החוליה החלשה [AROBTTH]

../images/Emo98.gif

זה שיר טוב בסופו של דבר,תודה! הנה אני מודה:פיקס יו מצוייין!!!
עכשיו תורך

לא נכון..

אין דבר כזה- כול אחד ומה שהוא אוהב אני אישית אוהבת את וורנינג סיין וגם מתחברת למילים

Roy1232

New member
WS אוברייטד?????????????!!!!!!!!!!!

אוברייטד?? מי מכיר אותו בכלל ומי מעריך אותו בכלל יתר על המידה? לדעתי הוא לא יצא כסינגל לא כי הוא לא מהמם ושמיימי ואלוהי, יצירה שנעשתה בהשראה עליונה, אלא כי הוא מזכיר לכריס או לחבר אחר בלהקה דברים שפוגעים בו... (מי יודע? אולי מערכת יחסים ישנה של כריס?) חח תיאוריה הזוייה שהיא ההסבר היחיד ללמה GPASUYF יצא במקום WS

aviGODFATHER

New member
תסתכל טוב....

אמרתי שהוא אוברייטד כאן בפורום. ולדעתי GPASUYF לא רע בכלל... חחח ובקשר לתיאוריית הקונספירציה האמינה ביותר שלך: אם זה היה מזכיר למישו מהם משהו עצוב למה בכלל להכניס אותו לאלבום

אולי...

כי הם חשבו שהשיר יצא טוב?! ושהמעריצים יתחברו אליו ויאהבו אותו? השאירו אותו באלבום ולא הוציאו אותו כסינגל,לא ביג דיל. יש אפשרות כזאת

aviGODFATHER

New member
זה שלדעתכם הוא היה צריך לצאת כסינגל

זה לא אומר שזה נכון. גם WS הוא מאוד לא מיינסטרימי וזה אחד השיקולים כשמוציאים סינגל... ופשוט היה להם חומר יותר טוב בשביל סינגלים...

ברררר

New member
../images/Emo2.gif

אני בשוק. וורנינג סיין השיר הכי הכי הכי יפה שלהם. אחריו פיקס יו ואחריהם רשימה ארוכה...... מה לעשות FACE IT

aviGODFATHER

New member
שוב, זאת דעתך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ואני מכבד אותה, ואם מבחינתך WS הוא השיר הכי יפה שלהם אז שיהיה לך לבריאות. אם את גם אוהבת את FIX U אז כנראה אוהבת את המלודיות השקטות... ולרגע לא אמרתי שWS הוא לא שיר טוב אבל לדעתי אתם מעריכים אותו יתר על המידה...

aviGODFATHER

New member
מה ז"א?

את רוצה שאני אכניס 5 שורות במשפט אחד גם אם הם לא קשורים אחד לשני...

אם אתה כבר פה..

תענה על הפינה השבועית שלי אפחד לא עונה אמרתי לעצמי שאם יש לפחות 10 אנשים שעונים אז אני ממשיכה עם זה ואם לא,,אז לא.

למעלה