רע חלילה אני גרה בצור יגאל
מ מור תייר New member 11/7/05 #55 אמ.... ת'אמת? גם אני גרה בצור יגאל, רק שאף אחד לא מכיר את צור יגאל, ודי הפכו כבר את היישוב לכוכב יאיר, אז תמיד ששואלים אותי איפה אני גרה, אני אומרת צור יגאל! אבל מגניב! אנחנו גרות באותו ישוב! חחח
אמ.... ת'אמת? גם אני גרה בצור יגאל, רק שאף אחד לא מכיר את צור יגאל, ודי הפכו כבר את היישוב לכוכב יאיר, אז תמיד ששואלים אותי איפה אני גרה, אני אומרת צור יגאל! אבל מגניב! אנחנו גרות באותו ישוב! חחח
מ מאיה קורן השמינייה New member 10/7/05 #39 היי כולם..אני מאיה קורן מתה שיתחיל כבר פיק אפ..כמו רובכם בערך !!=] מקווה להשתלב יפה בפורום. . . דרך אגב אני מופיעה בשמינייה אם זה מעניין מיש'ו
היי כולם..אני מאיה קורן מתה שיתחיל כבר פיק אפ..כמו רובכם בערך !!=] מקווה להשתלב יפה בפורום. . . דרך אגב אני מופיעה בשמינייה אם זה מעניין מיש'ו
מ מאיה קורן השמינייה New member 10/7/05 #42 ../images/Emo9.gifאני שמחה שאת נהנית.. . . אני משחקת את רותם מקווה שתמשיכי לצפות ולהנות..
מ מאיה קורן השמינייה New member 10/7/05 #43 היי לכולם..../images/Emo26.gif אני מאיה קורן בת 12 וחצי מהרצליה.. אוהבת לראות: טב"ע, השמינייה(שבמקרה אני גם משתתפת בסדרה), ברור שאני אתמכר לפיק אפ(שאלה רטורית), הטופ מודל הבאה וזהווו בערך...מקווה להשתלב מהר..
היי לכולם..../images/Emo26.gif אני מאיה קורן בת 12 וחצי מהרצליה.. אוהבת לראות: טב"ע, השמינייה(שבמקרה אני גם משתתפת בסדרה), ברור שאני אתמכר לפיק אפ(שאלה רטורית), הטופ מודל הבאה וזהווו בערך...מקווה להשתלב מהר..
ד דקלונה New member 10/7/05 #44 אני .. דקלה !!! אמממ ... קוראים לי דקלה אני בת 14 מראש העין .. אני לומדת משק ... ואני יהיה שחקנית !!!
אני .. דקלה !!! אמממ ... קוראים לי דקלה אני בת 14 מראש העין .. אני לומדת משק ... ואני יהיה שחקנית !!!
ע עדי מחיפה New member 10/7/05 #45 הייי אני חדשה פה../images/Emo99.gif../images/Emo163.gif אני עדי בת 14 ואני כבר כל כך רוצה לראות את פיק אפ ומקווה מאוד שזאת תיהיה תוכנית טובה אגב למי יש תמונות של מקס אולארצ'יק הוא כל כך חתיך מקווה להישתלב פה
הייי אני חדשה פה../images/Emo99.gif../images/Emo163.gif אני עדי בת 14 ואני כבר כל כך רוצה לראות את פיק אפ ומקווה מאוד שזאת תיהיה תוכנית טובה אגב למי יש תמונות של מקס אולארצ'יק הוא כל כך חתיך מקווה להישתלב פה
D Dark Force New member 10/7/05 #46 גמני חדש ../images/Emo13.gif../images/Emo56.gif|פגרה| אני מאוד מקווה, שזו תהיה טלנובלה סוף סוף שתביא קצת משהו אחר..
גמני חדש ../images/Emo13.gif../images/Emo56.gif|פגרה| אני מאוד מקווה, שזו תהיה טלנובלה סוף סוף שתביא קצת משהו אחר..
H hell cen be fun New member 10/7/05 #47 שלום כולםם.. *חדשה* יש מצב לשרשור תמונות של מקס אולארצ'יק? תודה מראש..!!
R ronoosh המקורית New member 10/7/05 #48 כנסוו כולםםם היי מה קורה???? קוראים לי רוני!!!אני חדשה בר רפאלי ומקס אולארצ'יק הכי מושלמים בארץץץ חולה עליינםםםםםם
כנסוו כולםםם היי מה קורה???? קוראים לי רוני!!!אני חדשה בר רפאלי ומקס אולארצ'יק הכי מושלמים בארץץץ חולה עליינםםםםםם
S sapirushhhhhhh New member 10/7/05 #49 שלום כולםםםםם!! אני חדשה קוראים לי ספיר, בת 13 וחצי אני יתחיל לראות פיק אפ ממחר כי היום אני לא יוכל לראות.. מישהו יודע מתי יש שידורים חוזרים?
שלום כולםםםםם!! אני חדשה קוראים לי ספיר, בת 13 וחצי אני יתחיל לראות פיק אפ ממחר כי היום אני לא יוכל לראות.. מישהו יודע מתי יש שידורים חוזרים?
G gagacc New member 11/7/05 #50 בנות תעזרו לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מי זה הדייל השווה הזה עם השפתיים המדהימות האלה אם למישהי יש תמונה או כל דבר שקשור להורס הזה,.. אני מוכנה שהוא ישרוט אותי עם או בלי ווזלין
בנות תעזרו לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מי זה הדייל השווה הזה עם השפתיים המדהימות האלה אם למישהי יש תמונה או כל דבר שקשור להורס הזה,.. אני מוכנה שהוא ישרוט אותי עם או בלי ווזלין
S SeXxy GirL 2 New member 11/7/05 #52 אניי אני נעמה בת 14 מפ"ת... אני מתה על מקס!! במיוחד עכשיו!!! ואני מעריצה את כריסטינה אגילרה...
B batelush161 New member 15/7/05 #56 אני ני אני בתאל בת 13 וחצי מקרית מוצקין אניחולה על מקס ובר.. ואני מערציה את רוני דואני...
T the Girl of Love New member 28/7/05 #57 אני אני אני אני אני אני אני ../images/Emo9.gif היי לכם! :], אני הדר,בת15 [ממש עוד קצת 16..] מפ"ת...