החום בוטל - שותים קריסטל!

LoLi Goddess

New member
אונו דוס טרס

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: פיצה, צ'יזבורגר, רביולי 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: לבן, חום ושחור 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: מייק פאטון, מאיר אריאל ואניה גארבארק 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: אורי, לירון ואביב 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: קליפורניה של מיסטר באנגל, ההופעה האחרונה של מאיר אריאל, הראשון של אניה גארבארק 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: לא מבינה בזה... 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: ציניות, אופטימיות, ספונטניות 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: עצבנות, אדישות, ולא'דעת מה עוד 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: בקושי רואה טלוויזיה 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: רחוק, רחוק ורחוק. 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: נו עזבו אותי 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: נו עזבו אותי 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: ססיל בי דימנטד, מומנטו, אחי איפה האוטו שלי? 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: יותר מדי 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: לא רואה הרבה טלוויזיה 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: לא'דעת 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: לא'דעת 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: מלך החומוס ומלכת האמבטיה, איפה אתה, חומר טוב 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: מוזיקאית, שחקנית, ואני. 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: אפ'חד 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: נחשים, כלבים וחתולים 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: ריבת חלב, וניל צ'יפ, בננה 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: דן, אחותי ואמא שלי 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: יותר מדי 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: לא הרבה =\ 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: יש מלא 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: מה זה זה? 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: טוב אין לי כוח 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: באמת שלא

SNUFKI

New member
../images/Emo15.gifוואי אהבתי

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: פיצה, שוקולד, גלידה 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך:שחור, אדום, כחול כהה 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים:היהודים, מוש בן ארי, אריק ברמן 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך:גיל, ענבר, אור 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך:מציאות נפרדת (היהודים), הראשון (אריק ברמן), מסע ומתן (מוש בן ארי) 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך:אין מועדפים 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך:רגישות, נאמנות, כנות 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך:רגישות, נאמנות, כנות 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך:אמממ אין חח 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו:ירושלים ואין עוד 2 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך:אוזניים, אף, עיניים 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך:כל השאר חח 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך:היום שאחרי מחר, האיש שבפנים, לפגוש את הפוקרס 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך:מתחלף 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך:חברים, דוסון קריק, השיר שלנו:) 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם:לאכול לא כשר, להרוג אדם שאני אוהבת, לפגוע בעצמי פיזית 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם:צניחה, להקים משפחה, לאהוב (אחח כמה קיטש) 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך:לא קוראת ספרים חח 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה:אממ לא יודעת 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]:מתמטיקה וזהו חח 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך:חתול, תוכי, אממ 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת:וואי קשה לי לבחור חח 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה:אמאבאח 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו:בלע 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב:איסיקיו, מסנג'ר, פורום היהודים:p 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו:שאני אסיים ללמוד למגן באזרחות, שמישהו יקח אותי לים חח ו... אין עוד 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו:מראה, תפיסת עולם ואנשים בחיים שלי 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת:שוטפת פנים, מצחצחת שיניים, פיפי=] 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון:פיפי=], ליל"ט לכולם, תשבצים אהבתי את השאלון חח גזל ממני איזה 10 דקות של אזרחות

Z A M i

New member
מנסה להתחכםםם,מפתה,ומתלהבבב..אבל את בכלל

לא שמה
כי כשאת לא נמצאת איתיייי, מטריפה את נשמתיייייי... מאוהב בך עד כאבבב לא מרפה ולא עוזבבבב, אותך!
1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: ממולא, פסטה, מנהחמה. 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: לא יודעת,, צבעוני כזה..
3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: שולטים
?... silverchair, 3 doors down, יהודה לוי!!!!!111 חחח.. 4. מיהם 7 החברות\חברים הכי טובים שלך:בנה,ספיר,עמרי,אוחנה,ציטרין,שליבה,ענבר.
5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: 3doors down-the better life,silverchair-diorama, והדיסקים שאני מכינה..
6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך:קסטרו,פוקס,יוּפּ. 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: ביפּ!,ערוץ 3 הוט, סטאר וורלד. 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו:בהופעה של אביב
, אצל עמרי בצימר, עם כל האנשים שאני אוהבת איפשהו.. 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך:"החוף","אבודות והוזות","מחיר הבגידה".אבל יש עוד..
14. מהם 3 השירים האהובים עלייך:השיר של יהודה מהפסטיגל
.זהו. רק אותו אני אוהבת היום. 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: חברים,סאות'פארק, אבודים. 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: מתעללת בבעל חיים, כורתת לעצמי איזשהו איבר, יושבת לבד בחושך מוחלט. 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם:באנג'י מגשר בחו"ל, להיות בניו זילנד, את יהודה לוי..
סתםנו. 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך:האלה שלא מבינים:"בופור". 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: צלמת,להתעסק בתקשורת באיזשהי דרך(כולל מוסיקה), פסיכולוגית
. 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]:אין. 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך:כלבים,ארנבים,ח'תולים. 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת:בננה,פונץ',מסטיק. 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה:שניר ציטרין וקיריל. 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב:לשים מוסיקה, להכנס לאינטרנט,ולראות תמונות ישנות,משומה.. 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו:שיהיה לי ביטוח על המאזדה,שאני אסע איתה היום, ושאסע איתה גם מחר. 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: חוזרת לישון..3 פעמים.

