החום בוטל - שותים קריסטל!

בת אלי91

New member
אני :)

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: לזניה,פסטה ושניצל תירס 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: כחול,שחור ואדום 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: סינרגיה,היהודים ואביתר בנאי 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: חח יעזור לכם אם אני אגיד שמות?P: 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: צועקים על אהבה,במקומי ופחד מוות. 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: ממ זה משתנה 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: אכפתיות,אופטימית ועקשנית. 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: רגישה מידי לפעמים,ביישנית, מצפה לדברים לפעמים יותר מידי. 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: MTV2,ערוץ 2,24 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: ארגנטינה,בהופעה ולראות את אחותי.. 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: עיניים ולפעמים השיער. 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: ממ כמעט כל השאר.. 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: וואו, יש כל מיני.. 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: אי אפשר לענות על זה.. 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: האנטומיה של גריי,חברים ומוזיקה. 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: להרוג,להתאבד 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: לתקן את החשמלית,צניחה חופשית 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: רודף העפיפונים ומישהו לרוץ איתו. 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: אולי רפואה,להמשיך להשקיע במוזיקה,עתודה 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: אנגלית,כימיה 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: כלבים!,דולפינים ואוגרים 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: שוקולד,וניל עוגיות ותות 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: אמא,אחי ואחותי..חח 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: בוטנר,אורה ולאה. 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: מוזיקה,פורומים ומסנג'ר. 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: שיודיעו על ביטול הבגרות במ''מ השנה
27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: הערכה עצמית גבוהה יותר,התבגרות ושינוי במראה החיצוני.. 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: מצחצחת שיניים,שוטפת פנים ומתארגנת.. 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: מצחצחת שיניים,מכבה את המחשב וחושבת על היום שהיה ועל מה שיהיה..

bazmaster

New member
הוו הווו אהבה פתאום היא מתפרצת...

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: שניצל חלווה צ'יפס 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: שחור לבן ירוק 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: פינק פלויד זפלין היהודים 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: רועי אלעד אייל 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: דארק סייד אוף דה מון פארל ג'אם - ויטולוג'י אלג'יר - נאמנות ותשוקה 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: ריץ' חחח גולף פוקס 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: האמ... חח עזבו אני צנוע חח 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: קצת חסר בטחון לפעמים יותר מידי נחמד מאחר יותר מידי 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: אגו ניק יס סטאר 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: לישון בים בגולן 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: שום דבר 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: הכל חח 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: ספייסבולס החומה שיער 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: אלג'יר - שלי פינק פלויד - אקוז היהודים - ליפול 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: איש משפחה גיבורים טופ גיר 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: אנערף....דברו איתי קודם חח 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: גם..לאדע... 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: אם יש גן עדן ונוס אבק 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: מוסיקאי מצליח (יותר ממה שעכשיו בכל אופן חח) משהו במוסיקה והפקות בעלים של פאב 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: הפקות מתמטיקה הסטוריה 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: כלב חתול נמר 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: שוקולד פיסטוק וניל 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: יובל שחר אלעד 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: כמה... 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: לשחק באבלס לגלוש באינטרנט להסתכל על תמונות 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: לא מצפה למשהו ספציפי.. לשיחת טלפון... 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: ממוסד יותר יותר חופשי מקווה שלא יותר רציני 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: חוזר לישון מתעורר לגלות שאני באיחור מטורף דופק ריצה 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: מדליק רדיו שותה שם את הטלפון לידי

.

