלוונטים

oshriti123

New member
אני../images/Emo27.gif../images/Emo100.gif../images/Emo28.gif

אושרית,בת 13 וחצי מחיפה!
בחתימה שלי תבינו את מי אני אוהבת
אהה וגם יש לי בלוג... http://blog.tapuz.co.il/oshriti123

שלום לכולם

שלום לכולם אני חדשה פה, אני כותבת בפורום של טלנובלה בעמ הרבה החלטתי להכנס לראות מה זה הסדרה הזאת אתם יודעים מי משחק בה? בכל מקרה אני סיון מאשקלון בת 22 נעים מאוד!!!

מורנת

New member
שחקן בולט!!!!!!!!!!

אני רק יודעת שמשחק בה מישהו בשם אביב אלוש!!! זה הדבר הבא לפי דעתי!!! הוא חתיך הורס וכדאי להתחיל לשים לב אליו!!! אני אומרת לכם!!!

..

שם:מעיין גרה ב:גן יבנה השולטת!! שונאת ש:כותבים מעיין עם י' אחת ..
שיו כמה שזה מעצבן אותי..!!

shachari

New member
היי...

קוראים לי שחר הייתי בת 12 ב-7.7 אני גרה בחיפה.. אני אוהבת לרקוד, לשיר, להתכתב ולראות פיק אפפפ !

lidorvit

New member
הייי

שם: לידור גיל: 12 אני גרה בנס ציונה... אני אוההבת לראות ימי חיינו, השמיניה, טלנובלה בע"מ, לרקוד, לשמוע מוזיקה (והרבה), לקנות בגדים וכל מיני פיצ'פקס, חולה על הראל מויאל, על בלו ועל פליי (play) מי שמכיר...מעריצה את מקס אולארצ'יק...זהו בכללי... מקווה להשתלב

שלום ..אני..

שלום אני ליטל בת 16.. כן אני יודעת שרשמתי את זה קצת מאוחר פשוט רק עכשיו ראיתי את הפורום הזה . ומקסי גם משתתף, מי שאוהבת את מקס אולארצ'יק יש לי תמונות שלו. איזה אידיוט שהוא צבע לשחור , נכון, אבל בסידרה הוא יהיה שווה אל תידאגו. הינה תמונה בלהקה שלו...

שחכתי להוסיף כמה דברים....

אני מכורה לטלנובלה בע"מ, אוהבת לראות אבודים, סוף הדרך, האוס (סדרה שולטת!! מישהו רואה?) , לגעת ברשע.

למעלה