התלהבנו מהמספר 3..

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: שוקולד, פסטה לסוגיה, אורז. 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: שחור לבן וחום 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: ברי סחרוף, אנוק ו..נו.. איך קוראים להם.. היהודים
4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: קרין הגר ודקלה 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: עניין של תקופות 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך:
לא הולכת לפי מותגים. 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: מוסיקה 24, הוט 3, הערוץ של גלגלצ 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: הולנד, אוסטרליה, איתו.. 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: 3? הגזמנו.. 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: לא חסר 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: היפה והחיה, מבצע סבתא, דוגמה 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: קשה.. 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: האלופה, סימפסונס, חברים 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: למות, לפגוע בעצמי או בקרובים אלי 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: לטוס, ללמוד, לאהוב.. 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: פרא, באדולינה, הנסיך הקטן 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: דבר אחד מספיק, מעצבת גרפית אולי גם צלמת חובבנית ככה. 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]:
21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: פרות. 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: סורבה תות, פונטש-בננה, וניל 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: משפחה למינהם 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: הוא, הוא השני וזהו. 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: להיות פה כמובן _(פףף) 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: שיפלו עליי מליון דולר, שהוא יתפוס את עצמו בידיים ושהחולדות האלו ימותו. 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: בטח הכל 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת:מכבה את השעון,מסתובבת לעצד שני וחוזרת לישון עד הצלצול הבא. 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון:מכבה את האור, עוצמת עיניים, ומחשבות שמתערבבות עם חלומות.

mooshki

New member
../images/Emo15.gif בא לי.

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך:
טונה, פיצה, מקרוני עם קציץ בשר. 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך:
שחור, חום ו... אפור אולי. 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים:
אם מדברים על כמות - אביב גפן, יהודית רביץ והיהודים. 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך:
אור טלי ומרינה 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך:
גאולה - חמי רודנר, ומאוד לא פשוט לחכות - יהודית רביץ, שבתות וחגים - הפסקול. 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך:
פול אנד בר ופוקס וזהו. 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך:
רוגע, סבלנות, שאפתנות. 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך:
קנאות, נקמנות, סלחנות. 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך:
יאס סטארז 1, סטארז 2, ערוץ 2. 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו:
תל-אביב, ים, אירופה. 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך:
פנים כתפיים וציצים. משם זה רק הולך ומדרדר. 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך:
הידיים, התחת והקרסוליים. 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך:
סתיו בניו יורק, תפוס את הכלה, ארמגדון. 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך:
גאולה - חמי רודנר, הילדה הכי יפה בגן - יהודית רביץ, ואחד פתוח לשינויים. 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך:
איש משפחה, כוכב נולד, מתחילות מחדש (בעעע). 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם:
צניחה חופשית, לגעת בנחש, מממ לצאת לבד לים הפתוח (מה?!) 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם:
אמממ... לטייל בכל העולם, לפגוש את אלוהים, לא למות. 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך:
אישה יקרה - יהונתן גפן, ארבעה בתים וגעגוע - אשכול נבו, כימים אחדים - מאיר שלו. 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות כשתהיי גדולה:
עשירה אהובה ומאושרת. 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]:
כימיה, ביוטכ', מממ ביולוגיה:/ 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך:
כלב, ארנב, קואלה. 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת:
פיסטוק, שוקולד,לימון. 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה:
המורה לנהיגה, סבתאסבא, עידו אחי. 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו:
א',א',א'. 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב:
בלוגים, אס"ק, פורומים. 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו:
משהו טוב. לא צריך לפרט יותר מדי. 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו:
איף... העיסוק, החברים, החיים. 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת:
מעיפה את הפלאפון, פותחת את החלונות והתריסים, מצחצחת שיניים. 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון:
מנערת את השמיכה, סוגרת את החלונות והתריסים, מדליקה מאורר.

למעלה