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: שניצל, פיצה והמבורגר 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: שחור, כחול וחום או אדום 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: שלי? היהודים, אביב גפן, אביתר בנאי. [זה בישראלי] 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: קרן, זמי ונדב. 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: אביתר בנאי - אביתר בנאי, פינק פלויד - החומה, והאקוסטית של היהודים. 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך:
7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך:
8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: עצבנות, רגישות יתר, והחוסר להתבטא. 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: yes start 1,2,3 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: בחיפה עם שיצי שלי ונעמה, בים עם נדב, ובהופעה עם זמי ענבר אוחנה ועמרי. 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך:
12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: בטן, אוזניים, והחזה. 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: שר הטבעות, ארמגדון, ולודעת 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: הזמן שלך - היהודים, אביתר בנאי - תיתחנני אליי, the fray - how to save a live 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: להרוג, לבגוד. 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: לחזור למה שהיה. 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: ספרי הארי פוטר, ארמדין, ואם יש גן עדן 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: לטוס עם כולם, להתחתן ולהיות צלמת. 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]:
21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: דולפין, קיפוד וכלב 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: רק וניל תודה. 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: אוחנה איתי וזמי 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: נעמהושיצי, טל וקרן. 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: אינטרנט, לכתוב, ולהעלות תמונות ולהיזכר. 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: שאני אלך לישון בשקט. זהו. 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: 5 שנים זה זמן רחוק מידי בשבילי 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: מכוונת שעון מעורר לשעה יותר מאוחרת, הולכת לשירותים ומצחצחת שיניים 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: שומעת מוזיקה, חושבת על הכל, ורואה טלוויזיה

Im Going Under...

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: פסטה, פיצה וטוסט. 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: אדום, אפור ולבן. 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: היהודים, אביתר בנאי ושילה פרבר. 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: עמרי, אוחנה וציטרין. 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: היהודים- מציאות נפרדת, שילה פרבר- מתוק שחור, אביתר בנאי- אביתר בנאי. 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: פוקס, השאר לא עולה לי. 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: כלום. 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: שאכפת לי ושכואב לי מכל דבר כמעט. 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: 24, 5, וערוצי סרטים למיניהם. 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: מיטה, אצל עמרי ובהופעה. 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך:
12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: שיער, עיניים, מצח, אף, שפתיים, לחיים, מתניים, רגליים, בטן, להמשיך? 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: אבודות והוזות, כנפיים שבורות, מישהו לרוץ איתו. 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: בסוף תבכו- היהודים, מלח הדמעות- אביב גפן, אל המחט- שילה פרבר. 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: די אין לי כח. 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: להשאיר מישהו לבד, קרחת ולבגוד. 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: צניחה חופשית, לטוס להודו ולהתגייס. 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך:
19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: דברים שלא יקרו. 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: הבעה, וזהו. 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: ארנב, כלב (נגיד ש..) וזהו. 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: וניל, תותבננה, ושכחתי איך קוראים לדבר החמוץ ההוא. 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: עמרי, אוחנה וסטיבן. 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: אף אחד. 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: פורום, בלוגים ורשמי. 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: שמישהו יהרוג אותי, שאני אלך לישון ולא אקום/אקום בלי דאגות, שאני אסע לכנרת. 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: התפיסה. אולי.. 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: מכבה ת'שעון מעורר, מצחצחת שיניים, מכינה תה. 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: נכנסת לפורום :p, מכוונת שעון מעורר ומשאירה לאמא מכתב מתי להעיר אותי.

