החוליה החלשה [AROBTTH]

ברררר

New member
עומר! ../images/Emo2.gif

זה השיר האהוב עלי! אל תעשה את זההההההההההההההההההההה

יאלללה

בר אני ואת יוצאות במרד נגד האנשים שמורידים את warning sign! (סתם......) אוף איזה שיר מדהים!!!!!!!!!!
When the truth is I miss you Yeah the truth is That I miss you so And I'm tired I should not have let you go

כול הכבוד!!!!../images/Emo8.gif

הם לא ייקחו אותו אני רוצה אותו וmy place בפיינל ואם לא my place אז סיינטיסט! הם לא יורידו אותו,אני יהיה ממש עצובה...

ברררר

New member
ממממ

וורנינג סיין מקום ראשון מקום שני דה סיינטיסט מקום שלישי אין מיי פלייס רביעי זה ראש אוף בלד וחמישי זה קלוקס (פעם מממש אהבתי אותו, עכשיו כבר לא ממש)

אחלה דירוג

חח לא בידיוק הבנת אותי אבל נמשיך בדרכך!!! מקום ראשון:וורנינג סיין!חסר לכם שלא:( מקום שני:אין מאי פלייס מקום שלישי:סיינטיסט מקום רביעי:מממ...אמסטרדם? מקום חמישי:ראש אוף בלאד מקום שישי:קלוקס (לא אוהבת לא אותו ולא את ספיד אוף סאונד,אבל מעדיפה את סאס)

aviGODFATHER

New member
הדירוג שלי למה שנשאר

Clocks AROBTTH In My Place The Scientist Warning Sign Amsterdam וכנראה שCLOCKS זה השיר האהוב עליי בכל הזמנים, כבר מעל שנה אני שומע אותו והוא לא נמאס עליי... ומה יש לכולכם עם WARNING SIGN
לדעתי הוא טוב אבל לא עד כדי כך טוב...

aviGODFATHER

New member
לא הייתי אומר...

לקולדפליי יש לפחות 10 שירים שהם הרבה יותר טובים ממנו (ושוב, זאת דעתי - אנחנו במדינה חופשית ואתם יכולים לאהוב מה שבא לכם). חוצמזה, עובדה שגם השיר הזה לא זכה להצלחה והכרה וחוץ מהמעריצים לא כ"כ הרבה אנשים מכירים אותו... (וזה בגלל שיש להם שירים יותר טובים...)

aviGODFATHER

New member
ולמה נראה לך שהוא לא יצא כסינגל ../images/Emo35.gif

הוא לא מספיק טוב. (נכון, הוא גם לא מספיק מיינסטרימי בשביל לצאת כסינגל אבל הוא עדיין לא טוב כמו רוב השירים שכן יצאו כסינגלים)

aviGODFATHER

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

עלאק יותר טוב מFix You
פיקס זה אחד השירים הכי טובים שלהם.

תצחק,תצחק

אבל אני רואה שאני צריכה "לתקן אותך" ולתת לך כמה "שלטי אזהרה" שאם תמשיך ככה לרדת עליי עם ws עוד תחטוף ממני:)

למעלה