החברה ילדה .רק היום נודע לי

Gali04

New member
תתבגר

בילי79

New member
הבהרה- אינני מסכימה עם גלי והיא אינה מייצגת אותי או דעותי.

סופרסוניק הוא כותב יקר לי ואני מעריכה ומכבדת אותו, וגם כמובן את מילקי ואני חושבת ששניהם יודעים זאת היטב. וכשהיה לי מה לכתוב כתבתי כפי שזו זכותה של גלי וזכותה של מילקי וסופרסוניק ואחרים.
גלי - אנחנו לא יום אחד ולא יומיים כאן - את לעומת זאת אולי תפיקי תועלת בתור חדשה מלהציג את עצמך ולהכיר את הכותבים קצת יותר, לפני שתתחילי "להשכין שלום" היכן שלא נחוץ.
במידה ואת בוחרת להתערב בדיאלוג בין שני אנשים זה כמובן עניין שלך, אבל אני מבקשת ממך להבא לא להגיב בשמם כביכול של "כל היתר". תודה.

Gali04

New member
אין לי שום עניין להשכין שלום בין המסוכסכים

אני לא מעורה בפרטי הסכסוך ואני ניזונה רק מהדברים שאני קוראת כבר הרבה זמן על גבי הפורומים השונים. אין לי כל עניין להיות שופטת ביניהם או להשכין שלום ביניהם, אבל בהחלט יש לי עניין שיהיה לי וליתר נעים ונוח להיות כאן. יתרה מזאת, מצידי שייאכלו אחד תשניה, אבל שיעשו זאת מחוץ לפורומים. אם לך זה כיף להימצא במקום של ריבים מטופשים זה שלך. לכל אדם סביר זה לא כיף ולא נעים, שהפורומים הופכים להיות מלאי תגובות מתנגחות ומתגרות.

לא ידעתי שפז"מ זה תנאי הכרחי ומקדמי לכתוב ולהתבטא כאן, אבל במידה וכן, אני לא מתכוונת לעמוד בחוק הזה.

אין לי שום עניין להיגרר איתך לויכוח סרק, גם ממש גם אין לי כח נפשי לזה, בייחוד, שתגובתך נוטפת התנשאות. את, כמובן, רשאית להגיב לי כראותך עינייך, אבל אני אמרתי כבר את שרציתי בצורה די ברורה.

הבהרה: הנני מסכימה עם גלי והיא מייצגת אותי ואת דעותי.

גם אני השעה שיש לנסות איש עמירה יכולתו (ואישה כמיטב יכולתה ... ) להמנע מריבים וקטטות בפורום, כי זה הורס ומעכירנאת האוירה, ומעמיד בסיכון את ינחתו של הפורום להמשיך ולשמש מקור לתמיכה ועזרה הדדית...

מילקי91

New member
זה לא קשור .אבל כל התגובות שלך זה בשביל לרדת עליי

אולי שרשרתי לא נכון .

אני לא עושה לך כלום יותר עבר לי באמת .

אז באמת מספיק עם זה .אני יודעת מה אתה חושב עליי

וזה בסדר .אין צורך כל פעם מחדש .די !!.

supersonic777

New member
אין לי עניין יותר לרדת עלייך!התגובה שלי ל123 לא קשורה אלייך

בשום צורה...!

בילי79

New member
היי מילקי

אני מסכימה עם מה שכתבת, החברה אחרי לידה
כל לידה היא שינוי ומבחינה זו גם אם לא היתה לידה קשה ישנו קושי מסוים. ואולי דאגה לתינוקת הצורך בעדכון כל בני המשפחה ומענה על שאלותיהם החקרניות והדאגניות לעיתים, מחשבה איך מסתדרים בשישי שבת מי מגיע לעזור וכו'.
דעתי שאין לך סיבה להעלב גם לא בינך לבין עצמך.

מילקי91

New member
כן אבל

למה את הידיד היא כן עדכנה ??

אני פשוט נמנעתי להיות איתה בקשר רציף כי לא רציתי להפריע

לה. למרות שבשבוע שעבר .אולי יום רביעי כן דיברנו .והיא אפילו

שאלה אותי על עצמי ?? בחודש 8 כאשר כבר היה לה קשה לזוז

עם בטן ענקית היא עדיין הגיעה ליום ההולדת שלי .כך שנראה

שאכן אכפת לה . ולא אני לא מצפה ממנה ישר להתקשר וזה....

כי אני גם מבינה שהיא חלשה ולא מרגישה טוב ...אבל

למשל שני החברים שידעו אתמול לא יכלו במסרון לעדכן אולי

שהיא ילדה ?? דיברתי על זה עם הנהגת והיא אמרה שהיולדת היא זאת שצריכה לעדכן .

אני שמחה בשבילה וכתבתי לה מזל טוב כן .וכן התעניינתי והיא

אמרה שהיא תעדכן אותי בסיפור בהמשך .דיברנו על הבוקר .

ונכון שהידיד הגיי נראה לי התקשר אליה יום יום .והוא גם אמר

לי כמה הוא מחכה כבר ... לא יודעת התחושה שלי היא תמיד

בתחתית הסולם .וכן זה כבר לא יהיה אותו דבר .עדיין ..