yotem 17

New member
בוקר טוב :)../images/Emo83.gif

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: נודלס, פסטה, גלידה וניל עוגיות 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: שחור, כחול, אדום 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: אוונסנס, היהודים, כריסטינה אגילרה 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: ניצן, ויולטה, לוטם 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: Fallen, מציאות נפרדת, Stripped 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: FOX, קסטרו, וזהו 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: אחראי, מסודר, מצחיק 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: רגיש, כבד, מתעצבן בקלות 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: yes stars- 12,13,14 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: אממ נחמד לי פה P: 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: עיניים, שפתיים, שיער 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: עצמות האגן P: וזה כל מה שתזכו לדעת 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: נערה בהפרעה, חופשיות על הבר, רקוויאם לחלום (וגם קלולס) 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: My Immortal, הזמן שלך, Tourniquet 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: באפי, חברים, אבודים 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: Never say never 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: לחיות יום אחד כמו איימי-לי! וזהו 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: שתוק שמן 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: אין לי מושג 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: אנגלית, היסטוריה, ספרות 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: אין P: 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: וניל עוגיות, וניל עוגיות, וניל עוגיות 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: אמא, אח, לוטם 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: ניצן, ויולטה, לוטם 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: מסנג'ר, לשמוע מוזיקה, לגלוש בתפוז D: 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: שיגיע כבר צהריים כדי שאני אפגש עם החברים ואקבל מתנות! (יוםהולדת D:) 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: מקווה שאהיה שפוי יותר 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: מכבה את השעון המעורר, משתין, מצחצח שיניים 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: מכבה את המחשב, סוגר את התריס, מכבה את האור

izzys

New member
Just Like You Imagined.

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: פיצה, פסטה ובעקרון הכל. 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: שחור, לבן וכל השאר משתנה. 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: יש יותר מדי. 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: שקט. 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: בתחום האקוסטי: של אליס אין צ'יינס, כריס קורנל והיהודים. 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: מה שיש. 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: לא רואה כמעט טלויזיה. אבל אם היא כבר נדלקת אז VOD ו 24. 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: בכל מקום שיכלול שינה עמוקה. 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: רוק סטאר, שמש נצחית בראש צלול, רקוויאם לחלום. 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: אוהו. כל שיר שעושה להרגיש. 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: האלופה. 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: שאלה טובה. 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: אומץ, טיול גדול, להפוך את המוזיקה בראש ובלב למשהו קיים. 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: כמו גחליליות, כל אתגר קרת, וצמד חוכמת הבייגלה&מלך החומוס ומלכת האמבטיה. 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: פשוט אושר. 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: תקשורת. 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: אריה. 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: תות, ריבת חלב, חמוץ כלשהו. 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: כל מגמת תקשורת במתכונת. 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: ענבר, נעמה, והוא. 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: פורום, מוזיקה, סוליד. 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: שאני אלך לישון. ושהקופה תפתח תיק. 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: מי יודע. 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: ממשיכה לישון. צועקת "לא". מתגלגלת. 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: לילה טוב. מכבה אורות. מתקפלת במיטה.

hadas2401

New member
!.!.!.!.!.!.!.!.!.!

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: צ'יפס, המבורגר ופסטה אולי. 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: שחור, תכלת 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים:היהודים, אביב גפן(?) ו..לאדעת. 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך:קרן, איה 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך:בן ארצי - חיים משל עצמי, היהודים - פחד מוות, אפרת גוש. 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך:זארה, פול אנד בר(שזה בעצם אותו דבר) 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך:עקשנות, קנאות, חוסר אכפתיות. [לא שזה כזה מזיז לי.. אבל נו] 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: ערוץ 3, ביפ והוט בידור ישראלי:p 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: קצת פ"ת, כנרת, איזה אי טוב. 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך:אממ האף[למרות שהוא נהיה מכוער בזמן האחרון] ועוד משהו. חח 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך:הכל.. בטן, רגליים.. הכל נו 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך:לאדעת 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך:לאדעת.. 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך:האלופה, חברים, המצעד בהוט בידור ישראלי חח אה וכוכב הכביש בביפ! 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: אני אהיה סלב
20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: רקסוש כרפעליו. 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: אממ שוקולד, וניל עוגיות. 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה:אבא, אמא, אחותי. ויאסאיטיס!!!!!!!
24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: שהוא יבוא ויגיד לי "אני אוהב אותך!!!! התנשאי לי??" סתם, לא. [וזה 3 דברים! שיבוא, שיגיד, שיציע:p] 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו:תפיסה לגבי החיים, אני מקווה. 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת:קוראת לרקסוש שיבוא להגיד בוקר טוב, בודקת מה השעה, פיפי. 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון:פיפי, סוגרת תמסך של המחשב, בודקת מה השעה.

../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: אממ צ'יפס לזניה ופיצה 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: שחור אממ אדום ואפור בערך.. 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: היהודים ועוד הרבה.. חח 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: נופר קארין ודורין 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: יש הרבה 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: ציפי NOX ותומר... חחח אבל למי יש כסף.. 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: AXN MTV2 ועוד כל מיני... 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: הארי פוטר, שודדי הקאריביים.. 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: נו זה קשה 3 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: בעיקר מה שיש בAXN 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: להשרף.. סתם נו מזה השאלה הזאת 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: אוגר סיבירי 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: וניל עוגיות, וניל מקופלת, ושוקולד.. חחח 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: ורד אבא ואמא 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: אממ בטחון עצמי =\ 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: שוטפת פנים, מצחצחת שניים ומחליפה בגדים 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: מחליפה בגדים ומסדרת ת'מיטה

eliavtu

New member
ואין שום רשת שתציל מי שמעז..

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: ספגטי, לזניה, רביולי 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: שחור, כחול<של הג'ינסים כאילו> ולבן נדמה לי 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: היהודים שלוטיםםם כאילו דההה 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: Pink Floyd - Wish u were here , רוקפור - האיש שראה הכל, ועל השלישי אפשר לחשוב הרבה, זה תלוי בתקופות ומצבי רוח.. 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: TNT לא עולה לי עוד 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: לא 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: יש הרבה.. אין לי כוח לחשוב 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: ערוץ הספורט בעיקר.. כל השאר כמעט ולא 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: אממ.. בכינרת <וזה לא חשוב איפה, יותר חשוב עם מי> 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: העיניים וזהו 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: כל השאר, שוב אין לי כוח לחשוב 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: המסכה, ברוס הגדול מכולם, פגז מן העבר <והם בערך היחידים שאני אוהב..> 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: אואה זה יהיה קשה 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: מה שיש בערוץ הספורט <יש יותר מ-3 !> 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: אין לי כוח לחשוב כבר אמרתי? 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: כנ"ל 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: אין 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: מנטה וכל השאר שווה 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: משפחה וכאלה.. 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: לדבר עם אנשים, מוסיקה, ולהסתכל בכל מיני דברים נחמדים שיש לי מאנשים שאני אוהב 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: אין לי מושג.. 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: אנחות לא ברורות של אין לי כוח או היה לי חלום טוב, מסתכל על השעון, ומתמתח או משהו.. 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: מתקלח, מכבה ת'אור, ומכין לי פלייליסט לישון איתו <פעם זה היה רק shine on
>

ella42

New member
גם אני לא מבינה איך לגרועים האלה יש פורום!

. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: פיצה שוקולד, ו... כל דבר משמין 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: היהודים!!!!!!!, bjork marlin manson 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: בת, אלון, חן ??? 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: מציאות נפרדת, דיסק של לד זפלין (אני לא יודעת איך קוראים לו) ופינק פלויד 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: ציפייייייי (ברכה משזה לא יהיה) ו... זהו 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: אין כאלה, חוץ מלעשות קלקים בכל מקום בגוף 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: בישנות, טיפשות, ולהיות ילדה שקטה 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: 13 בייס ו 8, 24 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: ים! ים! ים! 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: ....... האוזנים ???..... 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: הרגלים, הפנים, הידים הכל!