וכמובן שלא אגיד לה כלום .אבל לנהגת כן אמרתי בסדר היא

לא מרגישה טוב .הם יכלו במסרון .בשורה אחת רק לכתוב

היא ילדה .. ( ביום חמישי מוקדם בבוקר )

תושי18

New member
כי הידיד התקשר אליה כל הזמן, אז

בפעם שהוא התקשר ובדיוק היא ילדה,
אז הוא שמע ראשון.
דברים כאלה לא צריך לקחת ללב.
יש לך מספיק על הראש ומספיק
עיסוקים משלך.

לאורה101

New member
היי מילקי

מהיולדת לא הייתי מצפה להתקשר כי בד"כ החצי השני שלה , בן זוג /בעל, הוא זה שמודיע לכולם את החדשות כי היא מותשת ועסוקה ביחוד אם הלידה לא היתה קלה.
משני החברים שידעו הייתי כן מצפה לעידכון, לפחות במסר/ וואטסאפ וכו'.
אבל למרות זאת חבל שתתעסקי בדברים כאלו כי זה באמת סתם מעצים את התסכול וזה תוקע אותך במקום לא טוב.
אל תיקחי את זה קשה. זה קורה לכולם. כמו שאלומה ציינה לפני מספר שנים אחי לא התקשר לאחל לי יומולדת שמח ואנחנו רק שנינו כאחים, אז... זה דקר לי לרגע והעציב אותי לרגע אבל עזבתי את זה, לא נורא.
שבוע טוב יקרה

מהיולדת - ברור שלא!

אחרי לידה, ועוד ראשונה, בראש של המולדת לא פנוי לדאגה לקשרים חברתיים: את מי ניסיתי ואת מי לא חצי כחול להפגע וכו'. אני בטוחה שאת כאן חשובה לה, אבל יצא שלא היה לה זמן להודיע לך, אולי לשנה שמספיק שתודיע לאחד מהחבר'ה והוא ישתף כבר את כל השאר.

אם יש סיבה פעולה משני הידידים קידום ולא יידעו אותך עוד - לא יודעת, אבל כן יודעת ובטוחה שזה לא לטובתך להתעסק בזה. דברים כאלה (כמו המקום שלך בקבוצה, מידת הקרבה לחברים וכו') הם מאוד דינמיים ונזילים ומשתנים כל הזמן. אז אולי באותו רגע לא חשבו עליך. זה לא אומר שבאופן כללי את לא חשובה להם. וזה לא אומר שהקשרים לא יכולים להתהדק עוד, אפילו בזמן הקרוב.
ומזל טוב לחברה!

תיקון ההודעה:

מהיולדת אין לך מה להיעלב. אחרי לידה, ועוד ראשונה, ועוד קשה, הראש שלה לא פנוי לדאגה לקשרים חברתיים: את מי יידעתי ואת מי לא, מי עלול להפגע וכו'. אני בטוחה שאת כאן חשובה לה, אבל יצא שלא היה לה זמן להודיע לך, ואולי הניחה שמספיק שתודיע לאחד מהחבר'ה והוא ישתף כבר את כל השאר. (ולמה לידיד כן? כי הוא התקשר בדיוק...)

אם יש סיבה להיפגע משני הידידים שידעו בעצמם ולא יידעו אותך עוד - לא יודעת, אבל כן יודעת ובטוחה שזה לא לטובתך להתעסק בזה. דברים כאלה (כמו המקום שלך בקבוצה, מידת הקרבה לחברים וכו') הם מאוד דינמיים ונזילים ומשתנים כל הזמן. אז באותו רגע הם לא חשבו עליך, ואולי זה לא הכי יפה מצידם. אבל זה לא אומר שבאופן כללי את לא חשובה להם. וזה לא אומר שהקשרים לא יכולים להתהדק עוד, אפילו בזמן הקרוב.אם תניחי לעלבונות ולחשבונות.
ומזל טוב לחברה!

supersonic777

New member
מה אמרתי לך כל הזמן לגבי החברות שלך...?

לא רצית להקשיב...
עדיף להיות ראש לשועלים מאשר זנב לאריות...

ולמרות מה שכל הזמן אמרת לה - מילקי ידעה את האמת ולא הקשיבה

כי היא יודעת שהיא יקרה וחשובה לחברות שלה. והיא יודעת שדברים קטנים כמו הודיעו לי באיחור פה ולא התקשרו אלי שם וכו' - קורים לכל אחד, בפרט בחיים כמו שלנו שיש בהם כל כך הרבה לחצים והסחות דעת ... ומצד שני מילקי מקבלת המון הוכחות כמה היא מוערכת ואהודה, ולכן היא בחרה עד כה להאמין. ולא לקולות ההרסניים והלגלגניים שמשקרים לה.

supersonic777

New member
תראי,אם זה משהו חד פעמי או אפילו פעמיים,ניחא...

אבל אם זה מעבר לזה(עזבי את זה,שהיא ילדה עכשיו אז הראש לא שם) אז זה כבר לא מקרי ויש דברים בגו...
&nbsp

למעלה