little WhiSper

New member
../images/Emo173.gif

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: פיצה, שניצל, צ'יפס 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: שחור כחול ולאדעת 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: היהודים, אוונסנס, ועל המקום השלישי מתחרים כמה... 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: וואי אני ממש לא יכולה לצמצם ל3... (האחרון של אוונסנס, הלייב, ולאדעת מה עוד.) 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: העין השלישית, פוקס\קסטרו\תמנון 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: חוסר ביטחון, חוסר סבלנות, הבנת יתר. 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: הוט3, אמטיוי, ביפ\הוט אקסטרה 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: הצבע שיער הנוכחי
12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: [כל השאר] 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: חברים, האלופה 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: לאכול כלמיני דברים 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: ורוניקה מחליטה למות 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: מאושרת. רגועה. ועוד משו טוב 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: ספרות אזרחות ואנגלית 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: סוס פרפר ודולפין
22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: שוקו, ריבתחלב, 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: אמא, מוכר ונהג אוטובוס 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: מיכ, דור, ועוד כמה... 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: לגלוש
ולדבר עם אנשים רחוקים מדיי. 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: שיהיה טוב, זה מספיק. 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: הגובה זה בטוח לא
(אופי-קצת. תקווה, אנשים.) 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: מתבאסת, בודקת איזה יום ומה השעה, ונושמת.) 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: מתנקה, נושמת, ונחה.

Dark Tear

New member
נה נה נה נה נה.

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך:בורקס בשר של אמא,סינטה וחזה עוף. 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך:חום,בז',ג'ינס למיניהם. 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים:ביונסה,מייקל ג'קסון,עברי לידר. 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך:אין 3.שניר,ענבר,מור,לי,מור,אוחנפיץ,זמי וספיר. 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך:לא יודע.. 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך:פוקס,קסטרו ורנואר. 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך:איכפתיות,חברותיות וחברות. 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך:שונא,לא צריך להגזים.לא מתחבר עמן:עקשנות,דאגה מרובה,ולעיתים נקמנות. 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך:אנימל פלנט,yes stars,ו-eurosport. 10. מהם 3 המקומות שאתה הכי רוצה להיות בהם עכשיו:לאו דווקא ארצות...הייתי רוצה להיות,ממש ברגע זה,בתוך אולם מלא מראות של בית ספר למחול באירופה.זהו,מספיק לי רק המקום הזה. 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך:עיניים,שפתיים,וידיים. 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך:גב תחתון. 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך:שר הטבעות,החדר ומטריקס. 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך:זה משתנה... 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך:משטרת החיות של מיאמי/יוסטון,המפצחים,והישרדות. 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם:נראה לי שאני אקח את זה לכיוון שלי...בחיים לא הייתי פוגע במודע במשפחה שלי,בחיים לא הייתי פוגע במודע בחברים שלי,ובחיים לא הייתי מתעלל בחיות. 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם:לרקוד בחו"ל,לשחק בהוליווד ולהיות עשיר ומפורסם יחד. 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך:כרגע,מתחיל את תרבות הקריאה שלי...אחזור בקרוב לענות על זה.. 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה:רקדן,שחקן,מאושר. 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]:אנגלית,מתמטיקה ופסיכו. 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך:נחש,כלב ושרקן. 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת:וניל-פצפוצים,וניל-עוגיות וקרמל. 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה:קניאס,אמא ואבא. 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו:מור,לי ומור. 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב:להיות באינטרנט,לשחק פריסל(כי אין לי משחקים),ולהיות במסנג'ר. 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו:להתחיל לרקוד בסטודיו B,לסיים בגרויות,ולהגיע לשנת שירות. 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו:בגרות,היבט חדש על החיים,ואולי רצון ללמוד משהו אחר מעכשיו. 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת:שותה שוקו,אוכל ורואה טלוויזיה. 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון:יושב על המחשב,שותה שוקו ורואה טלוויזיה.

Dark Tear

New member
כי האחים שלי ירדו עליי ובגלל שזה היה

נראה לי נכון לאותו הרגע. טעות חיי,אם את שואל אותי... סתם,אבל אני עוד ארקוד בעזרת השם..:)

ב י ז י

New member
חבל שבגלל זה הפסקת,

אומנות הגוף זה אחד הדברים. יאללה יאללה תחפש איזה סטודיו טוב ותחזור לרקוד :)

למעלה